28.6.2016

Česká volejbalová reprezentace odcestovala i do Koreje s kufry RIMOWA

Česká volejbalová reprezentace mužů a žen se i v roce 2016 představuje svým fanouškům v rámci prestižních turnajů World Grand Prix a World League. Tyto turnaje zahrnují mnohdy velmi náročné a zdlouhavé cesty - jako například tento týden destinace v Jižní Koreji, kam zavítali naši reprezentanti na poslední turnaj Světové ligy. Během těchto cest mají čeští volejbalisté k dispozici stylové pomocníky - exkluzivní kufry RIMOWA. Hráči a hráčky společně s dalšími členy týmu obdrželi od významného výrobce cestovních zavazadel set RIMOWA v podobě kabinového a cestovního kufru z kolekce Salsa Deluxe.

Speciální edice, vytvořená pro českou volejbalovou reprezentaci, je v barvě Granite Brown v lesklém provedení. Každý kufr je označen logem Českého volejbalového svazu a příslušným číslem hráče umístěným vedle teleskopické rukojeti. Díky této identifikaci se z každého jednotlivého kusu stává unikát. Elegantní vzhled je umocněn vysokým komfortem v podobě kolečkového systému Multiwheel®, který extrémně zvyšuje mobilitu kufrů. „Naše reprezentace se zúčastňují top soutěží jako je Světová liga mužů a World Grand Prix žen, dále pak kvalifikací na ME. Cestuje se po celém světě. Muži například letos míří do Jižní Koreje či Rumunska, ženy byly zase v Polsku. Proto jsem velmi rád, že mohou cestovat s luxusním a konfortním vybavením značky RIMOWA. Kufry jsou zkrátka extratřída," řekl ke spolupráci Jakub Novotný, vedoucí úseku seniorských reprezentačních družstev.

RIMOWA se řadí mezi přední světové prémiové značky výrobců kufrů z hliníku a high-tech polykarbonátového materiálu, s využitím nejmodernější technologie. Kufry německé značky RIMOWA se vyrábějí v Německu, Kanadě, Brazílii a České republice. Exkluzivní značka má v průmyslové zóně Pelhřimova jednu z nejmodernějších výrobních hal pro výrobu kufrů na celém světě. Speciální kolekci vytvořenou pro Českou volejbalovou reprezentaci osobně předal ředitel společnosti RIMOWA CZ pan Vladimír Kozler. „RIMOWA celosvětově podporuje sport a talentované týmy či jednotlivé sportovce. Je již tradicí, že důležitou součástí výstroje německé fotbalové reprezentace jsou kufry RIMOWA, včetně podpory mladé generace fotbalistů v Německu. Speciální edice byla vytvořena i pro basketbalový tým Kanady a mnohé další. Věřím, že unikátní kufry z kolekce Salsa Deluxe budou kvalitním společníkem na cestách za úspěchem i pro náš národní volejbalový tým žen a mužů,“ uvedl Vladimír Kozler.

 

Autor: Mgr. Michal Mezera

Krátké zprávyArchiv
1. liga mužů - finále

TJ Sokol Dobřichovice – TJ Slavia Hradec Králové 3:1 (20:25, 25:21, 25:23, 25:23), TJ Sokol Dobřichovice – TJ Slavia Hradec Králové 2:3 (22:25,...

 
FIVB Beach Pro Tour Challenge – Recife (BRA)

Hermannová / Štochlová – Klinger D. / Klinger R. (AUT) 1:2 (21:23, 23:21, 13:15)

 
FIVB Beach Pro Tour Challenge – Recife (BRA)

Ahtiainen / Lahti (FIN) – Hermannová / Štochlová 2:0 (kontumačně), Hermannová / Štochlová – Elize Maia / Thamela (BRA) 2:1 (21:14, 19:21, 16:14)

 
FIVB Beach Pro Tour Challenge – Recife (BRA) - kvalifikace

Trousil / Westphal – Schalk / Bourne (USA) 0:2 (11:21, 16:21), Šépka / Sedlák – Ermacora / Waller (AUT) 0:2 (19:21, 19:21)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Dauhá (QAT)

čtvrtfinále: Mol / Sørum (NOR) – Perusič / Schweiner 2:1 (21:17, 23:21, 15:12)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Dauhá (QAT)

Perušič / Schweiner – van de Velde / Immers (NED) 0:2 (21:23, 21:19), Perušič / Schweiner - George / Andre (BRA) 2:0 (21:17, 21:16)

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018