31.8.2016

O víkendu se premiérově uskuteční finálový turnaj MČR klubů v beachvolejbale

Česká asociace beachvolejbalových klubů (ČABVK) pořádá následující víkend první ročník finálového turnaje mistrovství republiky klubů v beachvolejbale. Akce se uskuteční v areálu Beachklubu Ládví od 3. do 4. září. Finálového turnaje se zúčastní šestice klubů - kromě domácího Beachklubu Ládví také Prague Beach Team, ABC Braník, Beach Club Strahov, SK Hamr a Beach Vavřinec Kladno. ČEZ FINAL FOUR, jak se oficiálně turnaj nazývá, je historicky první mistrovství České republiky klubů v plážovém volejbale. Do víkendového klání postoupilo celkem šest nejlepších českých klubů, které se v sobotním čtvrtfinále utkají o čtyři postupová místa do nedělního finále.

Mezi favority patří Beachklub Strahov, s aktuálně nejlepší českou dvojicí Perušic/Schweiner. V popředí by se měl pohybovat i kladenský klub Vavřinec, včele s Eliškou Gálovou, pátou z Evropských her v Baku. Dalšími týmy jsou domácí Beachklub Ládví s extraligovým smečařem Stanislav Vachouškem a s pátým nejlepším týmem z letošního juniorského mistrovství světa - týmem Kotlasová, Resová. Dále ve hře bude i SK Hamr, Prague Beach Team nebo ABC Braník s olympionikem Martinem Léblem. Zápasy začínají každý den v devět hodin ráno. Finálové utkání proběhne v neděli od 15:00. Vstupné je zdarma.

Návštěvníci se mohou těšit i na doprovodný program

Pro rodiny je na sobotu připraven doprovodný program Taťka Fest, na kterém si děti mohou, kromě beachvolejbalu, vyzkoušet i lukostřelbu, tenis, box a další sporty. V ČEZ Energy zóně se bude soutěžit o ceny a díky mobilní aplikaci EPP Pomáhej pohybem bude moci každý divák přispět svým pohybem dobré věci.

Generálním partnerem ČEZ FINAL FOUR - mistrovství ČR klubů v plážovém volejbalu je skupina ČEZ, partnery turnaje jsou Staropramen Cool, Hlavní město Praha a Městská část Praha 8. Více informací naleznete ZDE.

Oficiální plakát akce naleznete: ZDE

 

Autor: Mgr. Michal Mezera

Krátké zprávyArchiv
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX) - kvalifikace

Raupelyte / Paulikiene (LTU) – Hermannová / Štochlová 2:0

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018