17.11.2023

Fantasy Czech Volley League startuje, hrajte o atraktivní ceny

Současná doba a její technologie nám umožňují bavit se volejbalem nejenom na palubovkách, antuce, písku nebo trávě, ale také ukázat svoje znalosti v online prostředí. Fantasy ligy u jiných sportů asi již znáte, a tak volejbal nemůže chybět. Připravili jsme pro vás interaktivní soutěže Fantasy Czech Volley League pro muže i ženy. Na webových stránkách http://fantasyczechvolleyman.cz/ a http://fantasyczechvolleywoman.cz/ můžete ukázat svoje znalosti nejvyšších českých volejbalových soutěží a získat hodnotné ceny. Můžete si zahrát na sportovní ředitele klubů nebo si jednoduše tipnout přesné výsledky zápasů jednotlivých kol extralig. A jak na to?

 

Na webových stránkách http://fantasyczechvolleyman.cz/ a http://fantasyczechvolleywoman.cz/ se nejdříve zaregistrujte (pozor někdy se stane, že první přihlášení vám nahlásí chybu, tak stačí heslo vyresetovat a napsat znovu).

Po zaregistrování se přihlašte a vyberte extraligu, kterou chcete hrát.

Po vybrání extraligy si vyberte soutěž, kterou chcete hrát, zda Fantasy ligu nebo Tipovačku.

Pokud si vyberete Fantasy ligu, nastavte svůj standardní tým. Ten je zde proto, aby když si zapomenete na aktuální kolo tým nastavit, tak nepřijdete o šanci bodovat a body se vám budou započítávat podle standardního týmu.

Jakmile budete mít nastaven standardní tým, vyberte kolo a můžete nastavit tým na konkrétní kolo.

Nakonec stačí svůj výběr potvrdit a jste ve hře. Pozor, nezapomeňte označit kapitána (šedé kolečko vpravo u každého hráče), ten bere o 20% bodů více.

Fantasy liga ukáže vaše znalosti o jednotlivých hráčích, ale také předvídavost jejich úspěšnosti v jednotlivých zápasech.

 

Druhou soutěž, kterou si na Fantasy Czech Volley League můžete zahrát, je klasická "tipovačka". Zde tipujete přesné výsledky zápasů v jednotlivých kolech.

V prvním kroku Tipovačky ji označíte ve volby typu hry.

Následně si vyberete kolo a označíte své tipy.

Nakonec své tipy uložíte a už pouze čekáte, jak to dopadne.

Své aktuální postavení v soutěžích najdete pod odkazem žebříček.

Obě české Fantasy Czech Volley League jsou součástí evropské skupiny Pick Your Squad, kde můžete hrát i jiné evropské volejbalové ligy. Věříme, že vás tyto interaktivní soutěže zaujmou a přejeme hodně štěstí do hry.

Případné odpovědi na dotazy najdete ZDE nebo posílejte na mail@pickyoursquad.com

 

Autor: Jiří Carba

Krátké zprávyArchiv
Baráž o extraligu

muži: TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 0:3 (19:25, 23:25, 21:25) stav série 2:2 ženy: VK Madeta České Budějovice – TJ Sokol Šternberk...

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Diaz / Alayo (CUB) 0:2 (19:21, 18:21)

 
Baráž o extraligu - muži

TJ Sokol Dobřichovice – SKV Ústí nad Labem 1:3 (20:25, 25:20, 22:25, 26:28) stav série 2:1

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – George / Andre (BRA) 0:2 (11:21, 8:11) - skreč, Perušič / Schweiner – Bryl / Łosiak (POL) 2:1 (19:21, 21:17, 15:13)

 
FIVB Beach Pro Tour Elite 16 – Tepic (MEX)

Perušič / Schweiner – Ranghieri / Carambula (ITA) 2:1 (18:21, 21:19, 16:14)

 
ME chlapců U18 2024 - rozlosování

Mistrovství Evropy chlapců U18 se uskuteční 10. – 21. července 2024 v Bulharsku. Šestnáct účastníků bylo rozlosováno do základních skupin. Skupina I...

Volejbal na facebooku
© ČVS 2015-2018