18.1.2016

Z klubových facebooků - 14.kolo mužské UNIQA extraligy

Stejně jako před týdnem, tak i dnes nahlédneme po dalším odehraném extraligovém kole UNIQA extraligy mužů do jednotlivých klubů, konkrétně na jejich facebookové stránky. Podíváme se, jak zhodnotili kluboví zástupci konkrétní střetnutí a prostřednictvím fotografií shlédneme, jaká byla při jednotlivých utkáních atmosféra.  

VK Jihostroj České Budějovice - Kladno volejbal.cz

České Budějovice: "Dlouho! Opravdu dlouho trval první set utkání s Kladnem. Pevnější nervy však prokázal Jihostroj a ukořistil ho výsledkem 33:31... Druhý set už tak dramatický nebyl, Jihostroj jej získal poměrem 25:19... Je konec! Třetí set získal Jihostroj výsledkem 26:24 a vítězí 3:0 na sety."

Kladno: "Volejbalisté vzdorovali extratřídě! Ani statečný výkon Kladeňáků však na favorita nestačil."

VK Benátky nad Jizerou - Volley Team ČZU Praha

Benátky nad Jizerou: "Dnes jsme si hravě poradili s Prahou. Máme doma 3body. Moc všem fanouškům děkujeme za Vaši podporu! Uvidime se 30.ledna v NiBE arene."

ČZU Praha: -

VK ČEZ Karlovarsko - Fatra Zlín

Karlovarsko: "Zlín splněn 3:0! Děkujeme za Vaši podporu! A teď na večeři... Sleduj nás na Instagramu: http://instagram.com/vkkarlovarsko"

Zlín: -

Volejbal Brno - Odolena Voda

Brno: "Volejbal Brno vs. Aero Odolena Voda - 3:2 Krátce pro ty, kteří to nestihli naživo, shrnu pár větami celý zápas. V prvním setu jsme nezačali úplně skvěle a trošku jsme se trápili na podání, kde jsme udělali pár zbytečných chyb. Soupeř naopak podával dobře a navíc přidával dobrou hru v poli, která nám dělala potíže a stála nás první set. Další dva sety jsme nedali soupeři moc prostoru a drželi si náskok díky dobrému servisu a obraně v poli. Čtvrtý set jsme si vůbec nerozehráli dobře a už ze začátku jsme prohrávali o několik bodů. Odolena Voda si náskok udržovala až do konce a vydřela si tie-break. V tomto setě jsme se po šíleném začátku, kdy to už vypadalo, že dostaneme kládu (1:7) semkli a dotáhli se na soupeře v koncovce (12:12). Tam jsme díky obrovskému nasazení odvrátili 2 matchbally a vyhráli 17:15 a tím pádem celý zápas, který gradoval až do samotného konce. Děkujeme všem fanouškům za podporu. Nesmírně si jí vážíme a díky ní se nám daří nejen doma vyhrávat. Atmosféra byla prvotřídní!!!"

Odolena Voda: "AERO bohužel nedotáhlo slibně rozjetý tie-break a prohrálo 3:2 v Brně."

 

SK Volejbal Ústí nad Labem - VK Ostrava, s.r.o.

Ústí nad Labem: "Máme za sebou další pětisetovou bitvu, bohužel, stejně jako se Zlínem, ve prospěch hostů. Prohráváme s Ostravou 2:3. Děkujeme všem fanouškům za podporu a vytvoření opět skvělé atmosféry! Doufáme, že nás budete podporovat i v dalších zápasech. Příští sobotu vyrážíme na palubovku Liberece, k dalšímu severočeskému derby."

Ostrava: -

VK Euro Sitex Příbram - VK Dukla Liberec

Příbram: "Ve šlágru 14. kola nejvyšší české volejbalové soutěže UNIQA extraligy přivítala domácí Příbram ambiciózní tým Liberce, který patří mezi hlavní adepty na zisk mistrovského titulu. Domácí hráči se snažili, nepředváděli špatnou hru, ale hostující Dukla Liberec potvrdila roli favorita a bez problémů si z Příbrami odváží 3 body. Byly to hlavně bodové bloky, které rozhodly utkání, domácím hráčům z Příbrami se za celý zápas podařilo zablokovat pouze dvakrát, zatímco hostům celkem čtrnáctkrát."

Liberec:

 

Autor: Mgr. Michal Mezera

Krátké zprávyArchiv
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX) - kvalifikace

Raupelyte / Paulikiene (LTU) – Hermannová / Štochlová 2:0

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018