21.10.2017

Vícemistr z Kladna porazil před plnými tribunami ČEZ Karlovarsko

Máme za sebou 4. kolo UNIQA volejbalové extraligy mužů 2017/18. Velmi sledované utkání před naplněnou kladenskou halou ovládli domácí a porazili Karlovarsko 3:1. Překvapením je i lehké vítězství ČZU Praha nad Zlínem. Ani v tomto kole se Odolena Voda, Benátky nad Jizerou i Ústí nad Labem nedočkali prvního vítězství v letošním ročníku UNIQA Extraligy. Ve čtvrtek v předehrávce Jihostroj České Budějovice podle předpokladů porazil Benátky nad Jizerou.

VOLLEYTEAM ČZU PRAHA – FATRA ZLÍN

Po těsné prohře na Kladně, kde opět nejmladší tým z extraligy mohl brát body, nastoupí k druhému domácímu utkání hráči ČZU proti Fatře Zlín. Fatra Zlín nastoupí k druhému venkovnímu utkání po sobě a bude chtít po minulém týdnu, kdy brala dva body za vyhraný tie-break v Benátkách naplno bodovat. O body se bude rvát i mladá generace ČZU, která nedá svojí halu zadarmo.

č.: 19 dne:   21. 10. 2017  v hod.:  18:00

VolleyTeam ČZU Praha – Fatra Zlín  3:1 (23, 20, 20)

Rozhodčí: Dmejchal M., Marschner R.

Počet diváků: 333

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Kuliha, Patočka, Démar, Šulc, Krajčovič, Kuboš, Kovařík, libero Kop. Střídali: Kočka

Hosté:  Barták, Vašíček, Čechmánek, Kolář, Motyčka, Navláčil, libero Bláha. Střídali: Uchytil, Varous, Truong, Adamec

Vyjádření:

Domácí:

Matyáš Démar (kapitán VolleyTeam ČZU Praha): Důležitý zápas za tři body. Poradili jsme si se soupeřem v koncovkách setů a díky tomu vyhráli 3:0.“

Miroslav Malán (trenér VolleyTeam ČZU Praha): „Důležitej zápas, který jsme zvládli za tři body a za to bych chtěl klukům poděkovat. V zápase jsme dominovali na příjmu a na servisu a to bylo osudné pro Fatru.“

Hosté:

Pavel Kolář (kapitán Fatra Zlín):  „V dnešním zápase jsme si nebyli schopni poradit s domácím servisem a od toho se odvíjela naše hra, která se musí zlepšit.“

Roman Macek (trenér Fatra Zlín): „Dnes nás domácí přehráli ve všech činostech. Především na servisu a útoku.“

Popis utkání:

Začátek setu je přetahovaná o každý bod. Do prvního technického oddechového času ani jeden z týmů neudělal chybu na útoku. Hosté vedou 8:7. Po prvním TT při servisu Čechmánka hosté dvakrát brání domácí útok a odskakují tak o dva body. Domácí vrací body na svou stranu stejnou mincí. Brání Zlínské útoky a vyrovnávají tak skóre. I v druhém techn. oddechovém čase mají hosté o bod navrch (16:15). V koncovce setu je to velmi vyrovnané, ale body navíc dělají domácí a vedou 23:21. Hosté ještě zdramatizovali koncovku setu, domácí si však výhru v prvním setu nenechali vzít a vítězí 25:23.

Ve druhém setu si na samém začátku vytvářejí hosté menší náskok, který domácí okamžitě smazávají a naopak jdou do prvního tech. oddechového času za stavu 8:7. Po prvním TT domácí navyšují skóre na 12:9 výbornou hrou v poli i na síti. Pravda říci, že domácím hosté hodně pomáhají nevynucenými chybami, hlavně dotykem bloku sítě. Hosté stahují náskok domácích pomocí bloku 12:13. Do druhého TT šli za lepšího stavu 16:15 domácí, kteří si okamžitě náskok navyšují o dva body. Jenomže hosté nenechávají domácí odskočit a ztrátu stahují a skóre vyrovnávají. Od té doby na palubovce vládne domácí družstvo, které znovu hostům odskakuje a vyhrává i v druhém setu, tentokrát 25:20.

V třetím setu to vypadá, že se hosté nadechují k velkému obratu, výborná hra domácích však hosty nenechává rozjet, naopak domácí se bod po bodu posouvají k potenciální výhře i v třetím setu. Hosté mají dnes problém s nepříjemným servisem domácích. V druhém TT je to 16:12 pro ČZU a pomalu se schyluje k nečekanému. Domácí v koncovce setu ještě náskok navyšují na 18:13. Po dvou chybách na útoku domácích hosté získávají možnost ještě s tímto setem něco udělat (16:19). Domácí si náskok vzít nenechali a porazili Fatru Zlín i ve třetím setu 25:20 a celkově 3:0 na sety.

Autor: Mgr. Richard Dupal

KLADNO VOLEJBAL CZ – ČEZ KARLOVARSKO

Sobotní podvečer přinesl atraktivní zápas 4. kola UNIQA extraligy mužů mezi domácím Kladnem a hosty z Karlovarska. Domácí v posledním kole porazili Prahu, ale jejich výkon nebyl takový, jaký od Kladna známe. Karlovarsko poznalo první porážku v sezóně, a tak jako Kladno prohrálo s Libercem. Oba týmy tak potřebovali nutně vyhrát a udržet se ve špičce tabulky.

č.: 24  dne: 21. 10. 2017   v hod.: 18:00

Kladno volejbal cz - ČEZ Karlovarsko 3:1 (23,23, -21, 22)

Rozhodčí: Renčín, Kostka

Počet diváků: 550

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Hýský, Sobotka, West, Šulista, Zajíček, Gromadowski, libero Moník. Střídali: Trojan

Hosté: Ropret, Hudeček, Treial, Rejlek, Zmrhal, Široký, libero Pfeffer. Střídali: Málek, Štefko, Kriško

Vyjádření:

Domácí
Kapitán Adam Zajíček:
Mám velkou radost z výhry. Celý týden jsme se na tento zápas připravovali a jsem rád, že jsme ho zvládli, protože jsme nebyli daleko od pátého setu. Děkuji fanouškům za parádní atmosféru.

Trenér Milan Fortuník:Jsem rád za tři body, které jsme získali. Hráli jsme před skvělou diváckou návštěvou. Můžeme zahrát ještě lépe, s některými pasážemi jsem nebyl spokojen a souhlasím s kapitánem hostů, že taktéž musíme zapracovat na mentální stránce.

Hosté
Kapitán Ondřej Hudeček:
Poslední dvě kola jsme hráli s těžkými soupeři, Libercem a Kladnem. Dělali jsme spoustu chyb, zatím nejsme tak silní po mentální stránce. Dnes jsme nevyhráli, protože jsme dělali nevynucené chyby a nedokázali jsme se pořádně sehrát. Je na čem zapracovat.“

Trenér Jiří Novák: „Zápas se mi hodnotí špatně, výsledek a předvedený výkon nebyl ideální, dělali jsme mnoho chyb. Tým, který chce útočit na medailové pozici, musí předvést lepší výkon. Ve třetím setu jsme snížili počet chyb a zaslouženě jej vyhráli. Bohužel ve čtvrtém setu jsme opět začali chybovat a zápas prohráli.

Popis utkání:

Začátek zápasu se nesl v duchu nepřesných podání. Z prvních šesti jich hráči zkazili rovnou pět. Kladno si hned na začátku vytvořilo dvoubodový náskok, když Hýský přehodil trojblok hostů. Oba týmy si pravidelně připisovali po bodu až do stavu 8:6, kdy Hýský perfektní rybičkou zachránil situaci a domácí se posléze dostali do vedení 9:6. Při chuti byl Zajíček, který ze středu hřiště úspěšně smečoval. Pozadu nezůstával ani Hýský, který byl v úvodním setu velice aktivní. Po dvou nevynucených chybách domácích ukazovala tabule stav 15:15. První set byl velice vyrovnaný a Kladno si v něm po celou dobu udržovalo minimální náskok. Domácí se propracovali ke dvěma setbolům po nepovedeném podáním Karlovarska. První ještě nedokázalo Kladno využít po úspěšném bloku hostů, druhý už ovšem Sobotka využil.

Do druhého setu vykročili lépe domácí, ale Karlovarsko hned dvoubodový náskok smazalo. Zpátky na rozdíl dvou bodů se svěřenci Milana Fortuníka dostali po úspěšném útoku Hýského. Karlovarsko v tu dobu dělalo nevynucené chyby a povolili Kladnu utéct na rozdíl čtyř bodů (9:5). Hosté působili rozpačitým dojmem a domácí toho plně využívali. Karlovarsko se snažilo vrátit do zápasu, ale druhý set jim nevyšel tak, jak by si představovali. Z jasného vedení Středočechů 23:18 udělali hosté ještě drama, když snížili na rozdíl jediného bodu. Ačkoliv bylo Kladno pod velkým tlakem, v tu dobu mu nejvíce pomohli výteční domácí fanoušci, kterým se rozproudila krev v žilách a začali hlasitě povzbuzovat své koně. Druhý set skončil stejným poměrem jako ten první, tedy 25:23.

Začátek třetího setu byl vyrovnaný a oba týmy se přetahovaly o každý bod. Během celého utkání se hosté nedokázali dostat do vedení minimálně o dva body a stejný trend pokračoval i ve třetím setu. Dvoubodového vedení se naopak ujali kladenští volejbalisté (9:7). Tento stav ale nevydržel dlouho a Karlovarsko se poprvé propracovalo k vedení (10:12). Při delších bodových sérií hostů ještě více fandili domácí příznivci, aby společně s volejbalisty tyto série utnuli. Průběh třetího setu byl velmi vyrovnaný. Do podvědomí se dostávala i nízká kladenská střecha, která během utkání hned několikrát ovlivnila bodový stav a pomáhala spíše hostům. O první větší únik ve třetím setu se postarali Karlovarští, když dokázali urvat tři body v řadě (21:18). Kladno už nedokázalo zareagovat a třetí set prohrálo 21:25.

Průběh čtvrtého setu připomínal vývoj celého zápasu, a to vyrovnanou hrou na obou stranách. Oba týmy si pravidelně připisovali po bodech a nedovolili soupeři vytvořit si patřičný náskok. Tento trend trval celý set a diváci viděli maximálně dvoubodové vedení jednoho z týmů. K ukončení zápasu se přiblížili domácí, když zvýšili svůj náskok na 21:18. To po chvíli potvrdil Hýský, který esem zvýšil vedení na 23:19. Zápas ukončila nízká střecha, které se dotkl míč po příjmu Ropreta a Kladno vyhrálo zápas 3:1.

Autor: Vojtěch Voštinka

SK VOLEJBAL ÚSTÍ NAD LABEM – VOLEJBAL  BRNO

Domácí si dělali ambice na zisk prvních  bodů v soutěži.  Realita byla ale  jiná. Brno předvedlo stabilní výkon na servisu a v útoku, domácí  vlastními chybami  v mezihře promarnili  slibně se vyvíjející koncovky dvou setů a všechny body si odvážejí hosté.  Když už ne body tak domácí „vybojovali“ první červenou kartu.

č.: 22  dne:  21. 10. 2017   v hod.: 16:30 

SK Volejbal Ústí nad Labem -  Volejbal Brno   1:3 (25:23, 21:25, 23 :25, 16:25)

Rozhodčí:  Činátl René, Rychlík Dušan

Počet diváků:    546

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Tibitanzl Martin, Bartůběk Luboš, Voth Chris, Prajzler Matěj, Kramar Filip, Vanags Toms, libero: Pondělíček Martin,  Kořínek Jiří. Střídali:  Bartůněk Vitězslav, Vodvárka Jan, Šulava Martin

Hosté: Mendoza David, Boula Ondřej, Hrazdíra Michal, Pražák Jan, Okosanovič Stefan, Handlíř Tadeaš libero:Gerža Martin, Muroň Jan. Střídali: Klapal Martin, Římal Daniel, Červinka Kristian, Pospíchal Luboš

Vyjádření:

Domácí:

Kramár Filip (kapitán SK Volejbal Ústí nad Labem):  „Moc mě mrzí dnešní zápas. Měli a moc jsme chtěli doma vyhrát a setřepat ze sebe  ty prohry hlavně v koncovkách. Bohužel jsme si to prohráli  svými chybami.“

Brom Petr ( trenér SK Volejbal Ústí nad Labem):  „ Chtěli jsme v tomto zápase moc uspět, ale byl to opět stejný scénář předešlých zápasů,  kdy nás v koncovkách 2. a 3. setu srážely naše fatální chyby. “

Hosté:

Hrazdíra Michal (kapitán  Volejbal Brno ): „V prvním setu jsme se trápili sami se sebou. Ústí je nepříjemné  a pokud má přihráno  hrají dobrý volejbal. Naštěstí jsme se zlepšili na servisu a Ústí se pak z horšího přijmu trápilo.“

Marek Ondřej (trenér Volejbal Brno ):  „Hrajeme ve vlnách, někdy dobře, jindy hůř. Musíme hru více stabilizovat a zapracovat cizince. Jsme rádi za vítězství, ale máme na čem pracovat.“

Popis utkání:

Začátek utkání byl vyrovnaný, družstva se přetahovala o každý bod až do stavu 10:10, kdy na servisu zazářil  Vanags a Ústí vede 15:10. Tento náskok se ukáže jako rozhodující a domácí jej udrží až do koncovky, kterou za pomoci chyb hostů  na servisu vyhrávají bez komplikací.

Druhý set  začne  Ústí  s nepochopitelnými  chybami v útoku a v mezihře. Pustí Brno do náskoku  pěti bodů, který si hosté hlídají hlavně zkušeností Hrazdíry a Bouly. Oba hráči drží standart výkonu Brna a to v koncovce, kdy domácí dotahují a hrozí vyrovnáním, je rozdílové a vede k zisku setu pro hosty.

Třetí set  je pro vývoj utkání rozhodující. Obě družstva do stavu 20:20 nedokáží získat ani dvoubodový náskok.  V koncovce domácí vyprodukují fatální chyby na přijmu, v útoku a v mezihře při zpracování jednoduchého míče a set darují Brnu.

Čtvrtý set domácí odpadnou. Kupí chyby snad v každé činnosti.  Brno naopak  trpělivě sbírá body a navyšuje vedení. Nenechá se vykolejit ani červenou kartou pro Pondělíčka za nakopnutou lahev a dotáhne zápas k tříbodovému vítězství.

Autor: Mgr. Přikryl Miroslav

VK DUKLA LIBEREC – VK EURO SITEX PŘÍBRAM

Dukla i přes těžký los drží po třetím kole svoji neporazitelnost v letošním ročníku UNIQA extraligy mužů. Na její výbornou hru nestačilo ČZU Praha, Kladno ani Karlovarsko. To dnešní soupeř Dukly v prvním kole podlehl před TV kamerami úřadujícímu mistru z jihu Čech bez zisku setu. Ale od druhého kola ukázal SITEX svoji letošní sílu a dvakrát naplno bodoval a i dnes chtěl potvrdit svoji stoupající formu. Proti ale byla Dukla, která navázala na skvělé výkony z televizních utkání, a i po čtvrtém kole má stále plný počet bodů. Tentokrát si připsala tři body za vítězství bez ztráty setu.

č.: 23  dne: 21. 10. 2017  v hod.: 18:00

VK Dukla Liberec – VK Euro Sitex Příbram 3:0 (25:17,25:22,25:15)

Rozhodčí: Velinov E., Buchar T.

Počet diváků: 980

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Janouch, Správka, Veselý, Štokr, Galabov, Staněk, libero Kopáček, Kunc. Střídali: Indra, Piskáček

Hosté:  Böhm, Mikulenka, Živanovič, Kuchař, Passier, Renovica, libero Juračka. Střídali: Suda, Hrdý, Kohlmann, Rychecký

Vyjádření:

Domácí:

Aleš Správka (kapitán VK Dukla Liberec): Nenechali jsme nic náhodě, šli jsme od začátku do plných. Tlačili jsme servisem i na útoku. Měli jsme trochu zaváhání v druhém setu, ale z toho jsme se dostali dobrou obranou a servisem. Třetí set jsme odehráli dobře. Zase jsme dominovali v obraně a na servisu.“

Michal Nekola (trenér VK Dukla Liberec): Kromě druhého setu, kdy jsme si to trochu zkomplikovali v útoku, protože jsme udělali spoustu nevynucených chyb, tak si myslím, že jsme spolehlivě odpodávali a odbránili dnešní utkání, což byl základ toho vítězství.“

Hosté:

Martin Böhm (kapitán VK Euro Sitex Příbram): Domácí nás celkově přehráli. Škoda, že jsme nevyužili vedení v druhém setu, ale oni se v koncovce opřeli o výborného univerzála, kterého Liberec má a my jsme na soupeře nestačili.“

Martin Kop (trenér VK Euro Sitex Příbram): Gratuluji Liberci ke třem bodům. My jsme měli uhrát koncovku druhého setu, pak by to možná bylo trochu více zajímavější. V prvním i třetím setu byli liberečtí jasně lepší v obraně, my jsme dělali úplně školácké chyby, takové se nesmějí ligovému družstvu stávat. Když nás zatlačí kvalitním servisem nebo nás ublokují, to je normální, ale že se necháme 2x nastřelit v autu, nezpracujeme 3 balony zadarmo na dohrání bodovky, to se v lize neodpouští. Liberec využil našich hrubých chyb v tom druhém setu, ale nutno dodat, že tady asi bude těžko někdo vyhrávat za tři body. My jsme to mohli zdramatizovat, ale prostě jsme neuhráli to, co jsme měli, takže zasloužené vítězství Liberce.“

Popis utkání:

Dukla od úvodních míčů naznačila, jak se dnešní utkání bude vyvíjet. Parádní podání (Aleš Správka eso 2:0, Jan Galabov eso 8:3) a útok hostí do autu a svěřenci Michala Nekoly odcházejí k prvnímu technickému odpočinku s pětibodovým náskokem. Až po TT se i hosté osmělují a při podání Martina Böhma snižují na dva body (11:9, dvoják Dukly a eso). Po time domácího trenéra se rychle Dukla zásluhou kvalitní obrany vrací do velmi slušného vedení. Tentokrát se na bloku vyznamenává Jakub Veselý a Jan Štokr (15:11). Po druhém TT zaznamenává Honza Galabov další přímý bod z podání a o osudu prvního dějství je prakticky rozhodnuto. V závěru chycené míče v body proměňuje domácí univerzál (Jan Štokr) a když Jan Glabov tvrdě útočí z hlavního kůlu, máme tu první setbol zápasu (24:17). Hned první set Dukla využívá. Jan Štokr zastavuje blokem Radka Sudu a domácí jsou ve vedení 1:0 na sety.

Druhý set začala daleko lépe Příbram. Po špatném příjmu hned z první zakončuje Travis Passier (0:2) a když hlavní rozhodčí odpíská Dukle druhé nečisté hraní, hosté jsou ve vedení o tři body (2:5). Přesto se domácím podařilo nepříznivý vývoj druhé sady do prvního TT otočit. Hosté smečují do anténky (Nikola Renovica), následuje kvalitní pipe (Jan Galabov) a ukázkový blok (Lubomír Staněk), který znamená vedení 8:7 pro domácí. Po návratu z time přichází několik nevynucených chyb domácích na útoku a máme tu dokonce čtyřbodové vedení hostů (12:16). Čtyřbodové vedení se podařilo Dukle snížit esem. Lubomír Staněk posílá své podání do pásky, přes kterou se míč jen přehoupl do pole soupeře (17:19). Po time hostů se podařilo Příbrami třikrát bodovat a získat velmi slibný náskok pro klidné ukořistění setu (17:22). Nic takového se ale nekonalo. Dukla získává podání, na které jde kapitán Aleš Správka. Opět kvalitní obrana Liberce a hlavně Alešovo podání (22:22 eso) znamená, že na jednom postavení Dukla rychle získává svůj první setbol druhého setu (Jan Štokr smečí přes blok). Tak jako v prvním setu domácí hned první setbol využívají dobře postaveným trojblokem (Jan Galabov).

Třetí set byl již jasnou záležitostí pro domácí. Hosté po lacino prohrané koncovce již nekladli skoro žádný odpor a Dukla si s přehledem dokráčela pro tři body (5:2 Jakub Janouch na druhou přes, 9:5 hosté do autu, 11:9 eso hosté Travis Passier, 16:11 2x eso Jan Galabov, 24:15 velmi přesně sehraný signál středem Ondřej Piskáček - Jakub Veselý, proměněný mečbol Patrik Indra sestřelil ve velkém autu kapitána hostí).

Autor: Zdeněk ŠOLC

AERO ODOLENA VODA – VK OSTRAVA

Domácí jsou stále bez bodového zápisu v tabulce UNIQA volejbalové extraligy mužů. Utkání bylo velmi dramatické, emotivní a vyhecované.

č.: 21, dne:  21. 10. 2017, v hod.: 18:00 

AERO Odolena Voda – VK Ostrava  1:3 (20:15,29:27,20:25,23:25)

Rozhodčí: Dušek P., Nedbálek A.

Počet diváků: 504

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Carabali, Holčík, Mikula, Russell, Licek, Hadrava, libero Turis. Střídali: Bachmatiuk, Václavík

Hosté: Janků, Kotas, Šmídl, Nugent, David, Biernat, libero Sobczak. Střídali: Šoltys, Vašina, Balon

Vyjádření:

Domácí:

Marek Mikula (kapitán domácích): „Byl to hodně emotivní zápas, Ostrava hrála v prvním setu svojí hru, na kterou jsme nedokázali reagovat. Druhý set rozhodla koncovka, kterou jsme po naší ztrátě dokázali ještě vyhrát. Třetí set nás Ostrava přehrála v koncovce. I poslední set byl vyrovnaný, ještě jsme se snažili zápas zvrátit, ale nepodařilo se nám to.“

Jiří Vojík (trenér domácích): „Ostrava nás přehrála na nahrávce i na univerzálu. Hodně nám chybí Martin Hladík na univerzálu.“

Hosté:

Mateusz Biernat (kapitán hostů): „Myslím si, že to dnes byl docela tvrdý zápas. Oba týmy hrály kvalitní volejbal, my jsme Odolenu Vodu přehrávali na bloku a také v obraně. Bylo to dnes vyhrocené.“

Jan Václavík (trenér hostů): „Upracované, ale o to cenné vítězství. Hodně emotivní zápas, ale vezeme si 3 body z Vodolky, kde se těžko vyhrává.“

Popis utkání:

Do úvodního setu vstoupily oba týmy vyrovnaně a body se připisovaly na obě strany stejným dílem. Zlom přišel v polovině setu, kdy domácí AERO začalo chybovat v útočné fázi díky zlepšené obraně na síti Ostravy. Ta si vybojovala vedení o šest bodů a set se tak již dohrál ke spokojenosti hostů.

Ve druhém setu vstoupilo AERO na svého soupeře s velkou chutí. Při podání domácího nahrávače Holčíka si domácí vybojovali hned vedení 5:0. Ostrava malými krůčky začala stahovat domácí náskok. V polovině setu zaznamenaly oba týmy bodové šňůry. Do koncovky vstoupili lépe hosté a vedli o jediný bod. I tak si vybojovali hned tři setbally. Domácí ale nic nevzdali a hnáni domácími fanoušky dokázali stav nejen vyrovnat, ale dokonce otočit. AERO bylo vždy o bod vpřed, až rozhodl bodový míč, kdy domácí Hadrava poslal svůj útok do bloku Ostravy, od kterého se míč odrazil do autu. Domácí AERO srovnalo k velké radosti domácích příznivců na 1:1.

Do třetího setu vstoupili výrazněji Ostravští. Vybojovali si rychlé vedení. AERO se sice po celý set drželo na dostřel, ale hosté náporu odolávali. Do koncovky šli s vedením o 3 body a i v koncovce byli úspěšnější hosté, kteří se tak ujali vedení 2:1 na sety.

Ve čtvrtém setu se začalo velmi vyrovnaně. Vyrovnaný stav trval po celý průběh setu. Před koncovkou udělalo AERO chybu na útoku a Ostrava vedla o 3 body. Právě 3 matbally stačily Ostravě, když až třetí využilo díky úspěšnému útoku. Celkově prohrálo domácí AERO s Ostravou 1:3.

Autor: Tomáš Havlát, foto Tomáš Homolka

 

Zpracoval: Jiří Carba

Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018