7.2.2018

Pochvala k organizaci turnaje Masters v Pelhřimově přišla od presidenta CEV

President CEV Aleksandar Boričič vyjádřil velké uznání za vynikající organizaci 1. halového beachvolejbalového Masters CEV 2018 v Pelhřimově.  Poděkoval Českému volejbalovému svazu, promotérovi a místním organizátorům za skvělou akci a propagaci, ocenil osobní účast a nasazení předsedy ČVS.

Začátkem letošního roku hostil Pelhřimov velkou mezinárodní akci CEV Masters v beachvolejbale. Týmu kolem Vladimíra Kozlera se, po úspěšné organizaci turnajů Mevza a CEV Satellite, dostalo cti uspořádat turnaj nejvyšší evropské kategorie CEV Masters. Turnaj se konal jen týden po první WT v Haagu. Do Pelhřimova se sjely nejlepší evropské a světové páry - jak v kategorii žen, tak i mužů. Areál Bechwellu v Pelhřimově splňuje vysoké požadavky CEV pro konání takto významných akcí, včetně výborného zázemí a regenerace.

Během turnaje jste mohli v areálu potkat naše bývalé reprezentaty v beachvolejbale, tak i funcionáře ABV a ČVS v čele s předsedou ČVS Markem Pakostou. „Na turnaji jsem strávil tři dny a měl tak možnost vidět jak zápasy ve skupinách, tak následně KO zápasy o umístění. Navíc jsem měl povinnosti vůči partnerům, zástupcům evropské volejbalové konfederace CEV. Díky výborné atmosféře, spokojenosti diváků a perfektní organizaci jsem si celý víkend užil a rychle mi utekl," říká předseda ČVS Marek Pakosta, sám také úspěšný beachvolejbalový reprezentant, mistr Evropy a účastník OH v Atlantě. Ano, možná si nikdo z diváků v areálu nebo u televizních obrazovek ani neuvědomil, že za takto velkou akcí se skrývá několikaměsíční usilovná práce organizátorů a dobrovolníků. „Zúčastnil jsem se desítek světových turnajů a musím uznat, že připravenost areálu a následná organizace turnaje byla na té nejvyšší úrovni," dodává Marek Pakosta. Odměnou týmu Beachwellu nebyla jenom spokojenost hráčů a diváků, ale minulý týden sám předseda CEV p. Aleksandar Boričič zaslal předsedovi ČVS Marku Pakostovi děkovný dopis, kde vyzdvihl vysokou úroveň CEV Masters v Pelhřimově.



Věříme, že i v dalších letech budeme v Pelhřimově potkávat nejlepší světové a evropské páry a Pelhřimov se stane nedílnou součástí kalendáře CEV turnajů a kdo ví, možná v budoucnu i WT.

 

Autor: Jiří Carba, foto: Václav Kohelka

Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018