2.3.2024

Drama se odehrálo v Přípotoční, kde Ostrava sahala po vítězství nad Olympem

Do Prahy přijela Ostrava na „generálku“ čtvrtfinále play off. A přestože nakonec vítězství slavil Olymp, je jasné, že právě tyto dva celky se potkají ve čtvrtfinále volejbalové extraligy žen 2023/24 a série to může být dlouhá. Další bod, a to určitě překvapivě, ztratila Dukla Liberec, která až v pátém setu na domácí palubovce „přetlačila“ Frýdek-Místek. Olomouc zpečetila domácí výhrou účast Šternberka, stejně jako loni, v barážových kláních. Prostějov přehrál ve třech setech Přerov a vypadá to, že by mu druhá příčka neměla uniknout. Již v pátek si zápas 26. kola předehrály vedoucí Šelmy, které v brněnském derby nedaly úřadujícímu mistra z Královopolské sebemenší šanci, a tímto vítězstvím potvrdily první příčku v tabulce po základní části soutěže.

PVK OLYMP PRAHA – TJ OSTRAVA

Předposlední kolo extraligy svedlo proti sobě čtvrtý a pátý tým tabulky. Oba týmy měly velké rozestupy na ostatní týmy, tak šlo v podstatě o přípravu na vzájemný souboj v play-off. Otázkou bylo, který tým bude začínat vyřazovací část na domácí palubovce. V dlouhé bitvě, která trvala bezmála 150 minut, si nakonec připsalo vítězství domácí družstvo, které vyhrálo 3:2.

PVK Olymp Praha – TJ Ostrava 3:2 (25:22, 21:25, 22:25, 25:12, 19:17)

Rozhodčí: Olt J., Ostranský T.

Počet diváků: 150

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Virtová, Šimáňová, Vlčková, Kalhousová, Gajdová, Brancuská, libero Dostálová. Střídaly: Hodanová, Šmídová, Brichtová, Drahorádová

Hosté: Hadáčková, Kašparová, Kojdová, Chládková, Skřivanová, Jasečková, libero Slavíková. Střídaly: Jedličková, Látalová, Bauerová, Jakuškina, Mikelová

Ohlasy po utkání:

Veronika Dostálová (kapitánka PVK Olymp Praha): Dneska, ne úplně vydařený výkon, ale určitě se počítá vítězství, hlavně před play-off, protože si myslím, že na Ostravu narazíme i ve čtvrtfinále. Takže důležité, že jsme ukázaly, že doma jsme silný tým a bojujeme o každý balón. Chci poděkovat divákům, kteří nás dnes hnali dopředu.

Stanislav Mitáč (trenér PVK Olymp Praha): „Je potřeba vyslovit spokojenost s vítězstvím a získanými dvěma body, protože nás jednoznačně posunují na čtvrté místo, kdy budeme mít výhodu v souboji s Ostravou v rámci play-off, že budeme hrát vícekrát doma. Utkání bylo podle mě z naší strany svázané nervozitou, protože jsme si na poradě řekli, že ještě to čtvrté místo je otevřené. Dnes jsme bojovali, volejbal nebyl z těch nejlepších, ale bojovností jsme urvali vítězství a to se v této chvíli počítá.“

Sandra Skřivanová (kapitánka TJ Ostrava):„Parádní pozvánka na play-off. Když jsme sem jely, tak jsme nečekaly žádné jednoduché utkání, což se potvrdilo. Bylo to výborně vyhecované z obou stran, předváděly jsme oba týmy bojovný volejbal. Myslím si, že v tom tie-breaku rozhodly prostě maličkosti, ale bohužel to nás stálo ten zápas. Ale věřím, že se vzchopíme a budeme bojovat.“

Zdeněk Pommer (trenér TJ Ostrava):„Byla to bitva, měli jsme míň štěstí v koncovce. Nicméně, myslím si, že v těch činnostech – třeba na bloku jsme byli lepší a rozhodly maličkosti. Pro diváka super zápas. Máme Olympu co vracet, jak za pohár, tak za dnešní zápas.“

Popis utkání:

Do utkání lépe vstoupilo hostující družstvo, které odskočilo do výraznějšího vedení – 5:10, 8:12. Bodová série Olympu stav vyrovnává na 12:12. Do koncovky vstupují týmy za vyrovnaného stavu 19:19. Následně domácí odskakují do tříbodového trháku, který si udrží až do samého závěru sady.

Druhý set je velmi vyrovnaný, až do koncovky si drží jedno až dvoubodové vedení domácí celek. Zápas dospěje opět do vyrovnaného stavu 19:19. V této chvíli Ostrava uhraje pět bodů v řadě, čímž si dokráčí k zisku druhé sety.

Ve třetím setu je k vidění opět velmi vyrovnaný boj, kde obrany převyšují útočné snažení (úspěšnost útoku domácích 19%, hostí 27%). I v této sadě děj dospěl do stavu 19:19. Opakovala se situace z předchozího setu, kdy Ostrava je v rozhodujících chvílích úspěšnější, a připisuje si třetí set pro sebe.

Nástup do dalšího setu zastihl Ostravu v nedbalkách. Olymp bod po bodu navyšuje rozdíl ve skóre – 6:2, 10:4, 17:10. Změny v sestavě domácích týmu pomohly, a tak si připisují jednoznačnou výhru v tomto setu a o vítězi rozhodne až zkrácená sada.

Zápas jako na houpačce pokračoval. Po nepovedené čtvrté sadě jde Ostrava do vedení a při změně stran vede 4:8. Zanedlouho je ale vyrovnáno na 9:9. Domácí odskakují do dvoubodového trháku 12:10, jenže dva body na svou stranu připisuje Ostrava a je vyrovnáno. Až za stavu 18:17 pro domácí útočí hostující smečařka do zámezí, čímž ukončuje celé utkání.  

Autor: Michal Grivalský

VK ŠANTOVKA OLOMOUC UP – TJ SOKOL ŠTERNBERK

V 26. kole volejbalové extraligy žen se v Olomouci opět hrálo hanácké derby, tentokrát mezi domácím VK Šantovka Olomouc UP a posledním týmem tabulky, Sokolem Šternberk. Olomouc šla do vedení, Šternberk srovnal na 1:1. Šantovka pak získala dva sety a vyhrála 3:1. Sokol Šternberk tak skončí na poslední příčce a čeká ho baráž.

VK Šantovka Olomouc UP – TJ Sokol Šternberk 3:1 (25:20, 23:25, 25:17, 25:22)

Rozhodčí: Činátl, Lenert

Počet diváků: 150

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Šotkovská, Nečasová, Shevkenek, Fedchuk, Nowak, Artyshuk, libero Chaloupková. Střídaly: Ryšavá, Přibylová

Hosté: Kloda, Weidenthalerová, Cohen, Kurerova, Pluhařová, Kořínková, libero Vyjídáková. Střídaly: Úradníková, Látalová

Ohlasy po utkání:

Michaela Nečasová (kapitánka VK Šantovka Olomouc UP): Jsem ráda, že jsme vyhrály za tři body, i když to mohlo být i 3:0, protože to zaváhání v druhém setu by se nám nemělo stávat. Jak jsem v minulém zápase kvitovala, že máme obě nahrávačky zpátky, tak jsem to bohužel zakřikla, protože si Leah Shevkenek dnes podvrtla kotník. Budu nám držet palce do play-off, čeká nás už jen Ostrava a budeme sedmé, a zřejmě nás čeká Prostějov nebo Liberec.“

Jan Drešl (trenér VK Šantovka Olomouc UP): „Se Šternberkem se nám v této sezóně nehrálo v žádném zápase dobře, vždy nás potrápil a dnes v druhém setu také vystrčil růžky. Bohužel se nám opět zranila Leah, která se z toho asi nedostane, tak jen doufám, že to nebude moc vážné. Jsem rád za výhru i předvedený výkon hráček, které bych tímto rád pochválil.“

Aneta Weidenthalerová (kapitánka TJ Sokol Šternberk): „Musím říct, že i když je konec sezóny, tak máme v naší hře pořád bordel, pořád se nějak přehazujeme, a prostě to nevychází. Gratulujeme soupeři a více k tomu asi nemám co říci.“

Miroslav Jehlář (trenér TJ Sokol Šternberk): „Gratuluji soupeři k zisku třech bodů, potřebovali se zvednout, my jsme mohli potvrdit další set. Máme tam hodně změn v postavení a zkoušíme hráčky před baráží, která nás čeká. Nedokážeme se nastartovat, máme tam moc chyb, a to se nám vždy vymstí.“

Popis utkání:

Domácí tým začal na servisu a Anna Šotkovská díky dobré obraně spoluhráček na síti poslala tým do vedení 5:0. Ztrátu podání získala až vytlučením olomouckých bloků izraelská hráčka v dresu Sokola Dana Cohen. Kapitánka Nečasová navýšila vedení na 8:1, což byl signál pro první oddechový čas hostí. Sokol začal stahovat, Pluhařová esem s pomocí pásky snížila na 11:7. Domácí celek ale agresivním útokem držel náskok, po smeči a podání Anny Artyshuk vedl 15:9. Při podání kapitánky hostí Anety Weidenthalerové snížil Sokol zase na tři body. Artyshuk ale zase dobře zasmečovala a Olomouc šla do závěru s vedením 20:15. Útoky středem pak suverénně zatloukla Wiktoria Nowak a po jejím bloku Šantovka vedla už 23:16. Po třech bodech Sokola si vzala poradu domácí lavička a po ní olomoucké hráčky dovedly set k vítěznému konci 25:20.

Do druhého setu nastoupila za Sokol Karolína Úradníková a díky jejím útokům si tentokrát Šternberk úvod nenechal utéct. Stav byl vyrovnaný až do stavu 7:7, pak získala tříbodový náskok Šantovka. Za stavu 12:8 si vzal time hostující kouč Miroslav Jehlář. Úhradníková snížila na 15:11 a stejná hráčka snížila při svém podání na 15:13 a domácí kouč Drešl prostřídal nahrávačky, přišla Anna Přibylová. Ale ani time Olomouci nepomohl a Úradníková srovnala na 15:15. Po smeči Martyny Klody se Šternberk dostal do vedení 16:18. Sokol měl v druhém setu lepší servis i útok a vedl – 17:20. Domácí trenér vrátil na nahrávku Kanaďanku Shevkenek. A pomohlo to, po esu Artyshuk bylo srovnáno 20:20. Na podání Sokola ale šla Eliška Kořínková a rázem se skóre posunulo na 20:23. Maryna Fedchuk sice snižovala na 23:24, ale Martyna Kloda druhý setbol proměnila a Šternberk vyrovnal na 1:1.

Třetí část duelu začala lépe Olomouc (5:2), ale hostující Šternberk vzápětí otočil na 7:9. V polovině setu (11:12) si poranila kotník domácí nahrávačka Leah Shevkenek a zápas nedohrála. Za stavu 16:13 pro vysokoškolačky si bral poradu trenér hostí Jehlář. Domácí hráčky ale stále držely tříbodové vedení, 19:16. Po dvojbloku Nečasová-Šotkovská vedla Śantovka 21:16. Artyshuk zajistila svojí smečí sedm setbolů, hned první proměnila útokem Fedchuk a po vítězství 25:17 vedla Šantovka na sety 2:1.

Čtvrtá sada začala opět vyrovnaně (4:4, 8:8). Olomouc šla do vedení 12:11 po parádní výměně, která roztleskala sportovní halu. Olomouc byla silnější na síti, dařilo se tam i nahrávačce Anně Přibylové, a šla do čtyřbodového vedení. Do koncovky vstupovala Olomouc s vedením 20:15. Sokol však bodové manko po dvou úspěšných zalívkách na síti a servisu Elišky Kořínkové pomalu smazal, 21:20. Olomoucký útok zase držela v tu dobu Anna Šotkovská, ke které se přidala Anna Artyshuk a mečbol se blížil, 23:20. Ten vybojovala skvělou obranou Barbora Chaloupková na postu libera. Zápas zakončila smeč Anny Artyshuk, Olomouc vyhrála 25:22 a 3:1.

Autor: Radek Heloňa

VK DUKLA LIBEREC – TJ SOKOL FRÝDEK-MÍSTEK

Po nevydařeném zápase v Ostravě chtěly liberecké hráčky určitě zabodovat na domácí půdě. Na druhé straně soupeřky z Frýdku-Místku se určitě chtěly proti silnému soupeři vytáhnout a připsat si další body do tabulky. Liberečtí fanoušci nakonec viděli hru jako na houpačce se šťastným koncem pro domácí.

VK Dukla Liberec – TJ Sokol Frýdek-Místek 3:2 (25:13, 16:25, 30:32, 25:12, 15:7)

Rozhodčí: Miroslav Novák, Daniel Trumpeš

Počet diváků: 238

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Lucia Herdová, Kateřina Kvapilová, Jana Fixová, Diana Frankevych, Thamiere Silva de Mello, Taira Ke Alohilani Robins-Hardy, libero Lucie Kolářová. Střídaly: Anna Pragerová, Klára Vyklická, Caroline Formánková

Hosté: Yeny Liseth Montoya Murillo, Sabina Krejčí, Ralina Doshkova, Joyce Agbolossou, Veronika Strušková, Klára Michalčíková, libero Denisa Kulová. Střídaly: Beata Böhmová, Markéta Petrová, Veronika Fukalová 

Ohlasy po utkání:

Lucie Kolářová (libero VK Dukla Liberec): Jsme rády za dva body, i když jsme si určitě přály tři body, ale Frýdek hrál dnes dobře a my jsme hrály v obměněné sestavě. Už se všichni těšíme na play-off.“

Libor Gálík (trenér VK Dukla Liberec): „Nastoupili jsme v trochu jiné sestavě, abychom šetřili síly, protože jsme posledně hráli pětisetové utkání, ale bohužel i dnes jsme hráli další „pětiseťák“. Každopádně je to výborná příprava před play-off. Po jasném setu jsme opět přestali hrát a nechali jsme soupeře rozehrát k výbornému výkonu a nezachránili jsme ani třetí set. Potom jsme to otočili a znovu dobrým výkonem jsme utkání otočili na 3:2.“

Veronika Strušková (kapitánka TJ Sokol Frýdek-Místek): „Byl to hodně těžký zápas. Ten první set bych asi ani nekomentovala, protože jsme měly asi „nohy ještě v autě“, ale od druhého setu jsme hrály naši hru. Plnily jsme taktické pokyny, co jsme měly. Soupeř nastoupil od začátku v trošku oslabené sestavě, nebyla tam hlavní opora – Nikola Kvapilová, takže se nám to dařilo bránit, ale potom ve čtvrtém setu jako kdyby nám docházely síly. Hnací motor byl dole a soupeř nás zatlačil servisem a vyhrál. Ale jsme ráda, že máme aspoň bod, protože pořád jsme ve hře a víme, o co teď hrajeme. Chceme prostě být v play-off, takže budeme teď bojovat.“

Alexandra Dedková (trenérka TJ Sokol Frýdek-Místek): „Musím začít tím, že jsme sem přijely s naší druhou nahrávačkou - juniorskou nahrávačkou, pro niž to byl v podstatě první takhle odnahrávaný extraligový zápas, takže obrovská pochvala. Nějakým způsobem to určitě zvládla. Samozřejmě chyby tam byly, ale myslím si, že si zaslouží velkou pochvalu. První set tomu určitě nenapovídal. Tam jsme více méně celý tým naší mladé nahrávačce vůbec nepomohly. Něco jsme si řekly po tom prvním setu a začaly jsme bojovat, protože stále se bojuje o play-off. Stále nějaké možnosti jsou, takže si myslím, že jsme se dostaly do hry. Samozřejmě Liberec trošičku povolil, prostřídal, ale pro nás důležité, že jsme začaly výborně servírovat, následně se nám dařilo i blokovat. Kůlové hráčky plnily, co měly, takže jsme vyhrály set, pak velká koncovka se štěstím a maximální bojovností. Pak nám došly trošičku síly. Už to bylo takové nedůrazné z naší strany a ani ten servis už nám tolik nevycházel. Zatím skvělý bod pro nás.“

Popis utkání:

Liberecké hráčky vstoupily do prvního setu nebojácně a skvělou hrou si brzy vytvořily náskok, který se soupeřky z Frýdku-Místku marně pokoušely dohnat. Za stavu 13:7 si trenérka hostů Alexandra Dedková vybrala svůj první oddechový čas. Zlepšení to ale nepřineslo a tak za stavu 16:7 přišel i druhý oddechový čas. Ani příchod Veroniky Fukalové na změně stavu nic nezměnil a domácí tým si celkem snadno dokráčel k vítězství v prvním setu – 25:13.

Druhý set začal úplně v jiném duchu – oba dva týmy se bodově držely až do stavu 7:7. Za stavu 7:9 si svůj úplně první oddechový čas vybral trenér domácích Libor Gálík. Domácí Dukla se marně snažila dotáhnout na hostující tým. Za stavu 15:20 si trenér domácích vybral i svůj další oddechový čas. Hostující hráčky si už svůj náskok nenechaly vzít a zaslouženě vyhrály druhý set – 16:25.

Třetí set začal skoro stejně jako předešlý set. Bodový stav byl vyrovnaný až do stavu 8:8. Za stavu 8:9 si domácí trenér vyžádal oddechový čas. Ani příchod Kláry Vyklické týmu nepomohl a tak si za stavu 11:14 trenér domácí Dukly vyžádal už druhý oddechový čas. Za stavu 14:16 si oddechový čas vybrala trenérka Frýdku-Místku, aby zastavila domácí hráčky, které začaly stahovat náskok. Když stav setu liberecké hráčky otočily ve svůj prospěch – 20:19, došlo k vybrání druhého oddechového času ze strany hostů a začala napínavá a vyrovnaná koncovka, kterou si pro sebe nakonec urvaly hráčky Frýdku-Místku – 30:32.

I další set byl vyrovnaný od samého začátku. Od stavu 6:6 začaly přibývat body na straně domácích a tak za stavu 9:6 přišel na řadu oddechový čas trenérky Frýdku-Místku. Liberecké hráčky se ale nechtěly nechat připravit o svůj náskok a pokračovaly ve své hře. Za stavu 16:10 si tak druhý oddechový čas vyžádala opět trenérka hostů. Liberecké hráčky svou zpřesněnou hrou ale soupeřkám nedovolily prakticky nic a ukončily tento set výhrou 25:12.

Poslední set začaly domácí hráčky prakticky bezchybnou hrou a tak za stavu 4:1 přišel první oddechový čas ze strany Frýdku-Místku. Střídání stran proběhlo za stavu 8:3. Stav 10:4 a na řadu přišel další oddechový čas trenérky Frýdku-Místku. Za stavu 12:6 si uklidňující čas vybral i domácí trenér. Dukla se zkoncentrovala a dokráčela k vítězství v tomto setu i v celém zápasu – 15:7.                    

Autor: Olga Roháčová, foto Adriana Micáková

VK PROSTĚJOV – VOLEJBAL PŘEROV

Kdo se podívá na výsledek utkání 26. kola extraligy žen ČR 2023/24 mezi prostějovskými a přerovskýmmi volejbalistkami, bude si myslet, že šlo o naprosto hladkou záležitost. Druhá i třetí sada ale byly více než polovinu zcela rovnocenné, Zubřice dokonce vedly. Načež favoritky pokaždé udeřily masivní bodovou šňůrou a zápas v součtu ovládly rozdílem třídy, možná i dvou.

VK Prostějov – Volejbal Přerov 3:0 (25:15, 25:14, 25:16)

Rozhodčí: Koutník P., Hladišová M.

Počet diváků: 350

Sestavy (od zóny I):

Domácí: Bajusz, J. Smolková, Löff, Tošič, Faltínová, Trnková, libero Pállová.

Hosté: Zatloukalová, Hůsková, Paige, Biassou, Lazárková, McClellan, libera Kulová, Horská. Střídaly: Tinklová, Kohoutová, Oborná, Oujezdská, Köhlerová, Martincová

Ohlasy po utkání:

Simona Bajusz (kapitánka VK Prostějov): „I když výsledek vypadá jednoznačně, utkání takové rozhodně nebylo. Soupeř ve druhém i třetím setu dlouho kladl odpor, vždy do stavu okolo 15:15. Potom jsme pokaždé udělaly dlouhou sérku bodů na servisu, což nás vyšvihlo do hodně velkého náskoku. Tyhle odskoky rozhodly o našem vítězství 3:0, ale zápas nebyl tak jednoduchý, jak možná zpětně vypadá.“

Miroslav Čada (trenér VK Prostějov): „Utkání se z hlediska výsledku může jevit jako jednoduché, ale opak je pravdou. Až do poloviny druhého i třetího setu byl totiž jejich průběh velmi vyrovnaný. V první sadě nám hodně pomohla Milica Tošič, ve druhé Klára Faltínová a ve třetím Simona Bajusz vždy dlouhými sériemi bodů na podání. Celkově se mi moc líbila Pepina Smolková, která to zvládla na přihrávce i útočně. Zápas to byl z naší strany vydařenější, i když jsme v něm nezůstali bez chyb. Ve druhém setu jsme zkazili hodně servisů a ve třetím přestali být plně koncentrovaní, dělali v obraně chyby.“

Michaela Zatloukalová (kapitánka Volejbal Přerov): „Já gratuluju Prostějovu a děkuju našim fanouškům, že sem přijeli i super fandili. V utkání byly pasáže, kdy jsme hrály vyrovnaně, ale potom jsme se vždy dostaly do rotace, ve které nám soupeř dal strašnou šňůru bodů, třeba deset i víc za sebou. Což se nesmí stát. Prostě jsme neplnily taktické pokyny řečené před zápasem, pořád se točila sestava, a přesto to byla z naší strany bída.“

Radim Vlček (trenér Volejbal Přerov): „Mé hodnocení bude jednoduché a rychlé, protože jsme tady nepředvedli víceméně nic. Domácí hrály koncentrovaně, akorát ve druhém setu měly chvíli výpadek a ještě ve třetím to pro nás vypadalo nadějně. Pak nás ale soupeř jasně přehrál a já jsem dnes hodně zklamaný. Za vyrovnaného stavu vždy přišla panika, udělali jsme jednu dvě blbosti na úplně jednoduchých věcech, pak se to s námi vleče a pod rostoucím tlakem s tím nedokážeme nic udělat. Trochu to možná chápu, protože za sebou máme řadu zápasů, kdy jsme pořád museli. Tentokrát jsme jen mohli, ale nepředvedli jsme fakt nic.“

Popis utkání:

Začátek střetnutí byl vyrovnaný do stavu 3:4, kdy přišla na podání Milica Tošič. Smečovaným servisem dala dvě esa za sebou a nastartovala šestibodovou sérii domácího týmu, který tím získal uklidňující náskok (9:4). Navíc jej rovnoměrně zvyšoval, neboť výborně podával a mohl se opřít rovněž o kvalitu všech ostatních činností. Až od stavu 15:7 přerovský tým tuhle převahu mírně otupil, ale zahajovací část měla i tak velkou jednoznačnost - 25:15.

Zubřice se však v závěru přece jen chytily, což následně přenesly do úvodu druhé periody. Tu otevřely v hodně obměněné sestavě, zatímco vékáčko párkrát nevynuceně zachybovalo. Nicméně při skóre 2:4 Tošič opět pomohla svým dělem zpoza zadní čáry a rychle bylo otočeno na 5:4, posléze 7:5. Leč soupeřky si už v tu chvíli víc věřily, tudíž okamžitě předvedly další obrat (7:9). Kromě servisu a přihrávky zvedly především útok. Naopak Hanačky dál vršily zbytečné hrubky zejména podáním, než za stále nepříznivých cifer 12:14 zabraly a pronikavým zlepšením hry v podobě třinácti získaných výměn za sebou při super servisu Kláry Faltínové suverénně převzaly kontrolu - 25:14.

Prostějovský mančaft se tím vrátil zpátky nahoru, kde ovšem nesetrval do konce duelu. Sice si pohlídal vstup do třetího dějství (3:1), avšak od vedení 6:4 nastal nečekaný propad. Přerovanky dost přitvrdily, pomohly si zkvalitněnou obranou a vysekly obrat na 7:10. Z problémů se parta VK postupně vyhrabala (9:10, 12:12), načež šla mírně nahoru 14:13. A v jasném finiši se pak i zásluhou nové drtivé série (15:15 - 24:15) již absolutně neohlížela zpět - 25:16 a 3:0.

Autor: Marek Sonnevend, foto Jan Steiner

Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018