14.10.2017

Mistr z Českých Budějovic i po 3. kole UNIQA Extraligy stále bez ztráty setu

Ve 3. kole UNIQA volejbalové extraligy mužů 2017/18 Benátky prohráli i svůj druhý "pětiseťák" - dnes se Zlínem. České Budějovice v letošním ročníku ještě neztratili ani set a vezou si přesvědčivé vítězství z Ostravy. ČZU Praha trápili domací Kladno pouze v prvním setu, Brno porazilo Odolenu Vodu a ani Ústí nad Labem po sympatickém výkonu neveze z Příbrami ani bod. Kompletní kolo bude ukončeno televizním šlágrem v pondělí mezi Karlovarskem a libereckou Duklou (ČTSport 16. 10. 2017 - 20:05).

VK OSTRAVA – VK JIHOSTROJ ČESKÉ BUDĚJOVICE

Ve druhém domácím zápase Ostrava jen ve výjimečných chvílích potrápila hostující Budějovice. Hosté prakticky celý zápas vedli a v rozhodujících chvílích vždy dokázali odskočit.

č.: 17 dne: 14. 10. 2017 v hod.: 17:00

VK Ostrava – VK Jihostroj České Budějovice 0:3 (21:25, 18:25, 21:25)

Rozhodčí: Kostka Michal., Peloušek Jiří

Počet diváků: 250

Sestavy (od zóny I):

Domácí:  Janků, Kotas, Šmídl, Nugent, David, Biernat, libero Sobczak. Střídali: Balon, Bořuta, Šoltys, Vašina 

Hosté: Michálek, Ondrovič, Křesťan, Fila, Mach, Palgut, libero Kryštof. Střídali: Šotola, Halaba

Vyjádření:

Domácí:

Mateusz Biernat (kapitán VK Ostrava): „Do poloviny druhého setu se zápas mohl divákům líbit. Ve zbytku druhého nás Budějovice přehrály a třetí set už jsme nezvládli v hlavě.“

Jan Václavík (trenér VK Ostrava): „Dva zápasy po sobě se trápíme na útoku. Třicetiprocentní úspěšnost na útoku je hodně slabá, od smečařů mi schází razance. A začínat každý set s Budějovicemi s tříbodovou ztrátou, to pak je složitý úkol otočit zápas s mistrem.“

Hosté:

Radek Mach (kapitán VK Jihostroj České Budějovice):  „Až na začátek prvního setu, kdy jsme se trochu trápili, jsme zvládli zbytek zápasu hlavně dobrou obranou na síti i v poli. Druhý set se nám povedl a pak už jsme to měli snazší.“

René Dvořák (trenér VK Jihostroj České Budějovice): „V Ostravě se nám vždy hraje špatně. Jednak hrajeme po dlouhé cestě a ani hala nám nevyhovuje. Ostrava hrála drze, musím pochválit hráče za precizní obranu. Zbytečně jsme však v některých chvílích ztráceli soustředěnost, což nás připravilo o výraznější vítězství v jednotlivých setech.“

Popis utkání:

Od začátku prvního setu hosté mírně navyšovali vedení.  Při prvním technickém oddechovém čase už vedli 8:5. Domácí při podání Kotase dotáhli na 10:11. Po několika dlouhých rozehrách se oba celky tahaly o jednobodové vedení až do stavu 16:16. Po nevynucených chybách v útoku a útocích do bloků odskočily Budějovice na 16:20. Tento náskok si hosté udrželi až do konce setu.

Ve druhém setu se začalo přetahovanou o každý bod do stavu 6:5. V postavení, kdy domácí univerzál hrál na hlavním kůlu a podával Fila, hosté neuvěřitelnou sedmibodovou šňůrou odskočili na 6:12. Když o chvíli později přidali další pětibodovou šňůru, bylo rozhodnuto. Domácím nepomohl ani urputný finiš, kterým stačili výsledek jen korigovat na 18:25.

Třetí set opět zahájili úspěšně hosté. Okamžitě se ujali vedení 0:4. Pak začala honička domácích, kteří vyrovnali 9:9, pak se oba týmy přetahovaly o každý bod. Ostrava se sice rozehrála, ale Budějovice téměř žádný míč nenechali spadnout na palubovku. Domácí stáhli ještě na 20:21, ale pak za stavu 20:22 přišel na podání Halaba a dvěma esy prakticky zápas ukončil.

Autor: Zbyněk Matýsek

 

VK BENÁTKY NAD JIZEROU – FATRA ZLÍN

Po dvou prohraných zápasech nastoupí domácí tým VK Benátky k druhému domácímu utkání, v kterém přivítá dosud neporažený tým Fatru Zlín. Oba celky se střetli s papírově silným soupeřem Ostravou. Tým z Benátek na horké půdě soupeře prohrál 3:0, zatímco Zlín v domácím prostředí nad Ostravou vyhrál 3:1. Domácí opět po velké bitvě a vlastních chybách v průběhu zápasu prohráli 3:2 v tiebreaku.

č.: 18 dne: 14. 10. 2017 v hod.:17:00

VK Benátky nad Jizerou – Fatra Zlín 2:3 (-20, -23, 30, 21, -13)

Rozhodčí: Grabovský Z., Slezák J.

Počet diváků: 300

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Celerýn, Pietkiewicz, Sukuba, Nesvačil M., Vachoušek, Hudák libero Sadílek, Němeček. Střídali: Nesvačil, Rybníček, Fučík, Syrůček,

Hosté: Barták, Vašíček, Čechmánek, Kolář, Motyčka, Navláčil, libero Bláha. Střídali: Uchytil, Adamec, Truong

Vyjádření:

Domácí:

Sukuba (kapitán VK Benátky nad Jizerou): „V tomto zápase jsme měli bodovat více než pouze za jeden bod. Bohužel jsme si to prohráli vlastními chybami“.

Třešňák (trenér VK Benátky nad Jizerou): „Mrzí mě, že nedokážeme udržet vedení, které v průběhu setu získáme a to nás stojí potřebné body“.

Hosté:

Pavel Kolář (kapitán Fatra Zlín): „Ubojované dva body. Jsme neskutečně rádi za vítězství“.

Roman Macek (trenér Fatra Zlín): „Litujeme koncovky třetího setu, kterou jsme si sami prohráli. Jsme samozřejmě rádi za vítězství a dva body do tabulky“.

Popis utkání:

Začátek setu začínají domácí lehce rozpačitě, ale do prvního TT i tak získávají vedení 8:7. Ve střední části setu domácí ztrácí vedení a naopak nabírají tříbodovou ztrátu. Tvrdý servis a dobrá obrana hostí je výsledkem tříbodového náskoku. V závěrečné části setu domácí udělali několik nevynucených chyb na útoku, které dovedli k vítězství tým hostí v poměru 25:22.

Do druhého setu vletěli domácí jak uragán a rázem jejich hra vypadá jinak (8:3). Domácí nedávají hostujícímu celku šanci je dotáhnout a drží si stálý tlak na servisu i na útoku. Střední část vyznívá lépe lehce pro domácí. Hosté v průběhu setu neměli kvalitní přihrávku, ale po servisu Vašíčka hosté náskok dotahují a dokonce navyšují o dva body, což má v koncovce cenu zlata. Domácí zakončují druhý set chybou na servisu a prohrávají 25.23.

Začátky setů se přesýpají ze strany na stranu. Tentokrát začátek setu lépe vychází hostům, kteří vedou po tvrdých servisech 6:2 a do prvního TT jdou za stavu 8:6. Ve střední části domácí přidali, na hosty to však stále nestačí a drží si tříbodový náskok 16:13. Bojovná hra domácích vyústila ve vyrovnání v setu. Několik chyb za sebou posílá domácí v koncovce setu do nevýhodné pozice. Domácí však nesložili zbraně a nepříznivý stav opět dotáhli a v nervy drásající koncovce udolali tým hostí 32:30.

Ve čtvrtém setu domácí opět přitvrdili muziku na servisu a rázem v prvním TT vedou 8:6. Ve střední části setu domácí zvyšují náskok ještě o jeden bod a vedou 16:13. V koncovce setu navyšují svůj náskok domácí krásným esem a nyní vedou 18:14. Domácí, jako v průběhu celého zápasu, neunášejí tíhu vedoucího týmu a nechávají Zlín vyrovnat. Koncovka ale byla v režii domácích, kteří vyhráli set 25:21.

V dramatické koncovce pátého setu se přelévá skóre ze strany na stranu. Jako první točili s osmi body hosté. To však v tomto setu nic neznamenalo. Po nevynucených chybách v koncovce ze strany domácích vyhrávají hosté 15:13 a celkově 3:2 na sety.

Autor: Mgr. Richard Dupal

 

VK PŘÍBRAM - SK VOLEJBAL ÚSTÍ NAD LABEM

Ve třetím kole volejbalové UNIQA extraligy proti sobě nastoupily týmy VK Příbram a SK Volejbal Ústí nad Labem. Zápas začal velmi vyrovnaně, Ústí skočilo do zápasu směle a odvážně a po vyrovnané koncovce urvalo set. Po dalším vyrovnaném setu, který naopak získala domácí Příbram, se vývoj utkání otočil a domácí Příbram zvítězila po pohledném boji 3:1 na sety.

č.: 15, dne: 14. 10. 2016, v hod.: 17:00   

VK Euro Sitex Příbram – SK Volejbal Ústí nad Labem 3:1 (27:29, 25:21, 25:23, 25:17)

Rozhodčí: Krtička J., Renčín K.

Počet diváků: 582

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Böhm, Passier, Renovica, Pantič, Mikulenka, Živanovič, libero Juračka. Střídali:Suda,Rychecký, Kuchař, Hrdý, Kohlmann

Hosté: Prajzler, Bartůněk L., Voth, Tibitanzl, Kramár, Vanags, libero Pondělíček. Střídali: Vodvárka, Bartůněk V.

Vyjádření:

Domácí:

Martin Böhm (kapitán domácích):  Ústí vůbec nebylo dnes slabým soupeřem, mají letos dobré smečaře, takže jejich hra byla velmi kvalitní. My jsme se s nimi ze začátku tahali, nehráli jsme náš nejlepší sport, ale nakonec jsme soupeře po zlepšeném servisu přehrávali a ten čtvrtý set už byl z jejich strany odevzdaný.“

Martin Kop (trenér domácích): „Dnes to bylo hodně těžké utkání, věděli jsme, že Ústí je o hodně silnější než vloni. Všechny sety kromě posledního byly o koncovkách, nám se ta první nepodařila uhrát, ale musím říct, že jsme ukázali chuť a morál, takže jsme válčili o každý bod. Po prvním setu se nám to podařilo zlomit a ve čtvrtém setu jsme si vytvořili náskok, který jsme udrželi až do konce. Musím ale Ústí pochválit, hráli velmi dobře, i když jsme dali tvrdý servis na riziko, tak to všechno skvěle přihrávali, hráli dobře na ztrátu, takže pro nás to bylo velmi těžké utkání.“

Hosté:

Matěj Prajzler (hráč hosté): „Začátek utkání byl vyrovnaný, my jsme hráli bojovně a odvážně, v prvním setu se nám nakonec ve vyrovnané koncovce podařilo Příbram přetlačit. Ve druhém setu se Příbram oklepala, začal jí víc chodit servis i příjem a všichni jejich hráči se dostali do tempa, přičemž my jsme byli stále kousek pod nimi. Hráli jsme celkem vyrovnaně až do třetího setu, jenže v důležitých chvílích nás Příbram vždy přetlačila. Byl to ale vyrovnaný zápas, ve kterém Příbram měla o kapičku lepší příjem i servis a díky tomu vyhrála.“

Petr Brom (trenér hostů): „Odehráli jsme třetí kvalitní zápas, až na ten čtvrtý, poslední set. Druhý a třetí set rozhodly koncovky, rozhodla vždy jedna naše chyba, stejně jako v předchozích utkáních proti Kladnu a Karlovým Varům. Musím ale kluky pochválit, fungovali dobře, rozdíl byl ale v tom, že Příbram zvládla lépe ten rozdílový bod, zatímco my tu malinkou chybu vždy udělali.“

Popis utkání:

V prvním setu byli od začátku o něco lepší hosté z Ústí nad Labem, hráli nebojácně a bez chyb kráčeli prvním setem o krůček před Příbramí po většinu setu. Před koncovkou se však skóre vyrovnalo a oba týmy se dlouho tahaly. Nakonec skončil set poměrem 29:27 pro hosty z Ústí nad Labem, kteří i díky několika sporným balónům získali první set. Hosté však ukázali vynikající příjem a následný útok, a tak si první set bezpochyby zasloužili.

Ve druhém setu se již Příbram zmátořila a od začátku hrála lépe na servisu i na příjmu. Při prvním technickém timu už Příbram vedla 8:4 a hosté ztratili klid, kterým vládli v prvním setu. Poté začali hosté opět ztrátovat, nicméně stáhnout náskok Příbrami se nepodařilo, Příbram si drobný náskok držela až do konce a srovnala skóre na 1:1.

Třetí set začali znovu lépe hosté, Příbram na začátku vyrobila pár chyb, ale v době prvního technického timu, už srovnali domácí krok s hosty a utkání nabídlo vyrovnanou a divácky zajímavou bitvu. Někteří domácí hráči se snažili dokonce roztleskávat domácí diváky, kteří jako obvykle výrazně pomáhali domácím. Ve vyrovnané koncovce pak Ústí udělalo chybu ve špatný moment, domácí naopak přidali bodový blok v důležitý moment a set získali nakonec rozdílem čtyř bodů.

Čtvrtý set už Příbram nedopustila žádný zvrat a začali ve skvělém tempu hned od začátku, hosté se marně snažili držet tempa, který jejich soupeř nastavil. V polovině setu byl již rozdíl asi desetibodový, a přestože se pak Ústí při podání jejich nahrávače Luboše Bartůňka povedla čtyřbodová série, neměla Příbram problém dostáhnout zápas do vítězného konce, jejich náskok byl příliš vysoký.

Autor: Štěpán Chvosta

VOLEJBAL BRNO - AERO ODOLENA VODA

V prvním domácím utkání v nové hale hostil Volejbal Brno družstvo z Odolene Vody. Celé utkání bylo velmi napínavé a v žádném setu nebylo zcela jasné, kdo jej nakonec strhne na svou stranu. Jihomoravané však nedovolili v novém domácím prostředí hostům více než jeden set a nechávají si doma všechny tři body.

č.: 3/16 dne: 14. 10. 2017  v hod.: 18:30           

Volejbal Brno – AERO Odolena Voda 3:1 (22, -20, 20, 21)

Rozhodčí: Pecháček L., Kavala T.

Počet diváků: 1080

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Boula, Hrazdira, Pražák, Okosanovič, Handlíř, Mendoza libero Weber. Střídali: Římal, Klapal, Červinka, Jakubec.

Hosté: Russell, Holčík, Mikula, Carabali, Licek, Hadrava libero Turis. Střídali: Václavík, Bachmatiuk.

Vyjádření:

Domácí:

Michal Hrazdira (kapitán Volejbalu Brno): „Odolka hrála bez zábran, protože jim chyběl univerzál. Martin Licek se toho zhostil na výbornou, hrál beze strachu a myslím si, že Odolka byla daleko nepříjemnější s ním, než kdyby hrála s Hladíkem. Naštěstí jsme se dokázali poprat hlavně sami se sebou a vyhrát.“

Ondřej Marek (trenér Volejbalu Brno): „V domácím prostředí jsme byli dost nervózní. Nešel nám servis, dělali jsme zbytečné chyby a trápili jsme se. Předpokládali jsme, že Martin Licek bude hrát post univerzála a toho jsem se trošku obával. Vím, co dokáže, když má chuť a chce se mu hrát. Bylo jasné, že proti nám se mu chtít hrát bude a hrál výborně a my jsme s ním měli jednoznačné problémy. Dle mého názoru nás takovýto výkon může posunout jednoznačně dál. Je lepší hrát těžký zápas než jednoznačně vyhrát 3:0.“

Hosté:

Marek Mikula (kapitán AERO Odolena Voda): „Po takovémto zápase se mi těžko hodnotí. Myslím si, že rozhodl ve třetím setu za stavu 13:11 čapnutý balón, který jsme nedohráli, ztratili jsme náskok, který jsme měli a stálo nás to celý třetí set a řekl bych, že i zápas.“

Jiří Vojík (trenér AERO Odolena Voda): „V kombinované sestavě jsme, dle mého názoru, Brno potrápili, nicméně si vezeme prohru a s tím nejsem spokojený.“

Popis utkání:

Začátek sobotního utkání v hale na Vodové ulici sliboval divákům volejbalově hezkou a napínavou podívanou. Domácí i hosté tlačili na podání a odskočit více než o dva body se žádnému z týmů nedařilo (15:15). Do koncovky lépe vstoupili Jihomoravané a získali pro sebe tři setboly. Druhý se jim podařilo ubránit a bodovým blokem zakončili první sadu. (25:22)

Do druhého setu vstoupili lépe hosté. Dobrý servis podpořili kvalitní obranou na síti a do prvního TT vstupovali s šestibodovým vedením. Uprostřed setu se na hřišti odehrávala vyrovnaná partie. Oba týmy odváděly kvalitní práci na servisu, v útoku i v obraně. Do koncovky pak lépe, díky vytvořenému náskoku z úvodu setu, vstoupilo Aero. Dobře rozehraný set, i přes odpor domácích, hosté neztratili. (20:25)

Ve třetím setu byla k vidění napínavá a emotivní bitva o každý míč. Do druhého technického oddychového času vstupovalo lépe Brno pouze o jediný bod. (16:15) Zbytek setu vzali domácí do svých rukou. Za velké podpory publika si nenechali dobře rozjetou koncovku vzít a získali z prvního domácího utkání minimálně bod. (25:20)

Vstup do čtvrtého setu byl znovu velmi vyrovnaný. Větší chuť po výhře však ukázali Jihomoravané. Vytvořili si dobrou hrou v poli a přesnými útoky tříbodové vedení, které si drželi až do koncovky čtvrtého setu. Aero se snažilo ještě nepříznivý stav utkání obrátit ve svůj prospěch, ale Brňané ukázali svou sílu a společně dotáhli první domácí utkání do vítězného konce. (25:21)

Autor: za kolektiv Volejbalu Brno Klára Kuníková

 

KLADNO VOLEJBAL CZ – VOLLEYTEAM ČZU PRAHA

Praha přijela do Kladna posilněna po vítězstvím nad Benátkami, zato Kladno svůj poslední zápas minulý týden prohrálo v Liberci. Praha chtěla dnešní zápas určitě domácí potrápit a bodovat.

č.: 13  dne: 14.10.2017  v hod.: 18:00

Kladno  volejbal cz – Volleyteam ČZU Praha 3:1 (-23, 17, 13, 21)

Rozhodčí: Nedbálek A., Kořenek J.

Počet diváků:  450

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Zajíček, West, Šulista, Trojan, Gromadowski, Kozak, libero Moník. Střídali: Hýský, Lenc, Sobotka

Hosté: Horák, Kuboš, Kuliha, Patočka, Démar, Šulc, libero Kop. Střídali: Patočka, Kočka, Svoboda

Vyjádření:

Domácí
Kapitán Adam Zajíček:
„Během zápasu jsme měli víc štěstí než rozumu a umu. První set naše hra neměla nic společného s volejbalem. Podcenili jsme začátek utkání, ke kterému někteří z nás přistoupili laxně. Po prvním setu padla ostrá slova, která padnout měla a také zapůsobila. Jsem rád, že tři body zůstali. Děkuji soupeři za hru a i divákům za podporu, která by mohla být do příštích zápasů ještě lepší.“
Trenér Milan Fortuník: „Mrzí mě, že jsme nedokázali hrát dnes solidně. Z naší strany se nám povedl jen druhý set, ve kterém jsme nechybovali. Celkově jsem spokojen se třemi body, ale s předvedenou hrou ne.“

Hosté
Kapitán Matyáš Démar:
„Dnes jsme v Kladně měli bodovat. Nemáme v týmu hráče, který by rozhodl a urval to. Děláme příliš mnoho chyb. Jsme mladý tým, a jak říkám, chybí nám nějaký rozdílový hráč.“

Trenér Miroslav Malán: „Dnes jsme přijeli do Kladna soupeře potrápit a to se nám dařilo. Věděli jsme o jejich silném servisu, na který jsme se připravovali. Čtvrtý set Kladno chybovalo a my jsme cítili šanci dnes bodovat. Pak ale Šulista na servisu udělal tři body a bylo po zápase. Minimálně jeden bod byl blízko, škoda že jsme jej nezískali.“

Popis utkání:

Domácí vtrhli do utkání ve velkém stylu a hned z kraje si vytvořili tříbodový náskok. Ten mohl navýšit Šulista, ale nepovedlo se mu podání dle jeho představ. Praha se rychle oklepala a zaznamenala pět bodů v řadě. Ani jí však dvoubodový náskok nevydržel dlouho a Kladno srovnalo na 7:7. Dlouhým bodovým sériím byl konec a oba týmy se přetahovaly o každý bod. Do tříbodového vedení 14:11 poslal svůj tým Šulista dvěma tvrdými podáními. Po nepříliš vábném začátku se začalo dařit i Kozakovi, který úspěšně proměňil dva útoky. Na 16:16 pomohla hostujícímu celku nízká střecha kladenské haly. Tento moment jakoby rozhodil koncentraci domácích, které upustili ze své hry a dovolili Praze odskočit na rozdíl tří bodů. Toto manko už Kladenští nedokázali dohnat a úvodní set prohráli poměrem 23:25

Začátek druhého setu byl poznamenán nepřesnými podáními. Během prvních šesti podání mohli diváci vidět hned čtyři nepřesné. Proti tomuto faktu byl Démar, který esem a následným prudkým podáním, se kterým si West neporadil, poslal hosty do vedení 5:6. První tříbodový (10:7) rozdíl měli ve prospěch domácí. Praze nepomohla ani skvělá nahrávka nohou od Šulce. Do stavu 12:8 se svěřenci Milana Fortuníka dostali po těžkém, ale zdařeném příjmu Moníka, který následně ve dvanáctý bod proměnil Šulista. Kladenští volejbalisté v tu chvíli byli na koni a dařilo se jim ve všech aspektech. Ve druhém setu jsme měli možnost vidět Kladno tak, jak ho známe. Pětibodovou sérii přerušil podáním do sítě sám West, který ale jinak servíroval na výbornou. Po nevynucených chybách za stavu 18:13 promlouval do duše svým hráčům trenér Fortuník. Hosté se ve střední pasáži zvedli a z propastných osmi bodů ztráceli jen čtyři. Pak opět zapnuli motor Kladenští a bodovou sérii opět navýšili. Druhý set ovládli poměrem 25:17

Začátek třetí sady začal vlažně a ani jeden tým si nedokázal vytvořit patřičný náskok. To ovšem změnil Šulista, který se dostal na podání a dělovými servisy poslal Kladno do čtyřbodového vedení. Praha měla často problémy s tím, že si hráči dávali přednost a díky tomu ztrácela body. Průběh třetího setu probíhal oproti předchozím dvěma v poklidném tempu. Kladno si v něm stále drželo velký náskok. Do devítibodového náskoku 21:12 dostal svůj tým West po skvělém bloku. Ve třetím setu byla Praha horším týmem a jednoznačně prohrála 25:13.

Čtvrtý set začali lépe hosté a hned se dostali do dvoubodového vedení. To drželi až do stavu 5:7, kdy se změnilo v tříbodové. Kladno v tu dobu hrálo nekoncentrovaně a dělalo nevynucené chyby. To jen potvrdil na podání Hýský a následně West, kteří nedokázali dostat míč přes síť. Ten kdo čekal podobnou demolici, jako v předchozích dvou setech se spletl, protože Praha byla ve čtvrtém setu lepším týmem. To až do okamžiku, kdy se na podání dostal Šulista. Tvrdými servisy zařídil s dopomocí nízké střechy tři body a korigoval stav utkání na 11:12. Poprvé se do vedení ve čtvrtém setu dostali domácí až při úspěšném bloku Gromadowkého (14:13). Hra byla následně velmi vyrovnaná a Praha nechtěla dovolit Kladnu odskočit a zápas ovládnout. I přes bojovnost se domácí ujmuli tříbodového vedení 21:18. Hosté chtěli zápas ještě zdramatizovat a dvěma rychlými body korigovala stav zápasu na 21:20. K jejich smůle se dostal na podání Šulista, který připravil svému družstvu první matchball po výborných servisech. První ještě využít nedokázali, druhý však už střídající Sobotka proměnil. Kladno bylo v zápase lepším týmem a zaslouženě vyhrálo.

Autor: Vojtěch Voštinka

Zpracoval: Jiří Carba

Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018