11.12.2015

Preview Miloše Kočky: Morálka ČZU je stále dobrá, věřím, že Příbram porazíme

O následujícím víkendu čeká tuzemské volejbalové fanoušky další, již desáté, kolo nejvyšší české mužské soutěže - UNIQA extraligy. V něm se odehraje i několik velmi zajímavých soubojů. Na jihu Čech se představí vedoucí České Budějovice proti ambicióznímu Karlovarsku, v Praze se zase odehraje souboj místního ČZU proti nedaleké Příbrami. O pár slov k nadcházejícímu extraligovému kolu jsme tentokrát požádali právě manažera pražského ČZU - Ing. Miloše Kočku. 

VK Jihostroj České Budějovice vs. VK ČEZ Karlovarsko

Tip: vítězství Č.Budějovic poměrem 3:0

České Budějovice hrají doma velmi sebevědomě a přesvědčivě. Je velmi těžké je zaskočit. Budějovičtí hráči na jednotlivých postech vykazují v současné době jistější a stabilnější výkony – tipuji vítězství domácích.

VK Benátky nad Jizerou vs. Volejbal Brno

Tip: vítězství Brna v poměru 3:2

Brněnští jsou při chuti a budou chtít potvrdit svoji výkonost i proti zkušeným Benátkám. Ty samozřejmě doma chtějí vyhrávat  dvojnásob. Takže se utkají výborní přihravači Benátek s tvrdě podávajícími Brňany. Věřím, že se Brnu podaří dostat Benátky od sítě a tím získat převahu.    

Kladno volejbal.cz vs. SK Volejbal Ústí nad Labem

Tip: vítězství Kladna v poměru 3:1

Kladno po další 5ti setové bitvě v Příbrami bude chtít za každou cenu bodovat za 3 body. Očekávám bojovný a vyrovnaný zápas s množstvím chyb, přičemž zahraniční legie Kladna jich udělá méně a to rozhodne.

ČZU Praha – VK Euro Sitex Příbram

Tip: vítězství ČZU v poměru 3:1

Samozřejmě musím věřit v úspěch svého týmu. Morálka ČZU je i přes množství porážek stále ještě dobrá. Oba týmy se potýkají s podobnými problémy. Pokud chceme vyhrát, nesmíme nechat rozehrát Böhmíka, tak jak to v minulém kole udělalo Kladno.

Fatra Zlín – VK Dukla Liberec

Tip: vítězství Dukly v poměru 3:2

Liberec bude chtít využít zaváhání Zlína z posledního kola proti Ostravě. Zlínští doma prohrávají málokdy, takže nás čeká určitě vyrovnaný zápas. Moravané tradičně málo chybující proti důsledné obraně Liberce, podpořené tvrdým servisem. Tipuji těsné vítězství mistrovského Liberce.

AERO Odolena Voda – VK Ostrava s.r.o.

Tip: vítězství Odolene Vody v poměru 3:1

Věřím, že doma silná a bojovná Vodolka si poradí se zvedající se Ostravou. V tomto duelu můžeme vidět nahravačský souboj zkušeného a precizního Zapletala s již podstatně ukázněnějším Lubošem Bartůňkem s rovnoměrnou distribucí nahrávky. Domácí prostředí rozhodne pro Vodolku.

 

Autor: Mgr. Michal Mezera, foto: ČZU Praha

Krátké zprávyArchiv
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX) - kvalifikace

Raupelyte / Paulikiene (LTU) – Hermannová / Štochlová 2:0

 
FIVB Beach Pro Tour Futures – Nuvali (PHI)

finále: Oliva / Kurka – Buytrago / Varga (PHI) 2:1 (16:21, 21:16, 15:13) semifinále: Mermer / Sacit (TUR) – Oliva / Kurka 0:2 (20:22, 17:21)

 
Baráž o extraligu

muži: SKV Ústí nad Labem – TJ Sokol Dobřichovice 1:3 (25:21, 5:25, 24:26, 21:25) stav série 0:1   ženy: TJ Sokol Šternberk – VK Madeta České...

 
Kvalifikace ME U18 2024

chlapci – Đakovica (KOS): Česko – Kosovo 3:0 (25:11, 25:17, 25:16)   dívky - Vrnjačka Banja (SRB): Severní Makedonie – Česko 0:3 (16:25, 16:25,...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018