28.1.2017

Rozjeté ČZU Karlovarsko nezastavilo, radují se Benátky, Příbram, Kladno i Budějovice

Pět sobotních duelů nabídlo sobotní šestnácté kolo české nejvyšší soutěže - UNIQA extraligy. Velmi vyrovnaný byl zejména souboj Brna a Příbrami, který musel rozhodnout až tiebreak. Ten ale poměrně hladce zvládli hosté z Příbrami. Důležitá vítězství si připsaly i Benátky, Kladno, i Karlovarsko, které muselo otáčet výsledek na pražském ČZU. Ve šlágru kola na jihu Čech se pak radovali volejbalisté Českých Budějovic.

VOLLEY TEAM ČZU PRAHA – VK ČEZ KARLOVARSKO  

O důlůžité body do play off se střetly týmy Volley Team ČZU Praha a ČEZ Karlovarsko. Tento sobotní duel sliboval zajímavou podívanou, jelikož domácí porazili Karlovarsko v první polovině sezóny u nich doma 3:0 a očekává se, že hosté budou chtít porážku domácím vrátit. Zvládnou Pražané vypjatý zápas o důležité body? Uvidíme...

č.: 93 dne: 28.01.2017 v hod.: 18:00

Volley Team ČZU Praha – VK ČEZ Karlovarsko 1:3 (25:23, 22:25, 19:25, 16:25)

Rozhodčí: Rychlík D., Činátl R.

Počet diváků: 489

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Sobek, Šulc, Rybníček, Kuboš, Krajčovič, Lohr, libero: Pondělíček. Střídali: Záveský, Hykš, Patočka.

Hosté: Končál, Hudeček, Treial, Široký, Kriško, Zmrhal, libero: Pfeffer Střídal: Štefko.

Vyjádření:

Domácí:

Záveský (kapitán Volley Team ČZU Praha): Do zápasu jsme vstoupil dobře, bohužel jsme odešli po příjmu plachtícího servisu v druhém setu, což bylo rozhodující, protože jsme nemohli hrát středem.“

Malán (trenér Volley Team ČZU Praha):. „Dnes nám nevyšel zápas na příjmu, kromě prvního setu, kdy jsme dobře ztrátovali. To ale bylo z naší hry dnes vše.“

Hosté:                                                       

Hudeček (kapitán ČEZ Karlovarsko): „Jsme rádi za tři body, protože jsme se zápasu obávali, jak se vyvine. Mně osobně se líbí jak mladí kluci na sobě tady v Praze pracují."

Novák (trenér ČEZ Karlovarsko): „Praha hrála agresivně v první setu. Hrála v euforii posledních zápasů, které se jim dařily. Od druhého setu jsme přidali na agresivitě my a potrápili ČZU na přihrávce a tím jim ubrali na útoku. Zlaté tři body.“

Popis utkání:

Lužinský válec se v prvním setu v promrzlé hale rozjížděl pomalu, ale jistě. Z počátku bodovali více hosté, zejména hostující účko Kriško. Domácí hráči se však nenechali zahanbit a postupně přidaváli na razanci a přesnosti a rázem si vytvořili několika bodový náskok, který si udrželi do závěrečné části setu, kde měli čtyři set-bally.

Začátek druhého setu lépe chytili opět hosté. Hned ze začátku jsou o bod až dva před domácími hráči. Po prvním technickém oddechovém čase náskok hosté ještě navyšují a to o pět bodů (8:13). Náskok je ale rychle snížen při podání Máry Šulce na 11:13. Hosté si náskok opět berou zpět 16:11 pro Karlovarsko. Ke konci setu je to bitva o každý bod. Bohužel pro domácí si hosté stále drží pěti bodový (23:18) náskok, který je posouvá blíže k vítězství v druhém setu. ČZU neskládá zbraně a stahuje náskok na pouhé dva body 21:23. Tentokrát si hosté už set vzít nenechali a vyhrávají 25:22.

Ve třetím setu před prvním TT mají hosté opět lehce navrh a to o celé tři body (4:7). Hosté si vybrali slabší chvilku, kdy třikrát za sebou chybují v útoku a dávají ČZU lacino tři body (9:9). Ve střední části setu se body přelévají z jedné strany na druhou. O bod více v druhém TT mají hosté (15:16). Hosté svůj náskok navýšili ještě o jeden bod po výborném bloku Širokého (18:20). Výborný servis kapitána Karlovarska Hudečka pozlobil domácí přihrávače ke konci třetího setu. Zvýšil tím šance na zisk tří bodů v tomto zápase, jelikož třetí sadu pro sebe získávají hosté v poměru 25:19.

I ve čtvrté sadě se ujímají vedení na začátku setu hosté a to v poměru 8:6. Ve střední části kapitán Hudeček vládl na servisu a vytvořil hostům několikabodový náskok (12:16). Po druhém technickém oddechovém čase chybují domácí v útoku a hosté získávají potřebný náskok, který by mohl vést ke třem bodům v tomto zápase. Tak se stalo, hosté vyhrávají v tomto setu 25:16 a celkvě 3:1 na sety.

Autor: Mgr. Richard Dupal

KLADNO VOLEJBAL CZ – AERO ODOLENA VODA

Z pohledu počtu odehraných setů se v sobotním středočeském derby extraligy střetnou nejméně a nejvíce vytížený tým. První Kladno v 18.00 hodin přivítá rivala z Odoleny Vody. Domácí lídr tabulky před týdnem nestačil na úřadujícího mistra z Liberce, který mu připravil teprve druhou porážku v soutěži, Aero až v pátém setu podlehlo týmu ČZU Praha.

č.: 92 dne: 28. 1. 2017 v hod.:  18:00

Kladno volejbal cz – Aero Odolena Voda 3:0 (25:19, 25:16, 25:20)

Rozhodčí: Hudík M., Krtička J.

Počet diváků: 532

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Zajíček, van Haarlem, Hietanen, Trojan, Křesťan, Hýský, libero: Sparidans. Střídali: Lenc, Dillien.

Hosté: Kotrch, Bartůněk, Mauler, Prešinský, Hladík, Mikula, libero: Kotek. Střídali: Hadrava, Knight.

Vyjádření:

Domácí:

Adam Zajíček (kapitán Kladno volejbal cz): "Jsem rád, že jsme vyhráli hladce za 3 body. Děkuji fanouškům za podporu a těším se, že je příště uslyšíme ještě více."

Milan Fortuník (trenér Kladno volejbal cz): "Po celý zápas jsme hráli koncentrovaně a vyrovnali se i s absencí Hietanena. 3 body jsme si zasloužili."

Hosté:

Richard Mauler (kapitán Aero Odolena Voda): "Dnes jsme to nezvládli na příjmu a servisu, Kladno hrálo výborně na příjmu a poradilo si hravě s naším servisem a zaslouženě vyhrálo."

Jiří Vojík (kapitán Aero Odolena Voda): "Kladno zaslouženě vyhrálo. Lépe podávalo než my. Měli jsme pár momentů, kdy jsme mohli Kladno dostat pod sebe, ale špatným řešením bodových míčů jsme to nedokázali."

Popis utkání:

V úvodu lépe vstoupilo do utkání Aero, které si vytvořilo náskok razantními útoky 7:4. Ještě před prvním technickým timeoutem Kladno dotáhlo na 7:7. Ve střední části hry domácí excelovali ve všech činnostech a vytvořili si náskok 3 bodů, který do konce setu jen navyšovali. Ke konci nastoupil za zraněného Hietanena Lenc.

Ve druhém setu se domácím dařilo na servisu a drželi hosty z Odolena Vody od sítě dál. Aero dělalo hodně chyb a v průběhu celého setu si Kladno drželo velký náskok. Trenér Vojík se snažil rozjeté Kladno brzdit timeouty a střídáním na postu smečařů, ale Kladno 2. set bezpečně vyhrálo 25:16.

Ve třetím setu se hra vyrovnala. Hosté na úvod setu měli opět náskok 2 bodů, ale Kladno otočilo skvělým servisem van Haarlema a blokem Zajíčka 10:9. V další části mělo Kladno opět zápas ve svých rukou a nedovolilo soupeři dostat se do hry. Kladno vyhrálo 3.set 25:20 a užívalo si ovace domácího publika.

Domácí hráči se po prohře v Liberci dravě nabudili a k velké radosti diváků slavili další zasloužené vítězství.

Autor: Anna Earl

VOLEJBAL BRNO – VK EURO SITEX PŘÍBRAM

Poslední lednovou sobotu zavítal na jih Moravy tým Příbrami, což divákům zápasu avizovalo zajímavou podívanou. Před utkáním byly družstva od sebe dělena pouze dvěma body. Průběh zápasu nabízel nevyrovnané výkony v jednotlivých setech, skóre se přelévalo jak na houpačce. Kromě tie-breaku nevybojovalo ani jedno družstvo dva sety po sobě. Díky vyhranému čtvrtému setu dohnali hosté zápas do zkrácené sady, což pro Brno znamenalo již další, dokonce devátý pětisetový zápas sezóny. V posledním setu dominovali hosté, domácí nakupili příliš mnoho chyb a berou z tohoto duelu bod.

č.: 95 dne: 28. 1. 2017 v hod.: 18:00   

Volejbal Brno – VK EURO SITEX Příbram 2:3 (25:21, 17:25, 25:19, 19:25, 9:15)

Rozhodčí: Marschner R., Buchar T.

Počet diváků: 430

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Muroň, Mendoza, Haník, Hrazdira, Klapal, Licek, libero Handlíř. Střídali: Pražák, Perry, Neubauer.

Hosté: Böhm, Mikulenka, Renovica, Poikela, Mach, Palgut, libero Juračka. Střídali: Rychecký, Kuchař, Kupilík.

Vyjádření:

Domácí:

Michal Hrazdira (kapitán Volejbalu Brno): „Držíme se zuby nehty… I dnes jsme mohli pomýšlet na úspěch, ale bohužel nás rozhodily lehké chyby.“

Ondřej Marek (trenér Volejbalu Brno): „Dneska jsme mohli pomýšlet na tři body, ale vlastními chybami jsme o ně přišli ve čtvrtém setu.“

Hosté:

Martin Böhm (kapitán VK EURO SITEX Příbram): „Byl to takový zvláštní zápas, který se přehupoval. Některé sety jsme odehráli velice špatně a soupeři jsme nestačili, nicméně vybojovali jsme čtvrtý set. Přišel Rychecký a hodně pomohl. V tie-breaku už jsme byli asi lepší.“

Martin Kop (trenér VK EURO SITEX Příbram): „Začátek zápasu jsme trošku zaspali, ale dokázali jsme se zvednout ve čtvrtém setu, kdy to vypadalo, že odjedeme bez bodu. Takže jsme šťastní za dva body a za vítězství v Brně. A určitě hodnotím pozitivně celé mužstvo, že i když se nám nedařilo, tak jsme to nevzdali a vyhráli jsme.“

Popis utkání:

Začátek utkání přináší na pohled zajímavé výměny s bodem vždy u jiného družstva. Až do stavu 4:4 je skóre vyrovnané. Pak se díky důraznějšímu útoku prosadili domácí a do prvního oddechového času odcházejí za stavu 8:6. Hned po něm tlačí tvrdým servisem hostující soupeře od sítě a protiútokem si vytvářejí čtyřbodový náskok. Ten nutí příbramského trenéra k oddechovému času. Domácí to zbrzdí jen na jednu rozehru, poté opět pokračují v navýšení rozdílu skóre. Nad sítí se prosazuje domácí blokař Klapal. Při dobrém příjmu skvěle útočí Mikulenka ze středu, a tím se hosté snaží dotáhnout bodové manko hned na začátku koncovky (20:18). Domácí trenér si ještě vybírá oddechový čas, což pomáhá Brnu v závěru setu. Ten ukončuje útokem Klapal (25:21).

V úvodu druhé sady mají hráči Příbrami mírný náskok. Když se na podání dostává Böhm, Brnu se nedaří prosadit na útoku. První technický time-out přichází za stavu 6:8. Příbramští mají stále body navrch i v dalším vývoji setu. Na straně Volejbalu Brno velmi dobře funguje souhra Haník – Mendoza. Skóre je vyrovnané (9:9). Pak se však Brňané dopouštějí několika nevynucených chyb. Příbram odskakuje na 9:12, pak se daří domácím dotahovat. Ne však nadlouho, protože domácí hráči kupí další chyby. Toho hosté využívají, výborně brání a do začátku koncovky si berou vysoké vedení 13:20. Tým Brna se snaží set ještě zachránit střídáním hráčů, což je na chvíli nakopne, ale Příbram si vedení v sadě už nenechá vzít. Vyhrává za stavu 17:25.

Třetí set začala lépe hostující Příbram. Hráčům se daří v útoku, který domácí nemohou ubránit. Při servisu Hrazdiry domácí dotahují. Stav je vyrovnaný, ale Středočeši se dopouštějí dvou technických chyb. Tak jsou Brňané nahoře a skóre je najednou 16:11. Domácím se vydařilo několik dobrých zákroků v poli a dál odskakují (20:12). Příbram se ještě v setu nevzdává a dobře brání, ale Brno si závěr sady pohlídá a vítězí 25:19.

Čtvrté dějství zápasu zahajují lépe domácí hráči Volejbalu Brno. Vlastními chybami však ztrácejí vybojované tříbodové vedení. Skóre se pak přelévá ze strany na stranu. Domácím se nedaří na přihrávce a Příbram uteče na stav 10:15. Hosté předvádějí kvalitní obranu spolu s dobrým servisem. Hráči Brna se tak neprosazují, až příliš mnoho servisů posílají do zámezí. Hned první setball proměňuje Příbram a set končí (25:19). Opět jde utkání Brna do pátého setu.

Ve zkrácené sadě jasně dominují příbramští hráči. Od začátku vedou o několik bodů, na rozdíl od Jihomoravanů se jim daří ve všech herních činnostech. Průběh tie-breaku se vůbec nevyvíjí podle představ Brna (3:8). Ke vší smůle Brna dostává trenér Marek červenou kartu a Příbram je na koni. Rozdíl ve skóre nemohou Brňané dohnat, hosté je již k ničemu nepustí (8:13). Set i celý zápas ukončuje útokem Renovica a tým Příbrami si tak z jihu Moravy odváží dva body.     

Autor: Za kolektiv Volejbalu Brno Klára Kuníková

VK BENÁTKY NAD JIZEROU – SK VOLEJBAL ÚSTÍ NAD LABEM

V 16. kole se v Benátkách střetla družstva z úplného dna extraligové tabulky. Hosté z Ústí zatím získali letos pouze dva body za vítězství 3:2 na domácí palubovce právě s dnešním hostitelem VK Benátkami. Ty jsou na tom podstatně lépe, když mají o deset bodů více, přesto to v současné době nestačí na lepší jak předposlední místo. Dnešní utkání Benátky odehrály ve velkém stylu, naprosto bez chyb a zaslouženě zvítězily bez ztráty jediného setu a připsaly si všechny body, které je posunuly na desáté místo extraligové tabulky.

č.: 96 dne: 28.1.2017 v hod.: 18:30

VK Benátky n. J. - SK Volejbal Ústí nad Labem 3:0 (25:13, 25:20, 25:21)

Rozhodčí: Tomáš Fink a Alexander Nedbálek

Počet diváků: 220

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Bartoš, Moník, Koláček, Sergeev, Vachoušek, Dittrich, libera: Sadílek, Ticháček. Střídal: Němeček.

Hosté: Hrdý, Nadazdin, Kohlmann, Boehm, Nesvačil, Tibitanzl, libero: Kořínek. Střídali: Šulava, Vodvárka, Ulč.

Vyjádření:

Domácí:

Pavel Bartoš (kapitán VK Benátky nad Jizerou): "Myslím si, že jsme dnes zaslouženě zvítězili. Hráli jsme doma a rozhodlo to, že jsme tlačili servisem – nic jiného. Vždy v daných těžkých chvílích, kdy to utkání bylo vyrovnané, nám dnes hlavně pomohl Michal Koláček. Svým servisem je totálně rozstřílel."

Pavel Třešňák (trenér VK Benátky nad Jizerou): "Pro nás to bylo svým způsobem povinné vítězství. Asi tak bych to dnes hodnotil. Myslím si, že kluci hráli soustředěně, hlavně jsme vycházeli z kvalitního servisu a od toho se odvíjel celý zápas. A s tím měl soupeř velké problémy."

Hosté:

Jakub Ulč (kapitán SK Volejbal Ústí nad Labem): "Pro obě strany to bylo dnes důležité utkání. V této chvíli jsme neměli, co ztratit. První set byl z naší strany ustrašený. Spousta našich zbytečných chyb a ty následné sety hrajeme jakž takž do deseti balónů. Potom buď vlastními chybami a dnes i rozhodnutím rozhodčího se dostáváme do kolen. Pokud nehraje všech sedm hráčů dobře, tak nemůžeme vyhrát zápas. Stačí, když to nepůjde jednomu, tak máme prostě problém."

Petr Brom (trenéra SK Volejbal Ústí nad Labem): "První set, ať jsme si na to upozorňovali, zkrátka propad, co se týče přihrávky a od toho se odvíjel náš útok. Potom jsme v tom zápase nějak bojovali. My bojujeme v každém zápase. Kvalita se dnes projevila na straně Benátek. Oni udrželi ten standartní výkon po celé utkání. My se pohybujeme, že v některých fázích utkání děláme ztrátu napodruhé, nebo napotřetí, a to to nejde."

Popis utkání:

Benátky se do svého soupeře pustili s velkou chutí, eso Pavla Bartoše dostává domácí do vedení 2:0. Při podání Milana Moníka odskakují až na 5:1 a máme tu první oddechový čas trenéra hostí Petra Broma. Ani po odpočinku se příjem hostí nelepší. Michal Koláček dvěma přímými body z podání zvyšuje na 8:2. Po TT Michal Koláček pokračuje skvělým servisem a za stavu 11:2 si vybírají hosté již svůj druhý oddechový čas. Až po tomto odpočinku Ústí začíná hrát volejbal. Může za to hlavně kvalitní podání Filipa Nesvačila. Získaný náskok si ale Benátky pohlídaly a v poklidu dotáhly set k vítěznému konci. První setbol utkání získává pro domácí tým blokem Valerii Segeev za stavu 24:13. A když jsou hosté v síti při útoku Stanislava Vachouška z hlavního kůlu, máte tu konec první sady za stavu 25:13.

Úvod druhého setu byl vyrovnanější. Domácí se již nemůžou spolehnout na svůj kvalitní servis, který končí často v autu a hostům se začíná dařit konečně i na útoku. K prvnímu TT odcházejí spokojenější hosté, kteří získávají dvoubodové vedení po esu Jana Hrdého (8:6). Po návratu z TT hosté nadále tlačí na podání. Benátky mají velký problém s příjmem podání, čehož hosté využívají a ujímají se vedení o čtyři body (10:6). Trenér Benátek Pavel Třešňák si rychle bere svůj první oddechový čas v utkání, aby domluvil svým svěřencům. Až při příchodu na podání Michala Koláčka se hra obrací ve prospěch domácích a za stavu 11:11 je vyrovnáno a odpočinek naopak žádá trenér Ústí Petr Brom. Svým kvalitním podáním posílá Michal Koláček svůj tým do vedení 14:11. V této fázi utkání se vyznamenávají bloky domácích (Valerii Sergeev a Aleš Dittrich). V koncovce setu na 22:18 zvyšují Benátky dobře postaveným blokem a hosté, aby zastavili další příděl bodů žádají svůj druhý time druhé sady. Ale na podání je opět Michal Koláček, který za stavu 23:18 zaznamenává další eso v utkání (5x eso, 7x blok a 73% na útoku – 8 bodů). První setbol druhého setu získává z hlavního kůlu Stanislav Vachoušek (24:19). První setbol prohospodařují Benátky zkaženým podáním, ale i hosté kazí své podání (Srdjan Nadazdin) a Benátky se ujímají vedení 2:0.

Třetí set začal velmi vyrovnaně. K vidění byly velmi dlouhé výměny a zřejmě nejmenší návštěva v letošním roce se měla na co dívat. Až před prvním TT se hostům podaří zablokovat útok domácích a k TT odchází s dvoubodovým vedením (8:6). Vedení Ústí netrvá dlouho, Martin Šulava míří do autu a je vyrovnáno (8:8). Další body na konto Benátek přibývají při podání Pavla Bartoše (eso 12:10). Přesto za stavu 12:12 je vyrovnáno (eso – Jakub Ulč). Přesto tu me nejvyrovnanější set dnešního utkání. Naposledy v dnešním utkání nahlížejí do vedení hosté za stavu 15:16 po signálu středem.  Rozhodující nástup domácích přichází při podání Stanislava Vachouška, kdy domácí odskakují do vedení 20:16. Získaný náskok již domácí neztratili a dokráčeli zaslouženě k vítězství. První mečbol utkání je na světě po přesně sehraném signálu středem (Michal Koláček - 24:21). Hned první mečbol Benátky proměňují, když technický úder Stanislava Vachouška z hlavního kůlu ukončuje utkání.

Autor: Zdeněk Šolc

VK ČESKÉ BUDĚJOVICE – VK DUKLA LIBEREC

Volejbalisté VK České Budějovice porazili ve šlágru 16. kola tým VK Dukla Liberec 3:1. Zaplněná sportovní hala viděla parádní podívanou. Do hlediště přišlo přes 1.300 diváků!

č.: 91 dne: 28. ledna 2017 v hod.: 19:30

VK České Budějovice - VK Dukla Liberec 3:1 (25:15, 19:25, 25:17, 25:22)

Rozhodčí: Němeček P. – Kvarda P.

Počet diváků: 1.320

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Mach, Michálek, Habr, Todua, Fila, Hackworth, libero Kryštof. Střídali: Červinka, Sobotka, Kuliha. Trenér: René Dvořák.

Hosté: Staněk, Janouch, Stolc, Patucha, Leikep, Správka, libero Kopáček. Střídali: Kramár, Galabov, Veselý, Piskáček. Trenér: Michal Nekola.

Vyjádření:

Domácí:

Filip Habr (kapitán VK České Budějovice): "Super zápas. Musím pochválit diváky. Byli jsme natěšení a diváci nás pak ještě více nabudili. Podle toho vypadal první set. Druhý set byl jen o sérii Patuchy na podání. Pak jsme se do toho zase vrátili a další dva sety vyhráli."

René Dvořák (trenér VK České Budějovice): "Jsem rád, že jsme v zápase, ve kterém přišlo letos nejvíce diváků, ukázali bojovný výkon. Liberec jsme přehráli na servisu i v obraně. Zvládali jsme i útok. Bojovali jsme s nadšením a uhráli i těžké výměny. Pochvalu si zaslouží Tomáš Fila."

Hosté:

Aleš Správka (kapitán VK Dukla Liberec): "Zápas byl o servisu a obraně. Budějovice nás zatlačily a těžily z toho. Nám to fungovalo jen druhý set."

Michal Nekola (trenér VK Dukla Liberec): "Největší rozdíl byl v dohrávání vysokých balonů. Budějovice v tom měly vysokou úspěšnost a to byl rozhodující moment utkání."

Popis utkání:

První set se začal rýsovat již během úvodních 13 bodů. Domácí Jihostroj měl od stavu 6:4 navrch a v dalších výměnách si získal tří až čtyřbodové vedení, které postupně navyšoval. Za stavu 17:11 vykryl Habr těžkou smeč a míč následně získali domácí, čímž potvrdili pohodu v této části hry. Při další výměně trojblok vedený Machem zablokoval útok Patuchy – 19:11. Fila přiblížil České Budějovice k zisku sady útokem zleva a setbol při další rozehře vybojoval úspěšným blokem Todua – 24:14. První šanci ještě Liberec odvrátil, ale set pak ukončil útokem zprava Hackworth – 25:15.

Ve druhé sadě si sice domácí dokázali znovu v úvodu vytvořit i tříbodový náskok, ale od stavu 8:5 byli ve výměnách efektivnější hosté. Kapitán Správka nejprve snížil šikovnou tečí za síť a následně zaznamenal i eso – 8:7. Liberec pak šel do vedení 10:11, když vytloukl na bloku Macha. V dalších výměnách opět domácí dokázal zatlačit a navýšil postupně své vedení na 11:16. Tím získal rozhodující náskok a set vyhrál 19:25.

Třetí set znovu začal lépe Jihostroj a po bodové sérii vedl 8:4. Po technickém oddechovém času měli naopak lepší útoky hosté a snížili na 10:8. Jihočeši se ale dotáhnout nenechali a hned si vzali čtyřbodové vedení zpět. A do poslední fáze setu ho dokázali navíc ještě navýšit. Za stavu 22:15 sice Fila podal do autu, ale to už domácí až tolik mrzet nemuselo. Třiadvacátý bod získal útokem středem Sobotka a první setbol pak uhrál Michálek – 24:17. Po delší výměně set následně ukončil dalším útokem středem Mach – 25:17. Zápas navštívilo 1 320 diváků.

Autor: Mgr. Michal Heřman, foto: Jan Luxík

 

Autor: Mgr. Michal Mezera

Fotogalerie
Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018