18.2.2017

Moravské derby vyhrálo Brno, Budějovice zdolaly Vary, Benátky vezou 3 body z ČZU

Pěti duely v sobotu večer pokračovala česká nejvyšší soutěž UNIQA extraligy. Hned tři duely výrazně napověděly o tom, kdo může nakouknout do vyřazovací části play off. Na programu byl i zajímavý souboj Českých Budějovic a Karlovarska, tedy zápas z předních příček extraligové tabulky i souboj dvou účastníků letošních evropských pohárů.

KLADNO VOLEJBAL CZ – SK VOLEJBAL ÚSTÍ NAD LABEM

Hráčů jako do mariáše měl k dispozici do sobotního utkání s SK Volejbal Ústím nad Labem kouč volejbalistů Kladna Petr Klár, který byl premiérově v roli hlavního trenéra, poněvadž jeho kolegu Milana Fortuníka skolila viróza. Do hry ale nezasáhl smečař Tomáš Hýský, který si lehce zranil kotník, zachraňovat juniory Beskyd v extralize odjel Adam Kozak, nahrávač Daan van Haarlem má potíže se zády. Kladnu stačilo vyhrát dva sety k tomu, aby se s předstihem stalo vítězem základní části.

č.: 118 dne: 18. 2. 2017 v hod.:  18:00

Kladno volejbal cz – SK Volejbal Ústí nad Labem 3:0 (25:19, 25:17, 25:15)

Rozhodčí: Nedbálek A., Renčín K.

Počet diváků: 448

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Zajíček, van Haarlem, Hietanen, Trojan, Křesťan, Lenc, libero: Sparidans. Střídali: Dillien, Syrůček.

Hosté: Vodvárka, Ulč, Nadazdin, Kohlmann, Boehm, Nesvačil, libero: Kořínek. Střídali: Hrdý, Tibitanzl, Šulava.

Vyjádření:

Domácí:

Adam Zajíček (kapitán Kladno volejbal cz): "Děkuji všem fanouškům, že přišli podpořit nás i dobrou věc a přispěli společně s námi Báře na léčbu!"

Petr Klár (trenér Kladno volejbal cz): "Jsem rád, že se moje premiéra v roli 1.trenéra povedla a máme 3 body."

Hosté:

Jakub Ulč (kapitán SK Volejbal Ústí nad Labem): "Chtěli jsme body, ale Kladno bylo lepší."

Petr Brom (trenér SK Volejbal Ústí nad Labem): "Hrajeme, ale na Kladno to nestačí."

Popis utkání:

Kladno nastoupilo do zápasu pod bedlivým dohledem Petra Klára v základní sestavě s Ondrou Lencem, podvrtnutý kotník nepustil do utkání Tomáše Hýského. Úvod patřil domácím, ale hosté vzápětí srovnali na 9:9. Přetahovaná o každý bod pokračovala až do druhého TT, po něm domácí odskočili na rozdíl 6 bodů. První set nakonec skončil sedmibodovým rozdílem 25:18.

Druhý set začal náporem domácích, a hosté záhy vybrali první oddechový čas. Na podání se dařilo Daanu van Haarlemovi, první TT byl ve znamení 5 bodového náskoku Kladna. Ten vzápětí po esu Filipa Křesťana narostl na 12:4 a hosté brali druhý oddech. V dalším průběhu oba týmy několikrát chybovali na podání, přesto domácí již pod taktovkou nahrávače Dillien a na bloku s dvojící Syrůček – Trojan získali druhý set velkým rozdílem 25:17.

Úvod třetího setu byl ve znamení jednobodového náskoku hostí. Kladno šlo znovu do vedení po esu a skvělém zákroku v poli Matiho Hietanena. Vzápětí tvrdě útočil a podával Filip Křesťan a Petr Brom sáhl po oddechu za stavu 10:5 pro Kladno. Po něm sice rozhodčí vyslyšeli protesty hostí a sebrali Křesťanovi další eso, na vývoj skore to však nemělo vliv – domácí vedli v 2. TT 16:11. Kladno kráčelo jistě za výhrou, což v samotném závěru potvrdil sérií es Filip Křesťan. Domácí před spokojenou zaplněnou halou potvrdili roli favorita i vítězství v dlouhodobé části soutěže.

Autor: Milan Fortuník 

VSC FATRA ZLÍN – VOLEJBAL BRNO

Malé moravské derby bylo bojovné a vyrovnané. Hosté pro sebe urvali vítězství v pátém setu, kdy byli odvážnější na podání i v útoku.

č.: 120 dne: 18.02.2017 v hod.: 17:00

VSC Fatra Zlín – Volejbal Brno 2:3 (23:25, 25:18, 22:25, 25:20, 12:15)

Rozhodčí: Buchar T., Dušek P.

Počet diváků: 370

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Navláčil, Truong, Kostoláni, Čechmánek, Kolář, Hupka, libero: Obdržálek. Střídali: Motyčka, Přikryl, Uchytil.

Hosté: Licek, Mendoza, Perry, Hrazdíra, Pražák, Haník, libero: Muroň. Střídali: Čížek, Gerža, Neubauer

Vyjádření:

Domácí:

Pavel Kolář (kapitán Fatra Zlín):  „Vyrovnané utkání ve kterém byli hosté šťastnější v pátém setu“

Roman Macek (trenér Fatra Zlín): „V setech, které jsme nezvládli, byl soupeř důraznější na servisu.“

Hosté:

Michal Hrazdira (kapitán Brno): „Obě družstva kupila velké množství chyb. My jsme byli přece jen lepší na podání.“

Ondřej Marek (trenér Brno): „Ve Zlíně se nám vždy nehraje dobře, proto jsme rádi za vítězství. Rozhodl servis.“

Popis utkání:

První set začali domácí odvážně a již za stavu 4:0 přinutili hostujícího trenéra vzít první oddechový čas. Po tom se uklidnili a ještě do prvního TT srovnali krok 8:7 Při podání Licka šli do vedení 10:12 náskok postupně navyšovali. Druhý TT 12:16. Domácí se však nevzdali a po dvou útocích hostí snížili na nadějných 19:20. Hosté znovu odskočili na 20:23 a brali první set 23:25.

Ve druhém setu po esu domácího Truonga vedli 2:0 a až do prvního TT 8:7 byl stav vyrovnaný. Pak domácí zabrali a unikali až na 16:12. Po esu s podání Čechmánka šli do koncovky setu s náskokem 18:11 a 23:16. Set brali 25:18.

Ve třetím setu hosté za to vzali a v prvním TT vedli 2:8. Pak však domácí při podání střídajícího Motyčka stáhli na nadějných 7:8. Do však bylo z jejich strany vše a hosté postupně zvyšovali 12:16, 13:19. Pak domácí stáhli na 18:21 a 20:22, což bylo ale málo. Hosté se ujali vedení 2:1.

Čtvrtý set začali lépe hosté, vedli 6:8 a 7:10. Pak domácí zabrali a obrátili vývoj setu16:14 a 19:15. Koncovku si pohlídali a díky výborné obraně na síti uhráli koncovku 23:19 a 25:20.

Pátý set byl vyrovnaný až do stavu 10:10. Pak se hostům podařil únik na 10:12 a 11:13 a vedení udrželi až do konce.

Autor: Ivan Dostál

VOLLEY TEAM ČZU PRAHA – VK BENÁTKY NAD JIZEROU  

Zbývají poslední tři kola do konce základní části a prvním z těchto tří kol je kolo 20., které nabídne v pražské hale na Lužinách peprný souboj o body a možný postup do play off. Hosté jsou nabuzení z pondělní výhry nad Brnem 3:1, ikdž ztratili jedno ze svých dvou liber, kteří nastupují do hry. Domácí hráči v novém roce předvádějí kvalitní volejbal a pokud udrží standart, který hrajou, mohou pomýšlet na play off.

č.: 119 dne: 18.2.2017 v hod.: 18:00

Volley Team ČZU Praha –VK Benátky nad Jizerou 1:3 (21:25, 25:17, 22:25, 23:25)

Rozhodčí: Marschner R., Fink T.

Počet diváků: 350

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Sobek, Šulc, Rybníček, Kuboš, Krajčovič, Patočka, libero: Pondělíček. Střídali: Záveský, Pavelka, Hudák.

Hosté: Bartoš, Moník, Malínek, Nesvačil, Němeček, Dittrich, libero: Ticháček. Střídali: Celerýn, Vachoušek.

Vyjádření:

Domácí:

Záveský (kapitán Volley Team ČZU Praha): „Škoda, zavřeli jsme si dveře do play-off. Myslím že jsme nehráli tak agresivně a tak odvážně jako hrajeme proti soupeřům z horní části tabulky. Tenhle méně odvážný výkon si myslím že dnes rozhodl.“

Malán (trenér Volley Team ČZU Praha): „Abychom udrželi naději na play-off, museli jsme dnes vyhrát za tři body. Bohužel jsme neuspěli takže nemůžeme být spokojeni. Musím uznat, že Benátky dnes byli lepší a volejbalovější.“

Hosté:                                                       

Moník (kapitán VK Benárky nad Jizerou): „Dnešní zápas byl o sevisu, lépe jsme podávali a taky dobře útočili.“

Třešňák (trenér VK Benárky nad Jizerou): „Momentálně jsme na vítězné vlně a i když máme lehce zdecimovanou sestavu tak nám zůstal týmovej spirit. Je ale škoda, že tyhle vítězství přícházejí relativně pozdě. Volejbal se hraje proto, aby se vyhrávalo.“

Popis utkání:

Celé utkání bylo převážně vyrovnané. V prvním setu se hned vědělo, že to ani jedno družstvo nebude mít jednoduché. Benátky se v druhé polovině prvního setu dostaly do vedení a udržely ho. V druhém setu se domácím povedlo rychle vytvořit náskok a zvládli ho dotáhnout do konce. Ve třetím setu to vypadalo na jednozačné vítězství hostů z Benátek ale od stavu 16:20 začali domácí ČZU dotahovat až na 21:22 no koncovku setu nezvládli udržet. Ve čtvrtém setu Benátky pokračovali ve své vítězné sérii až do desátého bodu, kde začali domácí dotahovat a udržovali vyrovnané skóre až do 16:17. Milan Moník svým tvrdým servisem posunul skóre Benátek do stavu 16:19 a svoje vedení si už udrželi až do konce.

Autor: Miki Hank

VK ČESKÉ BUDĚJOVICE – VK ČEZ KARLOVARSKO

Až pátý set musel rozhodnout o vítězi šlágru 20. kola UNIQA volejbalové extraligy mezi Českými Budějovicemi a Karlovarskem. Jihostroj měl dobře nakročeno ke třem bodům, poté ale nezvládl třetí a čtvrtou sadu a nechal Západočechy ve Sportovní hale bodovat. Ztráta nahrávače je však nepříjemně poznamenala v rozhodujícím tie-breaku, který ukončil až pátý mečbol.

č.: 115 dne: 18. února 2017 v hod.: 17:00

VK České Budějovice - VK ČEZ Karlovarsko 3:2 (25:20, 25:22, 21:25, 16:25, 18:16)

Rozhodčí: Záhorcová K., Kvarda P.

Počet diváků: 968

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Sobotka, Habr, Michálek, Mach, Hackworth, Fila, libero Kryštof. Střídali: Gevert, Červinka, Todua a Kraffer. Trenér: René Dvořák. 

Hosté: Kriško, Zmrhal, Treial, Končal, Hudeček, Sukuba, libero Pfeffer. Střídali: Málek, Široký a Štefko. Trenér: Jiří Novák. 

Vyjádření:

Domácí:

Filip Habr (kapitán VK České Budějovice): "Bylo to bláznivé utkání. První set jsme odehráli výborně, druhý jsme vybojovali v koncovce. Chtělo to pokračovat v laufu, ve kterém jsme byli. To se nestalo, utekl nám začátek třetí sady a už jsme ho nedohnali. Ve čtvrté části nás Karlovarsko šíleně zatlačilo na servisu a my neměli, co hrát. Hodně do zápasu promluvilo zranění Končala, který nemohl nastoupit v pátém setu, přece jenom s ním je hra Karlovarska úplně jiná. Přesto se prali statečně. Přišla bojovná koncovka a jsem rád, že jsme ji zvládli."

René Dvořák (trenér VK České Budějovice): "My jsme do poloviny druhé setu hráli to, co jsme si řekli. Dávali jsme slušný servis a Vary jsme tlačili. Tím nemohly hrát svou hru. Poměrně slušně jsme i útočili. Druhý set se Karlovarsko zlepšilo, my jsme vyhráli díky šňůře v závěru, když jsme od půlky tahali za kratší konec. Ale nevarovalo nás to. Karlovarsko mohlo díky náskoku ve třetím setu víc solit servis a zápas se otočil. Nezvládali jsme to na přihrávce, na útoku jsme měli kolem dvaceti procent. A s tím se nedá uhrát nic. K precizní hře jsme se vrátili až v pátém setu. Samozřejmě lituji ztráty nahrávače Karlovarska, v jejich situaci je to obrovský problém."

Hosté:

Ondřej Hudeček (kapitán VK ČEZ Karlovarsko): "Jsme rádi, že jsme se po nevydařeném výkonu v prvních dvou setech vrátili do utkání. Uhráli jsme potřebný bod, abychom udrželi druhé místo po základní části. Kaňkou je zranění našeho nahrávače Končala."

Jiří Novák (trenér VK ČEZ Karlovarsko): "Rozdělil bych zápas na dvě půlky. V první polovině jsme vůbec nic nepředvedli, zkazili jsme velké množství servisů. Ve druhém setu jsme si zase nepřihráli. Bylo jasné, že dřív, nebo později uděláme chybu. Ve třetím a čtvrtém setu, aniž bychom něco měnili, jsme byli preciznější a vcelku snadno je vyhráli. Tie-break ovlivnilo zranění nahrávače, ale Štefko se toho zhostil dobře. Zápas pak rozhodly drobnosti."

Popis utkání:

Přestože už byl připraven nastoupit do utkání navrátilec po zranění Sebastian Gevert, pro základní sestavu si jej kouč Dvořák v duelu s Karlovarskem nevybral. Úvod byl na obou stranách opatrnější a ani jeden z týmů neměl zásadní převahu. Před technickým time-outem přišla chyba při příjmu Jihostroje a Karlovarsko získalo vedení 8:7. Po návratu na hřiště o něj však díky vytlučeným blokům z ruky Michálka přišlo. Západočeši si v prostřední pasáži vybrali slabší chvilku. Individuální chyby znamenaly vedení domácích už 13:10. Náskok o chvíli později navýšil Hackworth a ještě do většího varu přivedl publikum tvrdým projektilem Fila. Světelná tabule ukazovala stav 16:11. Povinná pauza černočervené volejbalisty přibrzdila. Nejprve Kriško snížil na rozdíl tří bodů a posléze útočil do zámezí Fila. Nástup Karlovarska včas zastavil oddechový čas Jihočechů, po němž České Budějovice po dramatických výměnách znovu odskočily. O osudu koncovky hodně naznačil svým servisem Habr. Přímý bod znamenal vedení 21:16. Úvodní setbol nabídl za stavu 23:19 přesným útokem středem Sobotka. Bývalý hráč Jihostroje Kriško sice první odvrátil, na druhý už byl ale proti trojbloku krátký.

Se snahou odčinit nezdar v první části vstoupilo Karlovarsko do druhé sady. Nutno podotknout, že úspěšně. Hudečkovo eso znamenalo vedení 5:2 a vyžádaný oddechový čas na straně Jihočechů. Už to vypadalo, že se po něm domácí zvednou, ale při povinné pauze byl náskok západočeských volejbalistů znovu tříbodový. Českobudějovičtí hráči znovu zvýšili otáčky po dvou úspěšných blocích, při kterých zastavili i rodáka a současného kapitána Karlovarska Ondřeje Hudečka. Ztráta ale mizela jen pomalu. Naopak před technickým time-outem po chybách v komunikaci narostla a hosté vedli 16:12. Na nepříznivý stav o chvíli později reagoval domácí lodivod střídáním Geverta na podání, ale kýžený úspěch se nedostavil. Jihostroj však nebyl vůbec zlomený a ukázal, že umí zvládnout i nepříznivý stav. Ještě před koncovkou dokázal srovnat na 18:18 a souboj třetího týmu extraligové tabulky s druhým nabídl před koncovkou drama. Přetahovanou o každý bod narušil dělovým servisem Hackworth. Jeho eso znamenalo vedení 23:22, po kterém domácí vybojovali díky skvělé obraně první dva setboly. Přesné oko Kryštofa nedalo šanci Karlovarsku odvrátit ani jeden a České Budějovice vedly 2:0 na sety.

Jihočeši se vlastními chybami o úspěšný vstup do třetího dějství. Špatné postavení a kontakt se sítí znamenaly rychlé vedení hostů 3:1. Až teprve poté se černočervení vzpamatovali a alespoň se ztráta nenavyšovala. Hostům vycházela především hra v poli, jejich příjem se oproti prvním dvěma setům zásadně zlepšil a domácí měli problémy přiblížit se více na dostřel. Při druhém technickém oddechovém čase vedlo Karlovarsko 16:13 a vývoj nápadně kopíroval předešlou sadu. Snížit se podařilo dvojbloku Michálek – Sobotka, který vyskočil vysoko nad pásku a nepustil útok Hudečka. Když chvíli nato Kriško pálil do autu, světelná tabule ukázala stav 17:17. Trenér Novák si vyžádal time-out. Jenže chyby se nevyvarovaly ani domácím. Hackworth správně neodhadl dráhu letu míče a Karlovarsko znovu vedlo o dva body. Na podání musel Habr, aby jeho servis v kombinaci se špatným příjmem soupeře a rychlým útokem Michálka přinesl skóre 19:19. To bylo ale ze strany Českých Budějovic vše. Poté už hřiště ovládli hosté a nepomohlo ani střídání Geverta za Hackwortha. První setbol proměnil esem Málek a pronásledovatel Kladna na čele extraligy se vrátil do hry.

Slabá hra v poli poznamenala začátek čtvrté části. Karlovarsko využilo nepřesností ve hře Jihostroje a snadno vedlo 3:0. Kouč Dvořák neměl jinou možnost než time-out. Chvíli po něm došlo ke střídání nahrávačů a svou šanci dostal Červinka. Příjem Jihočechů neustále strádal a hosté to věděli. Vedli 9:4 a z palubovky dostali Filu, jehož nahradil Kraffer. Přišel však přešlap, skóre 10:4 a René Dvořák si znovu vyžádal pauzu pro své svěřence. Špatný výkon ale pokračoval dál, na kontě Západočechů přibyly další tři body v řadě. Do hry se vrátil Habr, následoval jej Gevert. Jenže nefungovalo nic. Kriško přidal přímý bod z podání, hned nato se skvělým blokem prezentoval Končal. Karlovarsko vedlo 16:5. Domácí přeřadili na vyšší rychlostní stupeň pozdě. Za nepříznivého stavu 10:18 sice donutili soupeře vzít si oddechový čas, ale šance na srovnání byla mizivá. Do zápasu tak ještě před koncovkou vstoupil Todua, který nahradil Macha. V ní se nepříjemně zranil Končal, a tak musel pozici nahrávače zastat Štefko. Na osudu dějství to ale nic nezměnilo. Střetnutí tak zamířilo do zkrácené sady.

Byl to Gevert, který nakopl Jihostroj do tie-breaku. Nejprve nedal šanci přijmout Kriškovi, poté vytloukl i západočeské bloky. Vedení 3:1 ale domácí prohospodařili. Následovala přetahovaná o body. Před změnou stran nezvládl Kriško útok na hlavním kůlu a České Budějovice vedly 8:7. Gevertovi se posléze podařilo opět vytlouct bloky hostů a navýšit skóre na 9:7. Důležitou partii poté rozehrál kapitán Habr, jenž nejprve překvapil technickým zakončením a hned nato nedal Karlovarsku šanci ani na síti. Stav byl 11:8. Západočechům nepomohl ani vyžádaný oddechový čas, protože po něm neprošli přes vystavěný trojblok a ztráta již byla čtyřbodová. Domácí se nechali ukolébat nadějným vedením a po vlastních chybách pustili soupeře na dostřel. Ten sice nakonec nabídl dva mečboly Jihostroji, vzápětí je ale dokázal odvrátit. Skóre 14:14 vyrovnalo šance na obou stranách. Rozhodl až pátý mečbol a úspěšný blok Michálka.

Autor: Lukáš Dvořák, foto: Jan Luxík

AERO ODOLENA VODA – VK OSTRAVA S.R.O.

K 20.kolu UNIQA volejbalové extraligy přijela do Odoleny Vody Ostrava, která chtěla překlonit své venkovní prohry ve výhru právě na Vodolce. Domácí měli skvěle rozjetý 4.set, kdy výrazně vedli, ale servis Ostravy vše změnil. Bylo srovnáno, ale v tie-breaku si domácí hráči vybojovali hned pětibodové vítězství, které si udrželi až do konce. AERO vyhrálo jen 3:2 a bere 2 body do tabulky.

č.: 116 dne: 18.2.2017 v hod.: 18:00

AERO Odolena Voda – VK Ostrava, s.r.o. 3:2 (25:18, 21:25, 25:17, 25:27, 15:10)

Rozhodčí: Činátl R., Rychlík D.

Počet diváků: 397

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Kotrch, Bartůněk, Hladík, Prešinský, Knight, Mikula, libero: Kotek. Střídali: Václavík, Holčík, Hadrava.

Hosté: Biernat, Janků, David, Šmídl, Šulista, Kittel, libera: Vašina a Lex. Střídali: Balon, Šoltys, Bořuta, Lach.

Vyjádření:

Domácí:

Radoslav Prešinký (kapitán AERO Odolena Voda): „Byl to pro nás velmi důležitý zápas z hlediska tabulky a byl velmi nervózní z obou stran. Koncentrace ve 4.setu v koncovce nás stála jeden bod. Jsem samozřejmě rád, že jsme to dotáhli v tie-breaku do vítězného konce a věřím, že ztráta bodu nás nebude mrzet v konečném pořadí tabulky.“

Jiří Vojík (trenér AERO Odolena Voda): „Škoda koncovky 4.setu, kde jsme nedokázali otočit a Ostrava nám vyrovnala na 2:2. V tie-breaku jsme po dobrém začátku odskočili a jsem rád alespoň za 2 body. Nicméně je to pro nás ztráta.“

Hosté:

Matěj Šmídl (kapitán VK Ostrava, s.r.o.): „Byl to dnes těžký zápas a jsme rádi za 1 bod. Venkovní zápasy jsou pro nás obtížné, vždy jakoby jsme byli 1.sety ještě v autobusu. Myslím si, že nás domácí přehráli hlavně středem sítě, gratuluji jim k vítězství a přeji jim hodně štěstí k boji o PLAY-OFF.“

Jan Václavík (asistent trenéra VK Ostrava, s.r.o.): „Po minulém kole jsme sem přijeli vyhrát, takže pro nás je to ztráta. Po průběhu 4.setu jsme rádi za bod. Škoda, že jsme neprolomili prokletí venkovních zápasů.“

Popis utkání:

Úvod zápasu vyšel lépe domácím hráčům, kteří se rychle ujali tříbodového vedení, které si udržovali až do střední části setu. Ostrava se dotahovala, ale AERO si vzalo zpět své vedení při podání Kotrcha, který zaznamenal sérii na servisu, a domácí vyhrávali bodové míče. V koncovce se nápor domácích hráčů ještě zvýšil a zaslouženě se ujali vedení 1:0 na sety.

I do druhého setu měli lepší vstup domácí hráči, ale Ostrava rychle kontrovala. Vývoj setu zlomila až sérii hostujícího Balona na servisu, domácí nemohli složit úspěšně svůj útok. Z vedení domácích o tři body bylo rázem vedení Ostravy o dva. AERO se snažilo, ale pozorně hrající hosté si vítězství v setu vzít nenechali a srovnali na 1:1.

Úvod třetího setu byl vyrovnaný, ale v mírném vedení byli domácí. V polovině setu odskočili domácí díky zlepšené obraně na síti i v poli. Vedli o pět bodů. V koncovce se ještě náskok domácích zvýraznil a domácí vedli již 2:1.

Ve čtvrtém setu se začalo znovu vyrovnaně a v úvodu se vedení přelévalo ze strany na stranu. AERO se ale díky obraně a následnému přesnému útoku dostávalo stále do většího vedení. V koncovce domácí vedli 23:17, ale bohužel to nestačilo. Hosté razantním servisem zlobili domácí na příjmu a ti nebyli schopni složit svůj útok. Koncovka byla velmi nervózní a nakonec v ní byli i přes tři match-bally domácích úspěšnější hosté z Ostravy. Ti tak vyrovnali na 2:2.

Do tie-breaku vlétlo AERO s velkou chutí a při podání Bartůňka vedlo hned 5:0. Ostrava se mírně dotahovala, ale na menší než tříbodový rozdíl to nedala. AERO vyhrálo 15:10 a připsalo si 2 body do tabulky. Nutno si přiznat, že jeden bod ztratilo.

Autor: Tomáš Havlát

 

Autor: Mgr. Michal Mezera

Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018