9.9.2017

Komunikace, servis a informovanost to je priorita redakce webu a sociálních sítí ČVS

Vážené volejbalistky, volejbalisté,

je to pár dní, co jsem dostal na starost web a sociální sítě ČVS. Naskočil jsem do "rozjetého vlaku" během akcí národních týmů, před oběma vrcholy letošní sezóny ME mužů a žen. Předem musím poděkovat Michalovi Mezerovi, že mi v tom moc pomohl, "dojel" se mnou ME mužů v Polsku, MS kadetů v Bahrajnu a musím uznat, že za ty léta, kdy vedl redakci ČVS, se pěkně nadřel.

 

Vedení ČVS jsem předložil svoji vizi, jak si stránky a sociální sítě volejbalového hnutí představuji. V tak velké komunitě lidí, jde hlavně o komunikaci a jednoduché získávání informací. K tomu by v první fázi měly sloužit 2 základní platformy a to webová stránka (www.cvf.cz) a  facebooková stránka (Český volejbalový svaz). U první by mělo jít hlavně o prezentaci ČVS, informovanost a jednoduchost ve vyhledání výsledků, statistik, článků, metodiky, odkazů na live přenosy, popř. záznamy, atd. Samozřejmě nesmí chybět aktuálnost a zajímavosti v jednotlivých sekcích. Facebook je médium novější, rychlejší a trochu i volnější. Facebook se dá využít na rychlejší přenos aktuálních informací, na přenos live dat a dají se tam zveřejnit příspěvky, které se na oficiální web úplně nehodí. V následné fázi chci více využívat další sociální sítě, jako je Youtube, Instagram, Twitter. Ale vše má svůj čas a toho není nikdy dost.

K tomu, abych mohl realizovat výše uvedenou vizi, potřebuji vás "volejbalovou rodinu". Byl bych moc rád, kdybyste si udělali pár minutek času a napsali mi, co vás na výše uvedených kanálech trápí. Co vás nejvíce zajímá, co byste potřebovali zjednodušit, jestli vám stačí fakta nebo radši čtete příběhy, zda vám vyhovuje grafika, atd. Váš feedback je pro moji práci moc důležitý. Do měsíce bych rád vedení ČVS předložil návrh změn na webu. A protože volejbalový web je tu pro vás, vaše názory a postřehy jsou pro mě nejlepším odrazovým můstkem.

Pro sběr vašich informací, názorů a postřehů jsem aktivoval e-mail redakce@cvf.cz . Asi nebude čas na všechny vaše podněty odpovídat, ale slibuji, že si VŠECHNY PŘEČTU!!!

Předem děkuji za váš čas a za všechny názory, které se mi sejdou. Věřím, že společně vybudujeme komunikační kanály ve volejbalové komunitě, které všem ulehčí sledování dění v té naší volejbalové "partě".

S přáním pěkného a klidného dne

Jiří Carba

Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018