16.3.2017

Příbram hladce zvítězila v Budějovicích a srovnala, Kladno i Liberec vedou 2:0!

Druhými zápasy čtvrtfinálové série play off dnes pokračovala nejvyšší česká mužská soutěž UNIQA extraliga. K překvapení došlo v Českých Budějovicích, kde velký rival z Příbrami zvítězil hladce 3:0 na sety, a srovnal tak stav ČF série na 1:1 na zápasy. Druhou výhru naopak slaví mistrovský Liberec i lídr základní části Kladno. V play out pak zvítězily Benátky nad ČZU Praha 3:1 na sety a stejným poměrem Zlín nad Ústí n. L.

VK ČESKÉ BUDĚJOVICE – VK EURO SITEX PŘÍBRAM

Velká spokojenost zavládla po druhém čtvrtfinálovém utkání na straně Příbrami. Tým Martina Kopa navázal na slušný výkon z prvního duelu a po třech setech srovnal stav série na 1:1. Velký podíl na vítězství měl černohorský univerzál Nikola Renovica, který pomohl Středočechům devatenácti body.

č.: 151 dne: 16. března 2017 v hod.: 18:00

VK České Budějovice - VK Euro Sitex Příbram 0:3 (16:25, 21:25, 20:25)

Rozhodčí: Činátl R. – Dmejchal M.

Počet diváků: 974

Stav série: 1:1

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Kuliha, Sobotka, Habr, Michálek, R. Mach, Šotola, libero: Kryštof. Střídali: Červinka, Kraffer, Todua, Hackworth a Humler. Trenér: René Dvořák.

Hosté: Böhm, Šestak, Renovica, Poikela, Mikulenka, Palgut, libero: Juračka. Střídal: M. Mach. Trenér: Martin Kop.

Vyjádření:

Domácí:

Filip Habr (kapitán VK České Budějovice): "Byli jsme ve všem horší, to si musíme přiznat. Proto jsme prohráli. Musíme z Příbrami přivézt alespoň jedno vítězství a poté si pohlídat domácí zápas."

René Dvořák (trenér VK České Budějovice): "Příbram hrála výborně, udělala pouze šest nevynucených chyb za zápas. Tlačila nás servisem, my jsme nebyli schopni dobře si přihrát tak, abychom útočili do otevřené obrany ze zóny čtyři. Potýkáme se s tím od začátku sezony, teď to na nás sedlo všechno dohromady. Věděli jsme, že Renovica útočí nejvíce, dostává hodně balonů, ale neubránili jsme ho. Série pokračuje, nic nevzdáváme. Každý zápas je jiný."

Hosté:

Martin Böhm (kapitán VK Euro Sitex Příbram): "Soupeře jsme přehráli ve všech činnostech a doufám, že takový výkon zopakujeme i doma."

Martin Kop (trenér VK Euro Sitex Příbram): "Nemám svému týmu co vytknout. Od začátku do konce hrál koncentrovaně, hráči se nedopouštěli chyb, a když Jihostroj uhrál body, tak svou kvalitou. Dodržovali jsme, co jsme si řekli. Hlavně jsme ale neudělali chyby v koncovce jako v prvním utkání. Domácí jsme drželi pod tlakem servisem. Pro nás je to super vítězství, jsme spokojeni."

Popis utkání:

Před prvním technickým time-outem se ve vedení týmy několikrát proměnily. Do utkání vstoupili lépe domácí, poté je ale zčásti opustil příjem a Přibram měla dvoubodový náskok. Přišla o něj po vyrovnání Kulihy a úspěšném plachtícím podání Macha, nakonec však při pauze držela stav 8:7. Následovala chyba Habra na síti, což přineslo hostům vedení 11:9 a oddechový čas pro Jihostroj. I po něm ale přišly nepřesnosti a náskok Příbrami rostl. Přišla tak reakce: Červinka nahradil na nahrávce Habra. Jenže středočeský vlak nadále ujížděl, proto kouč Dvořák střídal i na smečařském postu, kde při nepříznivém skóre 14:20 vyměnil Kraffera za Michálka. Pryč bylo i kouzlo kadetského reprezentanta Šotoly a na taraflex tak musel Hackworth. To už se ale domácím nedařilo nic a po dvou blocích Příbrami se hosté znovu ujali vedení v zápase.

Ve druhé části dostal na bloku příležitost Todua a i on přispěl během prvních výměn k těsnému vedení. Kdyby se dala změřit rychlost jeho úderů středem, určitě by se na radaru objevilo trojciferné číslo. Při technickém time-outu tak Jihostroj vedl 8:7. Hned po něm přidal dva body z přímého podání Habr a domácí mohli mít úsměv na tváři. Následující výměna navíc patřila k těm nejhezčím v duelu, na třetí pokus ji ukončil Šotola a znovu se naladil na vítěznou vlnu. Jihočeši vedli 12:8. Nastalo ale uspokojení, tři body v řadě a těsný kontakt Příbrami byl zpátky. Vyrovnání na sebe dlouho nenechalo čekat. Hosté dokonce otočili na 15:14 ve svůj prospěch, když Kuliha nepřekonal bloky Palguta. Proto trenér Dvořák znovu poslal na hřiště Červinku s Hackworthem. Jenže Renovica přidal šestnáctý bod Středočechů a bylo zle. Nepřesnosti u domácích znovu přibývali a po špatné nahrávce Červinky směrem k hlavnímu kůlu vedla Příbram 18:15. Do hry se znovu vrátili Habr se Šotolou, ale ani kapitán neprobudil svůj tým k lepšímu výkonu. Naopak ztroskotal na Poikelovi, což znamenalo skóre 20:16 pro soupeře. Snaha trenérů změnit něco ve hře Jihostroje byla velká. Na taraflex se v koncovce podíval za Kulihu i Humler, ale celek Martina Kopa si náskok držel. První možnost ukončit set měl Mikulenka, ale servisem ji zkazil. Na svá bedra to tak vzal kapitán Böhm a nemýlil se.

Přetahovanou na začátku třetí sady rozsekl až Mach, kterému před technickým time-outem nevyšel útok středem a Přibram měla na kontě vedení 8:6. Hned po návratu na hřiště hosté bodovali znovu a Kulihu vystřídal Kraffer. O chvíli později se nad sítí zjevil Poikela a ukázkovým jednoblokem navýšil rozdíl mezi oběma celky. Byl čtyřbodový a znamenal návrat Hackwortha, posléze i Sobotky na hřiště. Střetnutí už bylo jenom o Středočeších. Při technickém oddechovém čase vedli po útoku Michálka do zázemí 16:11 a směřovali ke srovnání čtvrtfinálové série. Jihostroj ale hosty třemi body v řadě zchladil a naznačil, že konec ještě nehodlá připustit. Chvíli to sice trvalo, ale domácí se dostali do těsného kontaktu. Poikelu ze začátku setu napodobil Sobotka a stav byl jen mírně nepříznivý, konkrétně 19:20. Další dvě chyby ale znamenaly vedení 22:19 pro Příbram a velkou naději na její vítězství. Útok Poikely a blok Palguta vše umocnily a znamenaly pět mečbolů pro tým. První sice Habr odvrátil, to ale bylo ze strany Českých Budějovic všechno. Čtvrtfinálová série je tak srovnaná.

Autor: Lukáš Dvořák, foto: Jan Luxík

VK DUKLA LIBEREC – VOLEJBAL BRNO

Návštěvnost i druhého čtvrtfinále ve volejbale mužů v liberecké sportovní hale poznamenalo utkáním Bílých Tygrů v sousedství a návštěvnost jako v minulých letech při play off zaostala. Ani posunutý čas o hodinu napřed nepomohl. Ale na výkonosti družstev to vůbec neubralo a k vidění byla opět bitva jako ve včerejším utkání. Nakonec Liberec potvrdil roli obhájce mistrovského titulu a k odvetám do Brna odjíždí s dvoubodovým náskokem.

č.: 148 dne: 16.3.2017 v hod.: 17:00

VK Dukla Liberec - Volejbal Brno 3:1 (25:19, 26:28, 25:17, 25:20)

Rozhodčí: Kamil Renčín a Jan Krtička

Počet diváků: 870

Stav série: 2:0

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Leikep, Patucha, Galabov, Staněk, Janouch, Správka, libero: Kopáček. Střídali: Stolc, Piskáček, Kriško

Hosté: Klapal, Haník, Licek, Mendoza, Perry, Hrazdira, libero: Muroň a Handlíř. Střídali: Římal, Plešingr, Pražák

Vyjádření:

Domácí:

Aleš Správka (kapitán VK Dukla Liberec): "Dnes se Brno zlepšilo na servisu. Musím říct, že byly momenty, kdy nás dost servisem tlačili. Víceméně bylo to dnešní utkání o servisu a obraně. Takže v těch důležitých fázích my jsme ubránili jejich smečaře, nebo oni to vyhodili a tím jsme my koncovky dohráli."

Michal Nekola (trenér VK Dukla Liberec): "Kromě druhého setu, kdy nás Brno přetlačilo na servisu, tak v těch třech setech si myslím, že jsme byli lepším družstvem."

Hosté:

Michal Hrazdira (kapitán Volejbal Brno): "Liberec dnes hrál o poznání lépe. Vycházel jim servis. Myslím si, že nejlepší hráč byl Kopáček, který toho strašně moc ubránil. My jsme udělali daleko víc chyb než Liberec, jsou zkušenější."

Ondřej Marek (trenér Volejbal Brno): "My jsme ze začátku byli slabší než Liberec. Pak jsme trochu zaexperimentovali se sestavou a vyrovnali jsme hru, ale v závěru byl Liberec důraznější na útoku a zaslouženě vyhrál."

Popis utkání:

Při podání Jana Galabova se Dukla dostává do tříbodového vedení (5:2 – signálem středem Lubomír Staněk a Aleš Správka tvrdě z hlavního kůlu). Vedení domácích má ale krátký život, podání Martina Licka začíná vývoj první sady rychle otáčet (5:6- eso). Až před odchodem k prvnímu TT utkání hosté chybují na útoku (aut z hlavního kůlu Michal Hrazdíra) a domácí jsou zpět ve vedení. Až do stavu 12:12 pravidelně Dukla odskakuje o dva body (9:7 – Adrian Patucha) a hosté srovnávají (9:9 – aut Dukly, 11:9 – aut hosté Jan Pražák, 12:12 čisté eso Martin Klapal). Potom ale na podání přichází Adrian Patucha a domácí se ujímají tříbodového vedení (15:12 - eso). V závěru setu Dukla navyšuje své vedení kvalitním blokem (Adrian Patucha a Aleš Správka – 22:17). Koncovka setu patřila Honzovi Galabovi. Za stavu 24:18 vytlouká blok Brna a získává první setbol pro domácí. Hosté ze zadní zóny první setbol odvracejí (Daniel Římal). Druhý proměňuje Honza přesnou zalívkou do středu hřiště a domácí jsou ve vedení 1:0.

Druhý set byl až do stavu 8:8 velmi vyrovnaný. Do menšího bodového náskoku se podařilo Dukle dostat při podání Honzy Galabova (12:9 – blok Jan Galabov a jde na podání a zaznamenává eso). Tříbodové vedení se Dukle rychle rozplynulo. Přímý bod z podání Brna (Jan Pražák) snižuje na 12:11 a za stavu 13:12 přichází na podání kapitán hostů Michal Hrazdíra a hosté na jednom postavení odskakují až na 13:18 (3x eso). V této fázi utkání bylo vše o podání. Na dalším postavení přichází na podání Jakub Janouch a Dukla začíná svého soupeře rychle dohánět (eso, rychle Libor Leikep a hned z první po špatném příjmu opět Libor Leikep uklízí míč na stranu Brna). A když míří Brno z hlavního kůlu do autu, Dukla je ve vedení (19:18 - aut Martin Licek). Potom ale přichází velmi sporný míč. Zda dopadl na lajnu na brněnské straně nebo těsně mimo, to by mohlo vyhodnotit jedině jestřábí oko, které musela Dukla používat v LM, ale zde nic takového nemáme, a tak se Brno vrací do vedení (20:22). Tak jako včera tak i dnes vyšlo trenérovi domácích Michalovi Nekolovi střídání na podání. Mladíček Ondřej Piskáček vyškolil svojí plachtou Martina Licka a míč končí mezi diváky a je vyrovnáno (22:22). První setbol druhé sady zaznamenává dalším esem v utkání Adrian Patucha. Závěr setu vsadilo Brno na svého kapitána Michala Hrazdíru. Nejprve řada zkažených podání nám dovoluje koncovku prodlužovat, potom ale oslovuje nahrávač Zdeněk Haník svého kapitána a ten získává velmi důležité body. Nejprve získává za stavu 25:26 první setbol přesnou smečí z hlavního kůlu, Brno kazí své podání, ale další setbol již Michal Hrazdíra proměňuje a je vyrovnáno.

Třetí set jasně ovládla Dukla. I když druhý set prohrála těsně v koncovce, rychle se z nezdaru otřepala a jasně dominovala na podání a obraně na síti. Výsledkem bylo rychlé vedení při podání Aleše Správky (10:4). Hosté dokázali snížit při podání Zdeňka Haníka na rozdíl tří bodů (10:7 prasátko), ale potom již měla Dukla jasně navrch. Na útoku se dařilo Honzovi Galabovi a na bloku dominoval Libor Leikep (6x bod blokem v utkání), který v koncovce nepustil Brno pomalu přes síť. První setbol třetího setu se podařilo získat libereckému diagonálnímu hráči Adrianovi Patuchovi z vedlejšího kůlu. Hned první setbol proměňuje tvrdou smečí středem sítě Lubomír Staněk a domácí jsou jediný set od dnešního vítězství.

Do čtvrtého setu nastoupilo Brno velmi odhodlaně a rychle si získává tříbodové vedení (3:6) při podání Jana Pražáka. Domácí se podařilo po prvním TT vyrovnat (8:8), ale po dalším kvalitním podání Brna (9:11 – eso Martin Licek) opět dva body ztrácejí. V těchto fázích utkání jsou k vidění velmi dlouhé výměny. Žádné družstvo nechce zbytečně chybovat. V poli se navíc několikrát vyznamenává domácí libero (Václav Kopáček) a chycené míče se daří Dukle proměnit v důležité body a za stavu 14:14 je opět vyrovnáno. Zásluhou kvalitního podání Dukla po vyrovnání získává rozhodující náskok k zakončení utkání (17:14 – středem Libor Leikep, eso). Při podání Zdeňka Haníka se hostům podařilo dokonce vyrovnat (18:18 – eso a aut Dukla), ale to je v dnešním utkání ze strany hostí vše. Řada nepřesností na útoku Brna (21:19 smeč do autu Michal Hrazdíra, 22:19 – Jan Pražák míří do autu, 24:20 Michal Hrazdíra útočí z velké nouze do autu) a máme tu první mečbol utkání. Plachtivé podání Ondřeje Piskáčka hosté jen stěží zpracovávají a míč zadarmo nahrávač Dukly sehrává signálem středem a zde na přesnou nahrávku naskakuje Libor Leikep a je konec utkání. Dukla dokázala získat obě čtvrtfinálová utkání na své palubovce a nyní se série přesouvá do Brna, kde bude nedělní utkání v přímém přenose na ČT Sport od 18 hodin.

Autor: Zdeněk Šolc

KLADNO VOLEJBAL CZ – AERO ODOLENA VODA

První čtvrtfinále volejbalistů Kladno volejbal cz a AERO Odolena Voda přineslo sice podle výsledku 3:0 hladkou výhru, ale jednotlivé sety byly hodně napínavé. Před dnešním 2. zápasem čtvrtfinálové série se hala začala plnit fanoušky už více než hodinu před utkáním a i výborná atmosféra dotlačila domácí ke 2. výhře 3:1.

č.: 149 dne: 16. 3. 2017 v hod.: 18:00

Kladno volejbal cz – Aero Odolena Voda 3:1 (25:15, 19:25, 25:19, 27:25)

Rozhodčí: Dušek P., Hudík M.

Počet diváků: 521

Stav série: 2:0

Sestavy (od zóny I):

Domácí: van Haarlem, Hietanen, Zajíček, Křesťan, Hýský, Trojan, libero: Sparidans. Střídali: Dillien, Lenc.

Hosté: Kotrch, Bartůněk, Hladík, Prešinský, Knight, Mikula, libero: Kotek. Střídali: Hadrava, Holčík, Václavík.

Vyjádření:

Domácí:

Adam Zajíček (kapitán Kladno volejbal cz): "Jsem rád za naší výhru, ale dělá mi starost dodržování našich taktických pokynů. Děkuji fanouškům za podporu."

Milan Fortuník (trenér Kladno volejbal cz): "Jsme nedisciplinovaní a neukáznění a díky tomu se sami dostáváme do problémů. Pokud nezměníme přístup, nemůžeme čekat úspěch."

Hosté:

Radoslav Prešinský (kapitán Aero Odolena Voda): "Zápas se spoustou chyb na obou stranách, ale Kladno dnes hrálo lépe než včera. Škoda, že se nám zranilo účko, což pro nás byla překážka, ale i tak jsem set vyhráli. Potřebovali bychom v každém setu 2 balóny. Děkuji fanouškům za podporu. Doufám, že se do Kladna ještě vrátíme."

Jiří Vojík (trenér Aero Odolena Voda): "Z naší strany velice dobrý výkon, zlepšili jsme se na servisu, kde jsme se včera trápili. Kladno jsme dostali pod tlak, jako každý tým dělá Kladno chyby. Škoda zranění našeho hráče Casey Knighta. Škoda 4.setu, kdy jsme si mohli zahrát tie-break. Kladno se neporáží lehce, ale dnes jsme si mohli 5.set zahrát."

Popis utkání:

Na Odolce bylo od začátku vidět, že si po středečním utkání na soka věří a také v úvodní sadě vedla 8:6. Pak ale konečně přišlo to, na co chtělo Kladno v sérii sázet. Hietanenův koncert na servisu škodil přihrávce soupeře na tolik, že rázem měl manko šesti bodů.

Velkým rozdílem vyhraný set nehodil Kladno do pohody a stalo se to, co přijít muselo. Po všech stránkách lepší hosté konečně dovedli do vítězného konce dobře rozehraný set, byť je v závěru vystrašila dvě esa Hietanena na 18:22.

Až ve třetím setu tahali domácí od začátku za delší konec, přičemž si udržovali dostatečný odstup. Nejvyrovnanější byl čtvrtý. V jeho závěru Kladno odskočilo na 24:21. Bojovníky z Odolky však zlomilo až šestým mečbolem v podobě Křesťanova bloku.

V šatně vítězů byste pohodu po výhře 3:1 marně hledali. Převládaly spíš rozpaky, poněvadž trenéři si nebrali servítky.

Kladno zvítězilo, i když vyrobilo o deset chyb víc než protivník. V zápasech základní části jich spáchalo většinou o polovinu méně než soupeř.

Autor: Jiří Nagy

VSC FATRA ZLÍN – SK VOLEJBAL ÚSTÍ NAD LABEM

V tabulce EX-M-II byla domácí Fatra na prvním místě a tým Ústí nad Labem na čtvrtém. Toto postavení jasně favorizovalo domácí tým. Po kolapsu v prvním setu, svou roli nakonec potvrdil.

č.: 133 dne:  16.03.2017 v hod.: 17:00

VSC Fatra Zlín – SK Volejbal Ústí nad Labem 3:1 (23:25, 25:19, 25:19, 29:19)

Rozhodčí: Kubinec J., Pecháček L.

Počet diváků: 170

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Truong, Kostoláni, Čechmánek, Kolář, Motyčka ,Navláčil, libero: Bláha. Střídali: Hupka,  Přikryl, Uchytil, Adamec.

Hosté: Hrdý, šulava, Vodvárka, Boehm, Nesvačil, Tibitanzl, libero: Kořínek. Střídali: Kohlmann, Ulč.

Vyjádření:

Domácí:

Pavel Kolář (kapitán Fatra Zlín):  „Dnes jsme měli utkání pod kontrolou a zaslouženě jsme zvítězili.“

Roman Macek (trenér Fatra Zlín): „Přes nekoncentrovanost v koncovce 1.setu jsme dnes byli lepší než soupeř.

Hosté:

Jakub Ulč (kapitán Ústí/L.): „Teď už to není ve výkonnosti, ale v našich hlavách.“

Petr Brom (trenér Ústí /L.): „Hrajeme celkem slušně do stavu 16:16. V koncovce setů nám chybí kvalita a rozdílový hráč.“

Popis utkání:

V prvním setu domácí dobře začali, vedli postupně 2:0, 4:1. Hosté se nevzdali a do prvního TT snížili na 8:7. Pak se domácím znovu podařilo odskočit až na příjemných 16:11 ve druhém TT. Všechno směřovalo k jasnému vítězství, ale hosté byli proti. Pomalu náskok snižovali a při podání Kohlmanna se dostali do vedení 21:23. Domácí ještě vyrovnali na 23:23, ale hosté zablokovali útok domácího Motyčky a vyhráli set 25:23.

Druhý set opět domácí dobře začali 4:2 a 8:3. Postupně náskok zvyšovali 16:10 a do koncovky šli s náskokem 22:16. Set zakončili hosté blokem v síti.

Třetí set naopak začali dobře hosté 0:2, ale domácí rychle otočili na 8:6. Hosté ještě stačili vyrovnat stav na 10:10, ale to již bylo z jejich strany vše. Domácí v poklidu kráčeli k vítězství a set ukončil hostující Boehm podáním do autu.

Ve čtvrtém setu domácí Truong podáním rozebral hostující přihrávku a domácí vedli 7:0 a i potom navyšovali náskok až na 15:4. Potom došlo k uspokojení a ztrátě koncentrace a povolili hostům korigovat stav na 22:18. Set a celý zápas ukončil Truong přímým bodem z podání.

Autor: Ivan Dostál

VK BENÁTKY NAD JIZEROU – VOLLEY TEAM ČZU PRAHA  

K prvnímu utkání tzv. play down se sešli na palubovce v Benátkách týmy Benátek a ČZU Praha.

č.: 134 dne: 16.3.2017 v hod.: 18:00

VK Benátky n. Jizerou – Volley Team ČZU Praha 3:1 (21:25, 25:21, 28:26, 25:16)

Rozhodčí: Záhorcová K., Němeček P.

Počet diváků: 278

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Bartoš, Sergeev, Moník, Malínek, Vachoušek, Nesvačil, libero: Ticháček. Střídal: Dittrich.

Hosté: Sobek, Záveský, Kuboš, Rybníček, Krajčovič, Patočka, libero: Pondělíček, Kovařík. Střídali: Pavelka, Lohr, Vojík, Záveský.

Vyjádření:

Domácí:

Bartoš (kapitán VK Benátky n. Jizerou): „Dnešní zápas otočil Jonáš Celerýn a já mu za to z celého srdce děkuji“.

Třešňák (trenér VK Benátky n. Jizerou): Po prvním setu byl přínosem „Jondy“ (Jonáš Celerýn). Dnes to bylo o morálce a tu jsme dnes měli větší my“.

Hosté:                                                       

Záveský (kapitán Volley Team ČZU Praha): „Předvádíme celkem i dobrou hru, ale chybí nám trochu toho volejbalovýho štěstíčka“.

Malán (trenér Volley Team ČZU Praha): „No co k dnešnímu zápasu říct? No snad radši ani nic“.

Popis utkání:

V prvním setu hosté kazili servis více než bylo třeba. Tím domácí získali potřebný náskok, který ztratili v průběhu druhé poloviny setu, díky výborné obraně hostů na síti. Hosté vyhralá set v poměru 25:21.

V druhém setu udělali domácí změnu na postu nahrávače a rázem se útočná kombinace domácích zlepšila. K výbornému útoku přidali domácí pár bloků a v druhém setu zvítězili 25:21.

V třetím setu si domácí vytvořili od začátku mírný náskok, který drželi až do stavu 13:16. Poté na servisu úřadoval hostující Pavelka, který srovnal skóre na 16:16. Od tohoto stavu se hosté zvedli a už to vypadalo, že set dotáhnou do vítězného konce. Bohužel pro ČZU se domácí ještě vzchopili a set vyhráli v poměru 28:26.

Ve čtvrtém setu si domácí vytvořili šesti bodový náskok, který v průběhu setu navýšili (16:9). Čtvrtá sada se zdá rozhodnutá (20:13). Domácí nakonec v setu vítězí 25:16 a celkově 3:1 na sety.

Autor: Mgr. Richard Dupal

 

Vypracoval: Mgr. Michal Mezera

Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018