5.3.2016

Favorité potvrdili svou roli, tři body zůstaly v Ostravě, k vítězství se protrápila i Příbram

Pětice zápasů 21.kola se odehrálo v sobotu 5.března. Očekávalo se několik důležitých bitev, především v boji o play off. Z vítězství se nakonec radoval Liberec, Ostrava, Příbram, Kladno i Brno a tak tajenka o postupujících do vyřazovacích bojů i o vítězi základní části stále není rozluštěna.

VK DUKLA LIBEREC – VSC FATRA ZLÍN

V předposledním kole naší nejvyšší soutěže šlo hostům v liberecké sportovní hale o hodně. Sice ve 20. kole dokázal Zlín hladce přehrát Ostravu, ale na čtyři poslední postupová místa do play off je šest družstev stále ve hře a spoléhat se na poslední kolo je velký risk. A také to tak vypadalo. Zlín bojoval o každý míč, ale na Liberec to nestačilo. Mistr ČR a čerstvý držitel Českého poháru předvedl velmi kvalitní výkon, hlavně na podání a obraně v poli a na síti a po desáté v řadě dokázal v extralize zvítězit.

VK Dukla Liberec – VSC FATRA Zlín 3:1 (25:22, 25:14, 22:25, 25:18)

Rozhodčí: Kovář Vl., Hudík M.

Počet diváků: 500

Sestavy (od zóny I):

Domácí: 

Jan Galabov (19 bodů), Adam Zajíček (10), Jakub Vencovský (6), Tomáš Kriško (14), Libor Leikep (12), Jakub Janouch (4), libero Václav Kopáček. Střídali: Ondřej Fučík (2), Adrian Patucha (9).

Hosté: 

Vojtěch Navláčil (6), Luan Duc Truong (1), Robert Hupka (8), Josef Mlčuch (14), Pavel Kolář (18), Jiří Vašíček (2), libero: Miroslav Bláha. Střídali: Jakub Motyčka, Michal Přikryl (5), Matěj Uchytil (7).

Vyjádření:

Domácí:

Aleš Správka (kapitán VK Dukla Liberec): Další vítězství doma. Chtěli jsme bodovat za tři body. Škoda, že jsme jeden set darovali Zlínu. Ale jinak si myslím, že jsme si pohlídali vítězství za tři body a jsme tím pádem spokojeni.“

Michal Nekola (trenér VK Dukla Liberec): „Já si myslím, že jsme dnes měli utkání pod kontrolou. Třetí set beru na sebe, zde jsem měl dříve vystřídat.

Hosté:

Pavel Kolář (kapitán VSC FATRA Zlín): „Soupeř nás zatlačil servisem a tím pádem nás potom snadno ubránil.“

Roman Macek (trenér VSC FATRA Zlín): „Dnes jsme byli od začátku utkání pod tlakem po výborném servisu Dukly. Vyrovnali jsme se s tím pouze ve třetím setu. Servis rozhodl.“

Popis utkání:

Vyrovnaná partie obou družstev trvala až do stavu 5:5. Při podání Jakuba Vencovského se podařilo zablokovat Liboru Leikepovi zlínského Pavla Koláře a domácí odskakují o dva body (7:5). Po prvním TT Jan Galabov z hlavního kůlu zvyšuje na tři body a po nečistém hraní nahrávače Zlína tu máme první time Zlína (10:6). Po odpočinku se z druhé vyznamenává liberecký nahrávač Jakub Janouch, když tvrdě zakončuje do zlínského hráče (11:6). Získaný náskok se daří Dukle držet až do druhého TT. Po time Dukla kompaktním blokem zvyšuje na 17:11. Druhý time si Zlín bere po esu Jana Galabova (21:14). První setbol utkání zaznamenáva Adam Zajíček signálem středem za stavu 24:15, ale hosté se nevzdávají. Kvalitním blokem (Michal Přikryl) se dotahují na rozdíl dvou bodů a snižují až na 24:22. Až tvrdá smeč Jakuba Vencovského ukončuje první dějství a Dukla se ujímá vedení 1:0 na sety.

Ve druhém setu si domácí vytvořili tříbodový náskok hned za stavu 3:0. Po prvním TT druhé sady se na útoku daří Janu Galabovi, který v body proměňuje chycené míče (9:4) a Dukla bodově ujíždí. Při podání Jana Galabova (2x eso) se Dukle daří přidat další bodíky k dobru (14:6) a s velkým naskokem  spěchá do závěrečné fáze druhé sady. Ani zlínské oddechové časy nezastavují kvalitní hru Dukly (20:11). Setbol druhé sady Dukla získává zadarmo – Zlín kazí podání. Hned první setbol Dukla proměňuje, Jan Galabov z pipe.

I třetí set začala Dukla velice dobře. Dva slepené bloky (Jakub Janouch a Libor Leikep) znamenají stav na ukazateli 7:2 a první klasický oddechový čas zlínského trenéra Romana Macka. Po technickém time se Zlín Dukle přibližuje na tři body (eso Pavel Kolář). Ale to je na dlouhou dobu ze strany hostí vše. Domácí si udržují tří až pětibodový náskok a utkání se pomalu posouvá k druhému TT třetí sady. Po návratu se k podání dostává zlínský Pavel Kolář a domácí po esu vedou už jenom o jediný bod (16:15). Po bloku Vojtěcha Navláčila je za stavu 16:16 vyrovnáno a po dalším bloku Josefa Mlčucha se Zlín poprvé dostává do vedení (18:19), které zavyšuje na tři body po dvou úspěšných smečích z hlavního kůlu (Matěj Uchytil). Získaný náskok si již hosté pohlídali a po zkaženém podání Dukly se i hosté radují ze setbolu. Při druhém setbolu hostí je blok Liberce v síti a hosté snižují na 2:1 na sety.

Čtvrté dějství opět začíná lépe Liberec. Blok a eso Tomáše Kriška (3:1; 5:2) dovoluje Dukle malinko bodově odskočit. K technickému time dokonce odchází s čtyřbodovým vedením, které se po návratu tenčí pouze na jeden bodík (domácí v síti a útok do autu Dukly). Ale i hosté chybují na útoku (11:8) a když Jakub Janouch krásně zalívá, domácí již vedou 15:11. V druhé polovině setu se na útoku daří Adrianovi Patuchovi a náskok Dukly narůstá (21:15). Po esu Adriana tu máme první mečbol utkání, ten hosté dobře sehraným signálem středem odvracejí, ale potom kazí podání a je konec utkání. Zlín čeká dlouhá cesta domů a Duklu – oslava Českého poháru, který vybojovala minulý víkend zde v liberecké hale.

Autor: Zdeněk Šolc

SK VOLEJBAL ÚSTÍ NAD LABEM - KLADNO VOLEJBAL CZ

Domácím vydržel koncentrovaný a kvalitní výkon pouze v  prvním  setu. Kladno v dalších sadách zkvalitnilo servis a Ústí vršením  nevynucených chyb v dalším průběhu utkání usnadnilo hostům zisk tří bodů.

Domácí: SK Volejbal Ústí nad Labem - Hosté: Kladno volejbal cz

Výsledek: 1:3 (25:23, 21:25,16:25,16:25)

Rozhodčí: Kořenek J., Velimov E, Tůmová M. Denk M.

Počet diváků: 432

Sestavy (od zóny I):

Domácí:  Podstupka S., Kraus J., Mach M., Vodvárka J., Halanda T., Hykš D., libero: Pihera M. Střídali: Šulava M. Vodvárka M. Průcha R. Trýzna J.

Hosté: Fokt B., Van Haarlem D., Boula V., Trojan Š., Křesťan F., Lenc O., libero: Václavík J. Střídali: Kotík M. Cuul J. Nesvačil M.

Vyjádření:

Domácí

Kapitán Vodvárka M. "Začali jsme dobře. Dokázali jsme výborně ztrátovat. Od půlky druhého setu nás soupeř začal přehrávat a zaslouženě zvítězil."

Trenér Malina J. "Bohužel jsme udrželi kvalitu jen do poloviny druhého setu. Pak jsme opět měli problémy s naši ztrátou."

Hosté

Kapitán Fokt B."Splnili jsme náš cíl, zvítězit za tři body. Přesto, že jsme nepředvedli ideální volejbal, jsme spokojeni."

Trenér Fortuník M.: "Nečekali jsme lehké utkání a to se potvrdilo. Jsem rád, že jsme díky dodržení taktiky vývoj otočili a utkání zvládli."

Popis utkání:

První set: Žádné z družstev si nedokázalo vybojovat větší náskok než dva body. Přetahovaná o vedení pokračovala zásluhou Křesťana na straně Kladna a Hykše na straně domácích až do koncovky, ve které byl právě Hykš v útoku a na servisu úspěšnější a set pro domácí získal.

Druhý set začal blokařským sólem Martina Macha, který se postaral o rychlé vedení domácích o čtyři body a zdálo se, že se utkání vyvíjí ve prospěch domácích. Nahravač hostů začal více věřit útoku Křasťana, který se role lídra se ctí chopil a neomylným útokem řešil problematické situace ve prospěch Kladna. Ostatní hráči Kladna přidali na kvalitě servisu a od poloviny druhého setu přebrali iniciativu. Domácí začali chybovat na servisu a hlavně polevili na přijmu podání. Nedokázali již s jistotou ztrátovat a Kladno trpělivě navyšovalo náskok až do zisku setu. Domácím nepomohl ani pokus o dvojstřídání nahravače a univerzála.

3. a 4. set měly velice podobný průběh i skóré. Kladno kvalitně servírovalo, útočilo s minimem chyb a přidalo i kvalitní blok (Fokt). Domácí naopak nenašli zbraň na obrat ve vývoji zápasu. Nepomohla změna sestavy, časté střídání, ani povzbuzování fanklubu. Přidaly se nevynucené chyby domácích v útoku i mezihře a o výhře Kladna nebylo pochyb.

Autor: Miroslav Přikryl

VK EURO SITEX PŘÍBRAM – VOLLEY TEAM ČZU PRAHA

V předposledním kole nejvyšší české volejbalové soutěže UNIQA extraligy přivítala domácí Příbram tým mladý tým ČZU Praha. Příbram potřebovala nutně vyhrát, aby se přiblížila šanci dostat se do play off, naopak Praha bojuje o záchranu v extralize, neboť se krčí na posledním místě se shodným počtem bodů jako Ústí nad Labem. Příbram nakonec zvítězila až v tie-breaku, bojovalo se o každý míč a i 1 bod, který nakonec Praha získala, byl podle hostujícího trenéra Petryho pro jeho tým důležitý.

VK Euro Sitex Příbram – Volley Team ČZU Praha 3:2 (17:25, 25:17, 25:22, 23:25, 15:7)

Rozhodčí: Dmejchal M., Krtička J.

Počet diváků: 612

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Van Berkel, Vuorinen, Böhm, Kohlmann, Renovica, Šulista, libero Juračka. Střídali: Kupilík, Kuchař, Rychecký, Anděl.

Hosté: Sobek, Záveský, Patočka, Kuboš, Pavelka, Hudák, Libera Pondělíček a Kovařík. Střídali: Lohr, Kop, Hrdý.

Vyjádření:

Domácí:

Martin Böhm (kapitán VK Euro Sitex Příbram): „Z naší strany to byl dnes hodně nervózní začátek a ten první set se nám vůbec nepovedl, byli jsme trochu svázaní. Pak jsme se do toho postupně dostávali, byla to z obou stran vyrovnaná hra, na straně ČZU hrál výborně univerzál Kuboš, který skládal bodové balony i přidával body ze servisu. My jsme pak odvedli bojovný výkon sice s hodně chybami, ale nakonec to stačilo na vítězství 3:2.“

René Dvořák (trenér VK Euro Sitex Příbram): „Do utkání jsme vstoupili nepochopitelně nervózně. Ve druhém setu jsme se trochu zvedli, nicméně ona nervozita nás pronásledovala po celý zápas a nebyli jsme schopní hrát naší standardní hru. U některých zkušených hráčů mě však překvapilo, že se s touto nervozitou vůbec nedokázali vypořádat.“

Hosté:

Michal Záveský (kapitán Volley Team ČZU Praha): ): „Dnes jsme opět sahali po vítězství, byl to dlouhý a vyhrocený zápas a i pěkný volejbal. Škoda toho tie – breaku, domácí byli v některých výměnách zkušenější, což ten poslední set asi rozhodlo. My máme jeden bod, nevím, jak to bude mít Příbram, jestli jí dva body pomůžou do play off, ale asi jo, splnili povinnost a já soupeři gratuluji.“

Rafael Petry (trenér Volley Team ČZU Praha): „Zápas byl dnes velmi komplikovaný, máme teď těžkou chvíli v tabulce, bojujeme o záchranu, takže ten bod byl pro nás dnes hodně důležitý. V prvním setu jsme hráli dobře, hodně jsme soupeře zatlačili, ale bohužel jsme nedokázali hrát celý zápas v takovém tempu, přičemž nepomohlo ani různé střídání a obměňování hry, o které jsme se snažili. Teď se budeme připravovat na další víkend, kdy budeme hrát důležitý zápas proti Ústí nad Labem, tedy přímý boj o záchranu v tabulce.“

Popis utkání:

Domácí vstoupili do dnešního zápasu několika chybami a hned z toho byl time za stavu 0:3 pro domácí. Poté se domácí hráči chytli a dotáhli skóre na 4:4, ovšem následně univerzál hostů Kuboš několika skvělými servisy vrátil vedení na stranu ČZU a hosté šli do technického timu s náskokem čtyř bodů. Hned poté hosté přidali ještě bodový blok a eso a s domácími už to nevypadalo v prvním setu dobře. Ještě další chyby domácích znamenaly, že hosté utíkali mílovými kroky, ve druhém technickém timu už měli k dobru 8 bodů. Domácí různě prostřídali, ale se stavem toho již do konce setu mnoho udělat nedokázali, a tak hosté zvítězili v prvním setu rozdílem 8 bodů.

Druhý set začal úplně stejně, Příbram sice několik balonů na začátku držela krok, ale opět to bylo v prvním technickém timu o čtyři body. Pak se ale domácí hráči konečně chytli, stáhli bodové manko a šli poprvé v utkání do vedení dvou bodů. Pražané neskládali míče, což domácí hráči dokázali trestat. Hostující trenér Rafael Petry si následně vzal time. Pak ještě domácí složili další míče a do druhého technického timu už šli s čtyřbodovým náskokem. Jejich hra se výrazně zklidnila a zpřesnila. Teď to byli naopak hosté, kdo se na hřišti hledal, trenér hostů zkoušel také sestavu na hřišti obměnit, ale bez úspěchu. Tentokrát vítězí rozdílem 8 bodů Příbram.

Třetí set začal velmi vyrovnaně, oba týmy držely krok a mírnou výhodou disponovala v prvním technickém týmu Praha s těsným náskokem jednoho bodu. Následující vývoj setu byl štastnější pro tým, který udělal méně chyb, a to byla v ten moment domácí Příbram, ale na obou stranách se kupily zbytečné chyby. Pražané si vybrali oba timy, ale pak domácí znejistěli na přihrávce a hosté náskok rychle stahovali, což donutilo vyčerpat oba timy i domácího trenéra. Nakonec ale domácí zdárně dotáhli třetí set do vítězného konce a ujali se vedení 2:1 na sety.

Podobně jako třetí set začal i ten čtvrtý, stále ani jeden z týmu nepředváděl bezchybný výkon a skóre bylo zpočátku srovnané. Oba týmy se držely v podstatě až do koncovky, kterou zvládli o něco lépe hosté a přestože se domácí snažili ještě zabrat, hosté jednoznačně ukázali, že se chtějí podívat do pátého setu. Konec čtvrtého setu zajistil skvěle hrající Kuboš, který trefil další z es, byť mu v tom výrazně pomohla horní páska.

V pátem setu rozhodla zkušenost. Příbram začala dobře hned od začátku a její hra byla možná nejlepší z dosavadního průběhu utkání. V úvodu si vytvořili domácí dostatečný náskok, který se jim povedlo v průběhu tie –breaku ještě navýšit, a bez problémů dotáhla zápas do vítězného konce. Body si oba týmy rozdělily, Příbram brala dva body, Praha jeden bod.

Autor: Štěpán Chvosta

VOLEJBAL BRNO – VK BENÁTKY NAD JIZEROU

Předposlední kolo základní části UNIQA extraligy nabídlo zajímavý duel, ve kterém čtvrté Brno hostilo páté Benátky nad Jizerou. Obě družstva předvedla v průběhu zápasu velmi bojovný volejbal. V jednotlivých sadách se oba týmy snažily si vytvořit náskok, bojovalo se o každý míč. Brňané však soupeřům ukázali převahu zejména na servisu a v úspěšném útoku, a díky tomu dokázali v domácím prostředí zvítězit 3:0 na sety.

Volejbal Brno – VK Benátky nad Jizerou 3:0 (25:22,25:18,25:22)

Rozhodčí: Gall, Kmoníček

Počet diváků: 680

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Haník, Hrazdira, Smrčina, Andrianov, Sukharev, Klapal, libero Castello. Střídali: -

Hosté: Škach, Nesvačil, Veselý, Motys, Němeček, Koláček, libero Ticháček. Střídali: Starý, Moník, Grus, Dittrich.

Vyjádření:

Domácí:

Michal Hrazdira (kapitán Volejbal Brno): „Z naší strany ne příliš vydařené utkání. Musíme se do dalších zápasů zlepšit, protože play-off klepe na dveře. Jsem rád za vítězství.“

Ondřej Marek (trenér Volejbal Brno): „Věděli jsme, že to utkání bude těžké. Benátkám záleží na každém bodu. Bojovali o každý míč, my jsme se místy trápili. Ale zvládli jsme to dobře, průběh utkání vzal na sebe Michal Hrazdira, a dokázali jsme zápas dotáhnout do vítězného konce.

Hosté:

Jaroslav Škach (kapitán VK Benátky nad Jizerou): „Nemyslím si, že jsme dneska podali zrovna dobrý výkon. Byli jsme ve všem pozadu a Brno nás přehrálo na útoku a na servisu.

Miroslav Malán (trenér VK Benátky nad Jizerou): „Myslím si, že nás dnes Brno tlačilo servisem. Hrálo jistější volejbal na ztrátu, a proto vyhrálo.“

Popis utkání:

V prvním setu bylo na Benátkách znát, že se připravily na utkání v Brně, jak nejlépe mohly. Obě družstva předváděla již od počátku utkání vyrovnanou hru. V průběhu první sady se volejbalová převaha projevovala rozdílem ne více než dvou až tří bodů na straně jedné nebo druhé. Díky tomu, že Brno hrálo v domácím prostředí, zvládlo koncovku v závěrečné fázi setu lépe než tým Benátek. První sada skončila bodovým poměrem 25:22 pro Volejbal Brno.

Pokračování hry v setu druhém mělo více pod kontrolou Brno, které vyvinulo na Benátky výraznější tlak než v úvodní sadě. Přitvrdilo na podání a na útoku, zejména domácí kapitán Michal Hrazdira, který předvedl v tomto zápase excelentní výkon po všech stránkách. Ostatní hráči se k Hrazdirovi přidali a společným úsilím dotáhli i druhý set do vítězného konce, tentokrát s větším rozdílem bodů (25:18).

Třetí set nabídl ze strany obou družstev ještě velmi bojovný volejbal. Soupeř z Benátek nad Jizerou dokázal v průběhu sady zlepšenou hrou Brnu cestu vítězství ve třech setech ještě zkomplikovat. Převaha bodů se opět přelévala z jedné strany na druhou, oba týmy bojovaly o náskok, ale ten si nedokázaly vytvořit. Koncovka setu nakonec přála domácím, kteří si vypracovali čtyři mečboly. Za podpory publika Brno dotáhlo i tuto sadu k vítězství, skóre bylo stejné jako v prvním setu (25:22), a domácí tak porazili soupeře z Benátek nad Jizerou 3:0 na sety. 

Autor: Michaela Kedroňová

VK OSTRAVA S.R.O. – AERO ODOLENA VODA

V sobotu 5.3. netradičně v hale na ulici Plzeňská přivítali volejbalisté VK Ostrava v rámci předposledního kola celek AERO Odolena Voda. Ostrava před tímto zápasem byla na desáté pozici s minimální nadějí na play off. Hosté z Odolena Vody mají play off téměř jisté a při vyrovnanosti tabulky bojují o co nejlepší výchozí pozici právě pro vyřazovací část. O zápasový náboj bylo postaráno. Ostrava překvapivě, nicméně zcela zaslouženě, vyhrála 3:1. Nejvíce bodujícím hráčem zápasu byl domácí Matěj Šmídl.

VK Ostrava s.r.o. – AERO Odolena Voda 3:1 (26:24, 25:21, 18:25, 25:15)

Rozhodčí: Pecháček L./ Grabovský Z.

Počet diváků: 220

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Zapletal, Mikula, Kotas, Šmídl, Berzins, Čechmánek, libero Dohnal. Střídali: Fořt, David, Karol.

Hosté: Bartůněk L., Vachoušek, Prešinský, Kramár, Hýský, Pajma, libero Kotek. Střídali: Bartůněk V., Kotrch, Hladík

Vyjádření:

Domácí:

Petr Zapletal (kapitán VK Ostrava): "Z naší strany výborně odehrané utkání. Hráli jsme v nové hale, kde je nižší strop. Vsadili jsme na servis a ten nám vyšel. Z toho jsme těžili celý zápas, který jsme dotáhli do vítězného konce."

Marek Tomáš (trenér VK Ostrava): Opět těžký zápas po psychické stránce, ale dneska jsme ho zvládli perfektně. Dodrželi jsme všechny pokyny, které jsme si přichystali. Všichni kluci odvedli stoprocentní výkon.

Hosté:

Filip Kramar (kapitán AERO Odolena Voda): "Kdo viděl tenhle sport, tak věděl v čem to bylo - bylo to ve všech činnostech. Byl to pro nás důležitý zápas. Ostrava letos hraje špatně a nemělo by se stát, že bychom s ní prohráli a to už podruhé."

Jiří Vojík (trenér AERO Odolena Voda): "Ostrava zaslouženě zvítězila. Měli jsme šanci, když jsme snížili na 1:2. Začátek dalšího setu nám utekl a Ostravu jsme už nemohli dohonit."

Popis utkání:

1.SET: Ostrava vstupuje do zápasu lépe a po dvou bodech Berzinse v řadě vede 5:2. Ostrava si v průběhu první setu udržuje konzistentní trojbodový náskok a po útoku Kramára do sítě vede 11:8. Kramár ztroskotá na trojbloku domácích - 13:8. Do druhého technického time outu jde Ostrava po úspěšné smeči Berzinse za příznivého stavu 16:11, nicméně Odolka po esu Kramára snižuje na rozdíl pouhých dvou bodů - 16:14. Šmídl přidá osmnáctý bod Ostravy a se ziskem setu pro domácí to vypadá nadějně – 18:14. Odolka ale uhrává čtyři body v řadě a srovnává na 18:18. V koncovce na útoku exceluje Šmídl, ale následně kazí servis – 23:23. Souhra Dohnal - Mikula a máme tu první setbol Ostravy v zápase – 25:24. Set ukončuje přesah nahrávače hostů na stranu Ostravy a set končí 26:24 ve prospěch Ostravy.

2.SET: I druhý set vychází lépe domácím a po esu Mikuly je to 4:1. Berzins úspěšně útočí a po něm i Šmídl 9:4. Eso přidá i domácí blokař Čechmánek 12:7. Nejhezčí rozehru zápasu ukončuje Berzins 16:10. Čtyři údery na straně hostů 19:13. Za hosty teď boduje především Kramár 21:17. Souhra Dohnal – Zapletal – Mikula ukončuje set za stavu 25:21.

3.SET: Začátek setu je do stavu 4:4 vyrovnaný. Berzins útočí pouze do sítě 5:7. Hladík zvyšuje na 6:9. Tříbodový náskok hostů udržuje i Pajma 9:12. Čechmánek skončil na bloku Prešinského 13:18. Berzins útočí na bez blok hostů 15:18. Dvě esa v řadě Matěje Šmídla, ale třetí podání bohužel kazí 17:19. Kramár se štěstím o pásku 18:22. Set ukončí V. Bartůněk. Hosté vítězí 18:25 a snižují ze svého pohledu na 1:2 na sety.

4.SET: Čechmánek útočí úspěšně středem 4:2. Dělový útok Šmídla 7:3. Mikula z kůlu 10:4. Kramár je proti Kotasovi bez šance 13:7. Kotas zvyšuje na 15:9 a vypadá to na tři body pro domácí. Hýský vytlouká bloky Ostravy 18:11. Hosté bojují a trenér Tomáš si bere za stavu 18:13 timeOUT. Pipe Berzinse 20:14. Nádherná bodovka Zapletala 21:14. Poslední rozehru ukončí Kotas 25:15 a Ostrava tak vítězí 3:1 a hosté odjíždějí domů s prázdnou.

Autor: Ondřej Rádek

Krátké zprávyArchiv
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX) - kvalifikace

Raupelyte / Paulikiene (LTU) – Hermannová / Štochlová 2:0

 
FIVB Beach Pro Tour Futures – Nuvali (PHI)

finále: Oliva / Kurka – Buytrago / Varga (PHI) 2:1 (16:21, 21:16, 15:13) semifinále: Mermer / Sacit (TUR) – Oliva / Kurka 0:2 (20:22, 17:21)

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018