3.2.2023

Agentura Mediarex communications se stala marketingovým partnerem ČVS

Od podzimu 2022 probíhaly „námluvy“ mezi ČVS a společností Mediarex communications jako marketingovým partnerem Českého volejbalu. Na základě vyhodnocení předložené nabídky a požadavků ze strany ČVS se oba subjekty dohodly na spolupráci, která začala již na konci roku 2022 auditem aktuálního stavu, a pokračovala konkrétními kroky hned v lednu letošního roku.

lo

Společnost Mediarex communications je velkou mediální agenturou, jejíž doménou je výkonnostní marketing. Pro Český volejbal během prvního kvartálu 2023 zpracuje kompletní marketingovou strategii, aby se Český volejbal mohl jako komplexní produkt nabízet potenciálním partnerům a obchodovat na mediální burze. „Jsem rád, že jsme se domluvili s profesionální agenturou, která má zkušenosti s výkonnostním marketingem a hlavně obchodem. Z více posuzovaných subjektů to byla jediná agentura, která nám garantovala, že přinese komerční finance do volejbalu a zároveň v rámci těchto garancí nese i určitou odpovědnost vůči ČVS,“ říká místopředseda ČVS Martin Gerža.

Momentálně probíhá monitoring všech aktivit ČVS a jejich nacenění pro mediální trh. Společnost Mediarex communications začala pracovat již se sociálními sítěmi ČVS tak, aby se otevřely i lidem, kteří nejsou pouze ve volejbalové komunitě. „Jsem rád, že jsme se pohnuli z místa a budeme vědět, jakou reálnou cenu má značka Český volejbal na mediálním trhu. Věřím, že právě spolupráce se společností Mediarex communications nás posune opět o kus dál v oblasti, kterou jsme schválili jako jednu z priorit,“ komentuje budoucí spolupráci předseda ČVS Marek Pakosta.

„Naším primárním úkolem je přinést do volejbalu další finanční prostředky. Před tím ale musíme z volejbalu udělat komplexní produkt, který budeme prodávat jako celek. Musíme do všech komunikačních prostředků a kanálů ČVS dostat i lidi, kteří nejsou přímo ve volejbalové komunitě. A k tomu budeme potřebovat i součinnost subjektů a klubů napříč volejbalovou komunitou. Po těchto krocích budeme vědět, jak a komu takový produkt prodat,“ říká ředitel společnosti Mediarex communications Jan Soukup.

Mediarex communications bude zajišťovat komerční a obchodní komunikaci. Ta sportovní a zpravodajská zůstává i nadále na úseku medializace ČVS. „Je jasné, že vybrané agentuře bude chvilku trvat než pochopí chod, pravidla a specifika fungování sportovního svazu. Z tohoto důvodu je nezbytné, aby právě zpravodajská a výsledková činnost zůstala na straně ČVS. Za beachvolejbal jsem rád, že se ledy pohnuly a máme vybranou profesionální agenturu. Věřím, že první výsledky uvidíme již v nadcházející sezóně,“ konstatuje gestor bechvolejbalu ve výboru ČVS Vít Mařík.

Kontaktní osobou ve vztahu ke zmiňované společnosti bude Jiří Carba jako vedoucí úseku medializace. Případné dotazy směřujte přímo jemu (606 081 777 nebo carba@cvf.cz). Věříme, že užší spolupráce v oblasti marketingu mezi Mediarex communications, kraji, kluby a ČVS bude českému volejbalu pouze ku prospěchu.

 

Autor: Jiří Carba

Krátké zprávyArchiv
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX) - kvalifikace

Raupelyte / Paulikiene (LTU) – Hermannová / Štochlová 2:0

 
FIVB Beach Pro Tour Futures – Nuvali (PHI)

finále: Oliva / Kurka – Buytrago / Varga (PHI) 2:1 (16:21, 21:16, 15:13) semifinále: Mermer / Sacit (TUR) – Oliva / Kurka 0:2 (20:22, 17:21)

 
Baráž o extraligu

muži: SKV Ústí nad Labem – TJ Sokol Dobřichovice 1:3 (25:21, 5:25, 24:26, 21:25) stav série 0:1   ženy: TJ Sokol Šternberk – VK Madeta České...

 
Kvalifikace ME U18 2024

chlapci – Đakovica (KOS): Česko – Kosovo 3:0 (25:11, 25:17, 25:16)   dívky - Vrnjačka Banja (SRB): Severní Makedonie – Česko 0:3 (16:25, 16:25,...

 
FIVB Beach Pro Tour

Challenge – Guadalajara (MEX): Kotnik / Lovsin (SLO) – Hermannová / Štochlová 2:1 (10:21, 21:16, 15:12)   Futures – Nuvali(PHI): Liepa /...

 
FIVB Beach Pro Tour

Challenge – Guadalajara (MEX): Liliana / Paula (ESP) – Hermannová / Štochlová 2:1 (9:21, 21:13, 15:6)   Futures - Nuvali (PHI): Gottsu / Shoji...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018