7.11.2018

Benefiční turnaj (7/19) - Stříbrný medailista ze Samsunu MARCEL MYSLIVEČEK!

Marcel Mysliveček na rozdíl od loňské sezóny bral na české scéně jen jednu medaili, a to bronz z Letního poháru 2018. Nepodařilo se mu obhájit post republikového šampiona, a ani na mezinárodní scéně nevypadaly výsledky Marcela nikterak oslnivě. Vše se zlomilo až na fenomenálním turnaji v tureckém Samsunu, kde byl po boku Martina Pihery účastníkem ryze českého finále proti Jindrovi Weissovi a Donovanovi Džavoronokovi. Ačkoliv z toho nebylo další cenné zlato do sbírky, stříbrnou medailí ze Samsunu se může hrdě chlubit. 

Dražební lístek Marcela Myslivečka - ZDE

Výtěžek dražby Marcela podpoří Českou olympijskou nadaci.

"V uplynulé sezóně jsem si nejvíce užil zahraniční turnaje Světové série, díky nimž se nám podařilo získat cenné zkušenosti i pár skvělých výsledků – jako je stříbrná medaile z tureckého Samsunu či krásné páté místo z ruské Anapy. I na české půdě jsem si mohl zahrát zahraniční turnaj, a to 4* turnaj v Ostravě, který se odehrával v ojedinělé atmosféře Dolních Vítkovic. Náš kvalifikační výsledek se až tak nevyvedl, ale mohl jsem si na vlastní oči vychutnat vítěznou vlnu mého favorizovaného týmu, jenž je dovedla až ke zlatu.

Dále jsem si hodně užil mezinárodní turnaj CEV Masters v Pelhřimově, kde jsem si mohl před vlastní rodinou a přáteli zahrát s dvěma nejlepšími polskými páry.

Posledním důležitým okamžikem, nebo spíše zážitkem, bylo MČR ve Slavkově, kde jsem hrál s Dominikem Samcem (z důvodu Martinova (Martin Pihera, pozn. red.) zranění). Přestože jsme spolu nehráli žádný turnaj, neměli za sebou jediný společný trénink a Dominik noc před turnajem přejížděl z turnaje v Montpellier, vybojovali jsme neuvěřitelné čtvrté místo. A samozřejmě nemohu zapomenout zmínit, že bronz jsem měl asi 5x na ruce, jelikož vývoj bronzového zápasu byl takový, že jsme v tie-breaku vedli 14:10, a i přes to ho dokázali 21:19 prohrát. Takže velká sportovní zkušenost.

V mých očích spojuje Benefiční turnaj nadšení pro tento sport a touhu společně přispět na dobrou věc. Účastní se ho jak ti nejlepší hráči z České republiky, tak i amatéři a „nehráči“, kterým se náš sport prostě jen líbí. Rozhodně rád pomáhám, když mohu.

Myslím, že to, co je cílem České olympijské nadace, je i mým. Chtěl bych, aby se kdokoliv na světě mohl hýbat, aby jeho tělo bylo zdravé a aby měl radost z pohybu. Jelikož nepatřím do finančně movité rodiny, kde by bylo cokoliv snadné a často si nemohou vše dovolit, rád bych pomohl především dětem, které by se rády hýbaly, ale kvůli nedostatku peněz nemohou."

 

Předchozí díly:

Jindra Weiss

Daniela Resová

Honza Dumek

Marie-Sára Štochlová

Ondra Perušič

Tereza Kotlasová

 

Autor: Petr Sixta, foto: FIVB

Krátké zprávyArchiv
1. liga mužů - finále

TJ Sokol Dobřichovice – TJ Slavia Hradec Králové 3:1 (20:25, 25:21, 25:23, 25:23), TJ Sokol Dobřichovice – TJ Slavia Hradec Králové 2:3 (22:25,...

 
FIVB Beach Pro Tour Challenge – Recife (BRA)

Hermannová / Štochlová – Klinger D. / Klinger R. (AUT) 1:2 (21:23, 23:21, 13:15)

 
FIVB Beach Pro Tour Challenge – Recife (BRA)

Ahtiainen / Lahti (FIN) – Hermannová / Štochlová 2:0 (kontumačně), Hermannová / Štochlová – Elize Maia / Thamela (BRA) 2:1 (21:14, 19:21, 16:14)

 
FIVB Beach Pro Tour Challenge – Recife (BRA) - kvalifikace

Trousil / Westphal – Schalk / Bourne (USA) 0:2 (11:21, 16:21), Šépka / Sedlák – Ermacora / Waller (AUT) 0:2 (19:21, 19:21)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Dauhá (QAT)

čtvrtfinále: Mol / Sørum (NOR) – Perusič / Schweiner 2:1 (21:17, 23:21, 15:12)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Dauhá (QAT)

Perušič / Schweiner – van de Velde / Immers (NED) 0:2 (21:23, 21:19), Perušič / Schweiner - George / Andre (BRA) 2:0 (21:17, 21:16)

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018